Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרה ידידה שלי, בפעם השניה (גם לפני שבוע ביום ראשון). ביקשה שאגיע לחולון לראות משהו מדהים. שאלתי מה, אמרה קשה להסביר, אבל אתה באמת חייב לראות את זה.

היום כשהתקשרה ניסיתי לחקור אותה, אמרה שאין לה סוללה, ו"פשוט תבוא, לא תתחרט, מילה שלי".

אגרתי את מעט הכוחות שנשארו לי אחרי יום ארוך ומעצבן, בתקווה שלפחות אהנה מאיזה משהו מגניב, ושמתי פעמי לחולון.

בכניסה לאולם "אשכול פיס" ברחוב יצחק רבין 6 ראיתי עשרות אנשים, רובם עם תגי שם. באה הידידה, אמרה "איזה כיף שבאת, בוא רק תירשם ונמשיך". החשדנות הטבעית שלי קפצה, והתחלתי ללחוץ עליה להסביר לי במה מדובר. אמרה שהיא לא יכולה, אני חייב לראות. בא עוד איזה בחורצ'יק חלקלק, סוג של בר סמכא, וניסה במילים אחרות לשכנע אותי לבוא לראות.

כשדרשתי לדעת במה מדובר, האם זה שיווק רשתי או משהו דומה ענו בשלילה, אבל לא בפליאה... הודעתי שאני חוזר הביתה, אין לי סבלנות לכך. ניסתה לשכנע אותי להישאר. הסכמתי להיכנס, אבל תוך הודעה שייתכן ואחתוך באמצע. אמרה לי "אם זה המצב אז עדיף שלא תיכנס בכלל". חתכתי הביתה כמובן.

למי שהיה באירועים דומים - האם זה נופל למתודות השיווק של הפירמידות למינהן?

מישהו כאן היה שם ספציפית, אשכול פיס בחולון, יום ראשון?

חייב להודות שאני קצת סקרן, אבל מתאר לעצמי שזה בדיוק מה שמשכנע אנשים רק להיכנס לשמוע, ומכאן הכל תלוי ברטוריקת מכירה מוצלחת. אני אפילו עם כוונה לנסות להתקשר לאשכול פיס ולברר מי שוכר את המקום בימי ראשון...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התקשרה ידידה שלי לשעבר, בפעם השניה (...)

אתה יכול לפתור את העניין בצורה פשוטה.

בטח פספסת דירת נופש בטיז-אל-מנחוס יחד עם קרם לחות טבעי למרפקים במבצע של 99999.98 ש"ח בלבד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מדובר כנראה במצגת הסברה של שטיפת המוח בשיווק רשתי World Ventures.

כ2800 אנשים ברחבי הארץ (בעיקר באזור המרכז) כבר הספיקו ליפול בזה, מתוכם אולי 50 מקבלים תשלום ובאמת נהנים מהכנסה פאסיבית, כמובן על-חשבון שאר "מועדון הלקוחות" או "סוכני המכירות" אשר הם בעצמם מחויבים לקנות את המוצר שהוא חופשות מוזלות כביכול. האנשים החברים בכנסים ובמצגות האלו הם תמיד חייכניים מידיי, אנרגטיים מידיי, מזויפים מידיי. הם יתלהבו שהם נסעו לנופש באילת בכלום כסף או לחופשה בים המלח בכלום כסף וכו'...

ידידתי מחולון גם רצתה שאלך למצגת שכזו בשיטות שכנוע והסתרה זהות. ידעתי מראש לאן אני מגיע(לקח לה חודשיים לשכנע אותי לבוא, אחרי שכבר הצלחתי לגלות הכל בגלל שהיא כל הזמן התכתבה בפייסבוק עם חבריה מהחברה לשיווק רשתי.) וידעתי לשאול שאלות ביקורתיות ולהסתכל על הכל מהצד - ופשוט לצחוק. זה היה בידור מבחינתי לגרום לשאר החברים ה"נחמדים" שם להתפתל בניסיונות נואשים לענות לשאלות המתחכמות שלי... שיעשע אותי הקטע מאוד, חייב להודות. :)

השיטה מתבססת בעיקר על סוכנים שיקנו את המוצר עצמו ואז ינסו למכור אותו. או לפחות להביא חברים למצגות ושהמוכרים המיומנים באמת ימכרו בשבילם את המוצר - וירוויחו גם. הדגש הוא על השיווק והמכירה וצירוף האנשים "תחתיך", לא על המוצר האקסקלוסיבי לכאורה שהמועדון מקנה לך(בתשלום, כמובן). משלמים דמי מנוי חודשיים וכמובן גם דמי הצטרפות ל"מועדון האקסקלוסיבי".

הקאץ' הוא שזה חייב להיות כפול מהאנשים מאשר בפירמידות רגילות עקב כך שהם רוצים שיהיו תחתיך 2 קבוצות של אנשים.

בכל קבוצה צריכים להיות לפחות 30 אנשים כדי שתתחיל לראות כסף באופן פאסיבי וקבוע.

כמה קבוע? עד שהבלוף יתגלה מספיק כך שאנשים כבר ידעו לא להצטרף לעסק. אז כולם מפסיקים להרוויח. מי שעשה את המכה עד שהתגלה הבלוף בארץ - הרוויח בגדול. במיוחד אלה שהצטרפו בחצי השנה הראשונה ל"מיזם" הדוחה. כל מצגת בכל שלב של ה"חברה" תוצג באותה הדרך - כאילו אוטוטו ותתפספס לך ההזדמנות להצטרך בשלב ה"ינקות", בשלב הגדילה של החברה.... כן בטח.

כן, אולי יכולתי לעשות כסף בחברה אם הייתי מצטרף כמה שיותר מוקדם, ומשקיע את כל כולי בטלפונים מסתוריים למכרים משכבר הימים או גרוע מכך - לחברים\משפחה רחוקה ומנדנד להם לבוא ולראות דבר של פעם בחיים... אבל זה פשוט מגעיל.

חשבתי לעצמי שאם לא הייתי רוצה שחברה שלי, משפחה שלי או חברים קרובים יהיו בעסק - כנראה שהוא גם לא בשבילי. לל"ט.

Mazda 2 2013

פורסם

נסחפתי קצת עם השעה.. :|

אבל פשוט צפו בזה:

ויש המון המון חומר, הוכחות, חישובים מתמטיים מדויקים למה אי אפשר להרוויח בצורה גורפת. כל ארצות הברית כבר מכירה את החברה כהונאה. (ע"פ הכתבה שבווידאו)

Mazda 2 2013

פורסם

אם זה הולך כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז, ויש לו נוצות של ברווז - זה כנראה ברווז*

אני תמיד מתפלא על אנשים שנופלים ברשתות של הנוכלים.

ידידה שלך לשעבר 'פתאום' נזכרת בך? - או שהיא רוצה שתפרגע אותה או שהיא רוצה לנצל אותך. תבדוק את האפשרות הראשונה.

*ברווז מהפורום - לא התכוונתי אליך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמה עובדות עלי:

* קודם כל אין לי שום קשר לחברה הנ"ל ואיני מכיר את התוכנית שלהם.

* גילוי נאות אני מתפרנס משווק רשתי ומשלים את הכנסתי בעזרתה יש לי כמה חברים טובים שחיים חיים מאושרים ועשירים

בעזרת שיווק רשתי דבר שלא היה מתאפשר להם אם היו צריכים להשקיע חצי מליון שקל בעסק.

* כן יש לי אינטרס שאנשים יכנסו לשיווק רשתי זה טוב לפרנסתי וגם לפרנסתם במיוחד במדינה שהדלק עולה בה הון ומכונית

עולה מליון.

דימה היקר חבל שהנך מטעה אנשים מעולם לא חקרת עבדת או למדת את הנושא של שיווק רשתי אך עדיין אתה מרשה

לעצמך לתת עצות לאחרים על סמך איזה ידע? האם ניסית להכנס לשיווק רשתי בעצמך? האם קראת את התוכנית של אחת

החברות לעומק? או שאתה מתבסס על חוחמת רחוב של דוד שלי היה פעם ב-XYZ אולי לקחת את הקורס בשיווק רשתי

שמעבירים באוניברסיטתת תל אביב (גם הם רמאים כי הם מלמדים את זה)

כל פעם מפתיע אותי מחדש, הבורות שיש לאנשים בקשר לשיווק רשתי.

נכון 70 % האנשים לא עושים כסף בשיווק רשתי בגלל בסיבה שהם לא עובדים ומצפים שכסף יכנס להם לבנק או

מבסיבה שהם לא מבינים את השיטה ולא מאמינים בה או במוצר ולכן מתביישים למכור את זה לאנשים ובטח למשפחה.

האמת היא ששיווק רשתי היא שיטה הרבה יותר הוגנת מלהיות שכיר מהסיבה הפשוטה שכאן יש לך הזדמנות שווה.

אני אסביר:

אם תבדוק את התוכנית העסקית באמת ולא תסתכל בתוכניות טלויזיה שמאכילות אותך סנסציות - תראה שכל אחד מרויח

אותו דבר לא משנה מתי הוא נכנס. פשוט יש אנשים נכנסים לעסק בלי לדעת מספיק ומבלי להתאמץ לא מצליחים ואז מוצאים

חמתם על אלו שכן הצליחו והכניסו אותם - הרבה יותר קל לכעוס על אחרים מאשר להודות שפשוט לא השענו מאמץ

שווק רשתי נותן הזדמנות שווה לכל אחד להרוויח לפי עבודותו ועומת זאת בעבודה רגילה הבעלים והבוס (שנכנסו מוקדם מרויחים המון) מול עובד מסכן שמרוויח 30 ש"ח לשעה בעוד הבוס עושה עשרות אלפים עד מיליונים - זו פרמידיה אמיתית!

תפסיקו להאמין לסיפורי אבא, אמא, דוד, דודה וחבר שלי ותתחילו לבדוק בעצמכם!

מי שרוצה להמשיך להעשיר את המדינה ועשיריה ואת הבוס שלו במקום את עצמו שיסתור אותי הם יברכו אותו על כך!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

עזוב זה, לא מזמן היה לי מקרה עוד יותר הזוי.

אמא שלי איתרה דרך רשת חברתית חברה מרוסיה, שלא ראתה אותה קרוב ל-15 שנים.

עכשיו הם מדברות בסקייפ, והחברה שואלת אותה "הבן שלך מבין במחשבים, נכון?". אמא קוראת לי למחשב, אני בתמימותי מגיע (חשבתי שהוא רוצה לשאול אותי משהו על מחשבים), ואני שומע משפט "אני רוצה להציע לך מוצר ש...". פה קטעתי אותה, אמרתי שאני לא מעוניין.

פאקינג לאיזה מצב צריך להגיע כדי לחפור עם הדבר הזה לבן אדם שלא ראית 15 שנה (היא ואמא שלי היו חברות טובות ברוסיה)?

אגב, במדינות חבר העמים המגפה הזאת, של הפירמידות והMLM, התחילה בשנות ה-90 ונמשכת עד היום, ובהיקף הרבה יותר רחב מפה. מהMMM הידוע לשמצה, דרך הרבלייף ועד שואבי האבק של קירבי ועוד טריליוני "חברות צעירות ודינמיות" שמציעות כל מיני מזימות התעשרות מהירה, נסגרות תוך יום, ונעלמות עם עם הכסף של הלקוחות בכיוון לא יודע.

משום מה, בתקופות רגועות, כשיש עליה מסויימת ברמת החיים, מימדי התופעה מצטמצמים (אך היא לא נעלמת כליל), וכשיש איזשהו משבר כלכלי, הדברים האלה יוצאים מהחורים שלהם כמו פטריות אחרי גשם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

mazda f2 היקר,

לא אמרתי כלום נגד שיווק רשתי כשיטת סחר ושיווק. זאת יכולה להיות יוזמה טובה אם המוצר טוב ושיטות התגמול הוגנות. למרות זאת, אנשים מנצלים את השיטה לרעה בשביל לעשות כסף מהשכבות הדלות באוכלוסיה. (איזהו האדם האמיד אשר יצטרף לפירמידה\תוכנית שיווק רשתי?)

השיטה הספציפית והחברה הנ"ל בשם WorldVentures היא הבעיה.

שיווק רשתי הופך לפירמידה כאשר המוצר לא שווה שידברו עליו בכלל וכל המטרה וכל המאמצים מנותבים לגיוס סוכנים רבים ככל האפשר, שיהיו גם הלקוחות של המוצר.

אין מוצר. אין התחייבות לחופשות במחירים מוזלים, אין תוכנית מפורסמת או קבועה מראש של טיולים\נופשים\חופשות. הכל צץ פה ושם סתם כדי להראות לאנשים שיש מוצר, כביכול ולמרות שאין באמת. אז הם מארגנים חופשה בארץ, לא במחיר זול עד כדי כך וההגעה על חשבון המשתתף. את החופשות עד עתה בארץ, אירגנו חברי הWorldVentures עצמם בשביל עצמם. היו דיונים ערים בפייסבוק בקבוצה שלהם על הטיולים ועל העסקאות שהם הצליחו להוציא תמורת התחייבות להביא 200 מהמשווקים עצמם. (אגב, אין אפשרות להיות משווק של ה"מוצר" בלי לקנות אותו. המשווק=הלקוח)

מכיוון שאין מוצר, כאשר אנשים תמימים והגונים שלא זורם להם בצע כסף בדם יצטרפו הם יקלטו שהכל בלוף. ואז לאט לאט כולם ישמעו על החברה ועל הבלוף הגדול. וכל מי שהצטרף בחודשים שלפני גילוי הבלוף בתקשורת הישראלית - הפסיד בענק - גם כסף 360$ חד פעמי ועוד 60$ כל חודש; וגם את זמנו ומרצו, תוך כדי הרס קשרים חברתיים עם אנשים. וזהו. המועדון\החברה חדלים מלהתקיים כיוון שכולם יודעים על הבלוף ועקומת המצטרפים החדשים מתאזנת ונכנסת למצב הקרוי "פלטה".

Mazda 2 2013

פורסם

יש גם את NU SKIN

בקיצור כל השיווק רישתי הזה דורש ממך לאלץ אנשים מאוד קרובים אליך לקנות מוצרים ב5000 שקל ולמכור להם חלום שיום אחד תיהיה להם הכנסה פסיבית.

פורסם

בלה בלה בלה...קשקוש קשקוש קשקוש...בלה בלה בלה...

תפסיקו להאמין לסיפורי אבא, אמא, דוד, דודה וחבר שלי ותתחילו לבדוק בעצמכם!

מי שרוצה להמשיך להעשיר את המדינה ועשיריה ואת הבוס שלו במקום את עצמו שיסתור אותי הם יברכו אותו על כך!

מה זה "להעשיר את המדינה"?

אתה עובד ללא חשבוניות ולא משלם מיסים?:shock:

מה זה "להעשיר את הבוס שלו"?

מי שמוכר לך את המוצר לא מוכר לך אותו ברווח?

אתה לא מוכר ברווח? אתם כולכם שם פילנטרופים אלטרואיסטים שעובדים לשם שמיים?

בכל מקרה, תודה על האזהרה, אני באמת לא מאמין למילה ממה שאתה אומר.

דווקא קירבי הם אחלה שואבי אבק.

יש לי אחד בבית שאני מאד נהנה ממנו.

אל תתבלבל, קירבי זה שיווק מדלת לדלת, לא שיווק רישתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אותי ניסו לקנות עם WorldVentures, החבר'ה האלה הוציאו אפילו כ"א משלהם (כמו שופרסל/YOU וכד') כדי להראות רצינות.

משכנתא זה קל

פורסם

הם היו השבוע באילת.

מה שמעניין שהם שמחים שדופקים אותם.

החברות של שיווק רשתי מחזיקות יותר עורכי דין מעובדים.

אם הם בטעות אומרים מילה אחת לא במקום אפשר לסגור להם את העסק.

אני מעדיף למכור חגיגת מאשר להיכנס לכזה דבר.

183041_10150105854549663_658904662_5999257_1716466_n.jpg

תמונה מפייסבוק

אייל

• תוכן חדש...