Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפ"י השורות המוכנות מראש, ככל הנראה סאן ריידר

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המוצר שאני משווק - שלא אזכיר כאן את שמו

ולמה לא להזכיר את שמו? חשבתי שלאיש מכירות שמכבד את עצמו לא צריכה להיות בעיה להגיד מה הוא מוכר בדיוק.

לעניינינו. אם טויוטה מכרו מכוניות בשיווק רשתי, אז עצוב לי בשבילם, כי מכונית זה מוצר שבשבילו צריך להקים מערך שירות, וגם הוא צריך להימכר בכמויות שמצדיקות החזקת מערך שירות וייצור המוני (מצד שני, ייצור המוני זו דרך להפוך את המוצר לזול), וכדי להגיע לכמות מכירות גבוהה, צריך להשקיע בפרסום באמצעים קונבנציונליים (ולא מפה לאוזן).

חוץ מזה, סוחר מכוניות צריך להחזיק במלאי מספר מכוניות (לפחות אחת מכל דגם שהוא מציע), כדי להראות ללקוחות (נכון שיש גאונים שקונים רכב על סמך תמונה מקטלוג, אבל לשימחתנו הם מיעוט), וגם לעשות נסיעות מבחן, במידה והלקוח ירצה (אני יודע שזה לא מקובל בישראל, אבל מזדה F2 גם לא מדבר על ישראל).

כמובן שהסוחר לא יכול הסתובב מבית לבית עם כל המכוניות שלו (אלא אם כן הוא מסתובב עם מובילית, שזה נשמע מאוד לא נוח). הוא צריך מקום להחזיק את כל המכוניות שלו. אם הוא לא רוצה להבריח לקוחות, הוא לא יחנה את הרכבים בחניה הפרטית בביתו (היית קונה רכב חדש מסוכן שאין לו אולם תצוגה?). הוא צריך אולם תצוגה שנראה יפה וייצוגי. כאן רוב הסיכויים שהוא יצטרך עובדים נוספים כדי לתחזק את האולם, להזיז את המכוניות, לנקות אותן, לטפל בהן. עכשיו בשביל להחזיק את כל זה, הוא צריך למכור יותר מכוניות, היות ומחיר המכונית זה משהו שרוב הסיכויים לא הוא קובע, וגם אם הוא קובע אותו, עדיין צריך לשמור על גבולות מסויימים, כדי למשוך לקוחות (ככה עובד שוק חופשי), והדרך היחידה למקסם רווחים כאן זה למכור יותר.

ועוד לא דיברתי על מערך שירות (זה כנראה הסיבה שרוב המכריע של מוצרים שנמכרים בשיטת MLM לא דורשים שירות).

כך שאני לא חושב שההשקעה שדרושה כאן זה משהו ש"סוכן עצמאי של NU SKIN" יכול להרשות לעצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יוסי, תראה איזה שלט ע-נ-ק!

אולי נתחיל למכור אותו בשיווק רישתי

german-shephard-sign.jpg

זו התמונה שהכי נהנהתי לצפות בה בזמן האחרון !

אם אי-פעם אזכה לחיות בבית פרטי, כפי שאני רוצה ויהיה לי זאב, אז אני אחפש את השלט הנ"ל ב-EBAY :) פשוט חזק.

פורסם
ולמה לא להזכיר את שמו? חשבתי שלאיש מכירות שמכבד את עצמו לא צריכה להיות בעיה להגיד מה הוא מוכר בדיוק.

אני מוכר תוסף תזונה שאותו אני צורך כבר שנה וחצי שמתוכם אני משווק אותו רק כ-3 חודשים וכבר יש לי מספר צרכנים (לא מפיצים שמרוצים ממנו) שלחתי לך את שם המוצר בפרטי ולא מדובר בסאנריידר

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
עפ"י השורות המוכנות מראש, ככל הנראה סאן ריידר

לסאנריידר יש עשרות מוצרים, לא אחד. הייתי פעם במפגש שלהם שחברה שלי גררה אותי אליו אחרי שגררו אותה חברים שלה. היה מאוד נחמד, אנשים נעימים, המון הערצה עיוורת למותג, לא היה ניסיון אגרסיבי לשכנע אותנו להצטרף אלא רק ענו לשאלות בצורה מאוד ישירה. אני יצאתי משם בתחושה שצריך להשקיע המון בשביל להצליח בזה, וגם להיות עם חוש מכירות מפותח (שלי אין). זו אינה עבודה יצרנית ואני מניח שהיא מלווה בהמון תסכולים וחששות, והזמן בו אתה בהרגשה טובה הוא קצר מאוד ומתקיים בעיקר ברגעים בהם אתה מצליח למכור.

מעבר לכך, המוצרים שם ממש לא נחוצים ליום-יום, אצל חלקם אני ממש לא רואה את היתרון לעומת מוצרים לא "טבעיים" או "בריאותיים", ואין לי מושג מי באמת עומד מאחוריהם ואילו מעבדות "רקחו" את השיקוי שאמור להפוך אותי לבריא או צעיר יותר. תוסיפו לכל זה את העובדה שהמחירים שלהם מטורפים (דוגמא באמת קטנטונת - 70+ שקלים למיכל פצפון של משחת שיניים) ודי ברור שבשביל לקנות את זה צריך להיות או טמבל או ממש ממש מכור.

אין לי ספק שתוסף התזונה שידידנו מאזדה מוכר נופל בדיוק תחת הקטגוריה הזאת. לא קונה את הקטע של "מוצר מקביל עולה 800 שקלים בחנויות, ורק אצלי הוא עולה 200". אין דברים כאלה בשוק, ואם יש, אז או שיש סיבה שהמוצר המקביל עולה 800, או שיש סיבה שהמוצר הזה עולה 200, אם אתם מבינים למה אני מתכוון... (וכן, שוב פעם מדובר במוצר שלא באמת צריך)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תיכנס לבית מרקחת תבקש כמוסות של חילבה, קמומיל, בקבוק מיץ אלוורה, ,גינסינג סיבירי וקוראני כמוסות של פסיפלורה ונראה כמה יעלה לך. כמובן שאתה לא חייב את התוספות הללו כל עיינין של איכות חיים. מהניסיון שלי אנשים לוקחים תוספי תזונה כתרופה ולא כתיחזוק המערכת. אני בטוח שבאוטו שלך אתה אתה מחילף פילטר אויר כל 15,000 מי מנקה לך את הריאות - אתה חושב שנכנס לשם אויר שונה? או מי מנקה לך את כל הריסוס שנמצא בתוך (כן במים של הפרי) פירות וירקות שאתה אוכל? מוזרים אנחנו, לרכב שלנו אנחנו עושים טיפול קבוע שמה משהו יתקלקל ומשקיעים בו הרבה כסף לקנות ויטמינים ב70ש"ח זה כבר יקר:)

אני בטוח שרובכם אין מודעות לנושא ובגלל זה זה נראה לכם מוזר מי שיבדוק את תעשיית תוספי המזון כולל הקונבציונילית (SOLGAR, SUPER HERB, GNC) יראה שהיא מגלגלת מיליונים ולא סתם.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
מוזרים אנחנו, לרכב שלנו אנחנו עושים טיפול קבוע שמה משהו יתקלקל ומשקיעים בו הרבה כסף לקנות ויטמינים ב70ש"ח זה כבר יקר:)

לא מוזרים בכלל. בגוף של ייצור חי לרוב ניתן למצוא מנגנון כזה שנקרא "מערכת חיסונית", שתפקידו להילחם בפולשים שחודרים אליו ולהבטיח את תפקודו התקין של הגוף. במילים אחרות, לגוף יש יכולת מסויימת - גם אם מוגבלת - להגן ואף לרפא את עצמו.

לא זכור לי שראיתי רכב כלשהו שיש לו יכולת כזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מוזרים אנחנו, לרכב שלנו אנחנו עושים טיפול קבוע שמה משהו יתקלקל ומשקיעים בו הרבה כסף לקנות ויטמינים ב70ש"ח זה כבר יקר:).

בתרבות העודף תזונה המודרנית, לאדם ממוצע מן השורה אין שום צורך בשום תוספת ויטמינים.

לא של סולגאר ולא של כל יצרן מדבקה אחר אבל גם אם צריך, אני אקנה של חברה שמשקיעה מיליונים ב R&D ושיש לה מעבדות מחקר ולא באיזה חברה קיקיונית שאתמול בכלל עוד לא הייתה קיימת ואין שום ביסוס או מחקר מאחורי המוצרים שלהם.

ואת זה דרך אגב, אני לא כותב מבורות או חוסר מודעות אלא מהבנה מעמיקה בתחום התזונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני בטוח שלרובכם אין מודעות לנושא ובגלל זה זה נראה לכם מוזר מי שיבדוק את תעשיית תוספי המזון כולל הקונבציונילית (SOLGAR, SUPER HERB, GNC) יראה שהיא מגלגלת מיליונים ולא סתם.

בוא נעמיד דברים על דיוקם. תעשיית הוויטמינים והתוספים מגלגלת מיליונים לא בגלל שאנשים בהכרח זקוקים לחיזוקים האלה, אלא בגלל שמישהו כבר שטף להם את המוח על כל ה"סכנות" כביכול של החיים המודרניים, בדיוק כמו שניסית לעשות בהודעתך.

נפריד בין שני דברים - אנשים שבאמת זקוקים לזה, ושאר שטופי המח למיניהם. מי שבאמת זקוק לזה (לפחות בתור המלצה) הם נשים בהריון, קשישים, ילדים ואנשים הסובלים ממחסור טבעי בוויטמינים בגוף מסיבה זו או אחרת. עם זאת, חלק הארי של מכירות המוצרים האלה הולך לאנשים ששוכנעו שזה ישפר את רמת החיים שלהם ומצבם הבריאותי. בחלק מהמקרים ההשפעה שולית, לפעמים היא רצינית, אבל בד"כ התוספים עובדים כפלצבו ותו לא. מה שבטוח, מצב החשבון של ה"מומחים" למיניהם הולך ומשתפר עם כל בקבוקון כזה שנמכר.

אז מילא חברות כמו סולגאר ו-GNC, הם עוד לפחות מחזיקים מדענים, מחלקות פיתוח, משרדים וכו', אבל מה לעזאזל עומד מאחורי החברה שלך? איך אתה מסביר את הורדת העלויות, אם האיכות אינה נפגעת? ואיך יודעים לקוחותיך שהאבקות והכמוסות שלכם לא יוצאות משערי המפעל בשכם או בנתניה?

הטיעון שלך שאתה מוכר את המוצר שאתה בעצמך משתמש בו רק מחזק את טענתי. אתה לא אובייקטיבי, ומתנהג ככל אותם שטופי מח שרצים להפיץ את הבשורה, לא משנה באיזה תחום. על איש מכירות כזה, שיודע רק לדבר בשבחם של המוצרים ואינו פתוח לביקורת עליהם, בחיים לא הייתי סומך.

פורסם
תיכנס לבית מרקחת תבקש כמוסות של חילבה, קמומיל, בקבוק מיץ אלוורה, ,גינסינג סיבירי וקוראני כמוסות של פסיפלורה ונראה כמה יעלה לך. כמובן שאתה לא חייב את התוספות הללו כל עיינין של איכות חיים. מהניסיון שלי אנשים לוקחים תוספי תזונה כתרופה ולא כתיחזוק המערכת. אני בטוח שבאוטו שלך אתה אתה מחילף פילטר אויר כל 15,000 מי מנקה לך את הריאות - אתה חושב שנכנס לשם אויר שונה? או מי מנקה לך את כל הריסוס שנמצא בתוך (כן במים של הפרי) פירות וירקות שאתה אוכל? מוזרים אנחנו, לרכב שלנו אנחנו עושים טיפול קבוע שמה משהו יתקלקל ומשקיעים בו הרבה כסף לקנות ויטמינים ב70ש"ח זה כבר יקר:)

אני בטוח שרובכם אין מודעות לנושא ובגלל זה זה נראה לכם מוזר מי שיבדוק את תעשיית תוספי המזון כולל הקונבציונילית (SOLGAR, SUPER HERB, GNC) יראה שהיא מגלגלת מיליונים ולא סתם.

בעוונתיי אני צמחוני. התוסף היחידי שאני לוקח הוא B12 מדי פעם. וגם זה סתם כי אבא שלי דחף לי את זה. כל שאר השמות שהזכרת - אין לי מושג למה הם נחוצים. עובדה שאני בריא ושלם גם בלעדיהם. אני אוכל בחוץ, אני לא תמיד שוטף את הידיים באופן מושלם, אני לא מעשן ולא שותה יותר מדי. אני לא חי על כדורים ולא בודק בשבע עיניים כל דבר שאני מכניס לפה. אני אפילו מאריך לפעמים את חוק השלוש שניות לחמש או לשבע ומי היה מאמין - אני עדיין בחיים! בשביל זה, כמו שאמרו לך, יש לנו מערכת חיסונית. הגוף שלנו חזק מאוד, הוא כבר היה מאותת לנו אם היינו צריכים את כל השטויות האלה.

תעשיית תוספי המזון מגלגלת מיליארדים כי אנשים הם פחדנים בבסיסם, וקל לשטוף להם את המוח.

אני משוכנע שאם תפסיק את השימוש בתוספי התזונה לא תרגיש שום שינוי לרעה. אולי רק פסיכולוגי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שו הדא חוק השלוש שניות??

אם משהו אכיל נופל לך על הרצפה הוא לא מלוכלך אם עברו פחות משלוש שניות מאז שהרמת אותו.

יש כמובן סעיפים:

1. אם הרצפה מטונפת ברמה שאפשר לראות את הלכלוך, החוק מבוטל.

2. אם המשהו האכיל הוא דביק או נוזלי, החוק מבוטל.

המהדרין ישפשפו את האוכל עם היד או הבגד כדי להרגיש שהוא נקי באמת. אם יש מים זורמים בסביבה, כמובן שמומלץ לשטוף. בתאבון!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אה, סבבה. לי לא נופלים דברים אכילים על הרצפה(ואם כן אני לא מגלה:puzzled:).

תכלס, שני הסעיפים מקובלים, אבל עניין השניות מטופש להחריד..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...