Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתגע כבר מהעובדה שכל שיר חדש שיוצא ואני רוצה לשמוע אותו גם ברכב ששם אני מבלה לא מעט זמן

אני צריך לצרוב דיסק חדש....יש אולי איזה פתרון כלשהו שיהיה אמין ואיכותי למצב ???

חוץ מלקנות מערכת חדשה עם כניסת usb ........

פורסם

את האמת שאני כבר די מיואש מהנושא של הדיסקים, תמיד הייתי מעוצבן מזה.

ברכב של ההורים יש חיבור לאייפוד, אבל אצלי אין ולכן אני שוקל החלפה לרדיו שיש לו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש פתרון. קוראים לו דיסק און קי. כדי לחבר דיסק און קי למערכת המקורית יש צורך ברכישת מתאם. תערוך חיפוש, יש על כך די הרבה מידע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לך אופציה בצריבה עצמה לאפשר צריבה נוספת על התוכן הצרוב. קוראים לזה משהו מולטי...

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

Multi Session.

אבל אני לא בטוח שזה עובד, כי זה לא עושה "סגירה" של הדיסק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש מתאם שמתחבר לכל מחבר 3 ממ סטנדרטי של אוזניות לנגן ה MP3 ובצד השני מתחבר למצית של הרכב ומשדר בגלי FM לרדיו,

אתה מכוון את הרדיו לתחנה שהוא משדר וזהו אתה יכול לשמוע מוזיקה.

הבעיה שהאיכות כל כך גרועה שאתה תתבאס ולא תפעיל את זה יותר מפעם או פעמיים [אם אתה רוצה לבדוק איך זה נשמע אתה יכול לבוא אלי ולשמוע את זה,יש לי באוטו].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אתה חצי צודק בנוגע לצריבה.

כשאתה צורב מצב AUDIO אז התוכנה באמת לא סוגרת את הדיסק.

אבל אם תצרוב במצב DATA את הקבצי MP3 התוכנה תסגור את הדיסק רק עד הגודל שצרבת.

לכן תרגיש חופשי לצרוב על אותו דיסק כמה פעמים.. כל פעם תוסיף את הלהיט החדש :)

תוכנה מאוד מומלצת ASHAMPOO BURNING STUDIO

בהצלחה.

• תוכן חדש...