Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ בחום על קומפיוטסט במערב ראשון.

אומנם אין לי רכב אספנות (אבל הוא בדרך לשם) אבל החבר'ה מקצועיים ובאמת שעושים עבודתם נאמנה.

אפילו מקבלים פידבק על תקינותו של הרכב (מלבד מדבקת הטסט :twisted:)

מעביר שם את הרכב כבר 7 טסטים ברציפות (2 בשנה) ולא מתכוון להחליף.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מממ בתלפיות.

אני עושה שם טסטים לחדשות ולישנות כבר שנים ללא שום בעיה.

אכן, עברתי טסט ביום חמישי האחרון (5/5) ב"מ.מ.מ" בתלפיות. הם באמת בסדר.

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

ממליץ על מכון רישוי יד יצחק בראש העין:mm_yeah:.הבוחנים מקצוענים,ועיניניים,המקום נקי ומאיר פנים.שירות אדיב מהיר ומקצועי.וכמו שאמרו לפניי,אם האוטו שמור נקי ומסודר,הגישה של הבוחן תהייה מקצועית ועיניינית.אני מבצע כאן רישוי גם ברכב הפרטי שלי,לא אספנות (שאגב הכשילו אותי על גומייה,ובצדק).רח' העבודה 11 ראש העין.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

אני מציע להתרחק מהמכון טסטים החדש באשדוד. הכשילו את הרכב עבודה של אבי לחינם. הרכב נבדק לפני הטסט במוסך, ובמכון טסטים הכשילו אותו על מצבר לא מעוגן למרות שהוא מעוגן בדיוק כמו במקור ולא רופף, וסיבה שניה על פסים זוהרים, לדעתי אם הבוחן לא היה מחפש הוא היה יכול להגיד לאבי שים פסים זוהרים וסע אז הוא היה יוצא בנאדם. אבל להכשיל על מצבר שמעוגן לפי המקור ופסים זוהרים? לזה אני קורא רמאות, סתם לחפש את האנשים ולהוציא אותם פראיירים שישלמו שוב.

גם על מכון היימן (מוסך סהר) אני לא ממש ממליץ. גם שם יש לי סיפור עם הקטנוע שניכשל סתם. יום לפני הטסט הקטנוע נבדק במוסך מורשה. ואחריי שנכשלתי נסעתי למוסך שוב ובעל המוסך אמר לי בעצמו שהוא סתם הכשיל אותו. לקחתי מימנו אישור שהקטנוע תקין ונסעתי שוב אבל לבוחן זה לא הספיק אחריי שבעל המוסך דיבר איתו בפלאפון הקטנוע עבר טסט. סיבת ההכשלה חופש בקידון שלא קיים, וצינור בלם "לא תקין".

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל המלצות למכון טסטים באיזור רחובות... אני מחפש אחד אמין שיכשיל על דברים באמת מהותיים ולא על שטויות שאין להן כל קשר לבטיחות הרכב.

אין לי בעיה לנסוע יותר רחוק מהאזור שלי בשביל אחד אמין באמת, אבל אני מעדיף באזור הזה.

וד"א לגבי קומפיוטסט מערב בראשון הדעות חלוקות כלכך לפי מה שראיתי- למישהו היה ניסיון עם המכון הזה לאחרונה?

תודה.

פורסם
אני מציע להתרחק מהמכון טסטים החדש באשדוד. הכשילו את הרכב עבודה של אבי לחינם. הרכב נבדק לפני הטסט במוסך, ובמכון טסטים הכשילו אותו על מצבר לא מעוגן למרות שהוא מעוגן בדיוק כמו במקור ולא רופף, וסיבה שניה על פסים זוהרים, לדעתי אם הבוחן לא היה מחפש הוא היה יכול להגיד לאבי שים פסים זוהרים וסע אז הוא היה יוצא בנאדם. אבל להכשיל על מצבר שמעוגן לפי המקור ופסים זוהרים? לזה אני קורא רמאות, סתם לחפש את האנשים ולהוציא אותם פראיירים שישלמו שוב.

גם על מכון היימן (מוסך סהר) אני לא ממש ממליץ. גם שם יש לי סיפור עם הקטנוע שניכשל סתם. יום לפני הטסט הקטנוע נבדק במוסך מורשה. ואחריי שנכשלתי נסעתי למוסך שוב ובעל המוסך אמר לי בעצמו שהוא סתם הכשיל אותו. לקחתי מימנו אישור שהקטנוע תקין ונסעתי שוב אבל לבוחן זה לא הספיק אחריי שבעל המוסך דיבר איתו בפלאפון הקטנוע עבר טסט. סיבת ההכשלה חופש בקידון שלא קיים, וצינור בלם "לא תקין".

על דבר כזה מכשילים זמנית אתה קונה פסים זוהרים ב 3 ש"ח.

"מחזק" את המצבר מראה לבוחן והוא חותם לך עיכוב של 10-15 דקות ויש טסט.

אין שום מכון בארץ שזה לא כך.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני עשיתי את הטסט בקומפיוטסט באזור התעשיה אור יהודה, יחס מדהים, בעל המכון חבר במועדון ה-5 ובעל רכבי אספנות משלו, ולא היה תור בכלל (לפחות מתי שאני ביקרתי שם).

כמובן שהרכב שלי במצב מעולה ואין סיבה שלא יעבור את הטסט וכנראה זה גם תורם לאוירה הנעימה, אבל לא ניסו "לדחוף" לי כלום וקיבלתי יחס ממש טוב ואפילו מגבים בחינם.

מומלץ בחום8)

ברצוני להוריד המלצתי זו לאור הביקור השנה במכון בו הכשילו אותי על פסים זוהרים (:shock: ), צופר לא תקין (:crazyeyes ) ומשולש אזהרה שחסר ברכב :confused: , וזאת לאחר שבדקו את הרכב עם פינצטה, כולל שעה על הבור, ולאחר שלא מצאו כלום, עשו אפילו בדיקת גזים/ עשן (אין לי מושג איך עברתי את הבדיקה, אבל למיטב ידיעתי, רכב אספנות לא אמור לעבור אותה). בנוסף לכל הצרות, בטסט החוזר שוב העלו אותי שעה על הבור וניסו למצוא משהו.

אני לשם לא חוזר ובטח שלא ממליץ לאף אחד להגיע לשם.

"זמם רשע לצדיק וחרק עליו שניו ... חרב פתחו רשעים ודרכו קשתם להפיל עני ואביון לטבוח ישרי דרך"

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
ממליץ בחום על קומפיוטסט במערב ראשון.

אומנם אין לי רכב אספנות (אבל הוא בדרך לשם) אבל החבר'ה מקצועיים ובאמת שעושים עבודתם נאמנה.

אפילו מקבלים פידבק על תקינותו של הרכב (מלבד מדבקת הטסט :twisted:)

מעביר שם את הרכב כבר 7 טסטים ברציפות (2 בשנה) ולא מתכוון להחליף.

מצטרף להמלצה

רק שם

תמיד בסדר

תמיד שרות אדיב

תמיד נעים

לא מכשילים סתם

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נסיון מ ע ו ל ה, פשוט אין מילה אחרת. הכי טובים שנתקלתי

מכון פליקס בלוד

הייתי עם חבר ורכב אספנות.

הם היו כלכך רגישים, כלכך מתחשבים. מרגש עד דמעות

עשו כבוד גדול לרכב האספנות. והעבירו ללא רג'קטים. למרות שאם מחפשים מוצאים...

אין דברים כאלו. פשוט לא נתקלתי ולא שמעתי על משהו כה נעים וטוב.

ממליץ בחום

פורסם

לפני שנה וחצי איסוזו טרופר 94 מכון טסטים באזור השפלה:

בוחנים שלא מתמצאים ומתעקשים להכשיל על הגבהה למרות שמדובר בויסות תקני.

נאלצתי לקרוא לרב הבוחנים והוא אישר מיד את הדבר וביטל את הפסילה.

חצי שעה של התקשקשות והתעקשות של הבוחן.

אבל מה, 3 שבועות אחרי כן בבדיקה של משרד התחבורה נמצאה משאבת הגה נוזלת והתוצאה הורדה מהכביש.

המכון ה"מקצועי" התקשקש על הגבהה אבל את הדבר המהותי פיספס.

אין לי בעיה לתקן דברים מהותיים אבל כאשר הבוחנים לא מקצועיים ולא עולים על תקלות בטיחותיות, עם זה יש לי בעיה.

המצחיק היה שרב הבוחנים התעקש שמשאבה יכולה לנזול ככה סתם...

13 שנים כמכונאי בחיל האויר לימדו אותי אחרת אבל לך דבר ללמפה.

שם המכון ינתן בהודעה פרטית

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם

מכון הטסטים בנס ציונה - להתרחק.

אנטיפתיים, ונראה כאילו שיש להם משהו נגד רכבי אספנות.

מקשים מאוד, מרימים ומורידים.

אני גר מטר מהמקום, ונוסע לקומפיוטסט בראשון.

NSU Club Israel

• תוכן חדש...