Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביום חמישי האחרון החלפתי את החיווט של המגבר שלי שהיה מהתקנה הקודמת (שהיה של בוס 8גייג') לאחד חדש שהזמנתי שקנוקונספץ 4 גייג' KLM. התקנה עברה בהצלחה בלי שום בעיות, רק מה שכן הייתי חייב לנתק את המינוס של המצבר וזה גרם לאיפוס הHU שלי. לאחר שהיתחלתי לכוון את הHU מחדש הוופרים נשמעים פשוט על הפנים (חורקים) ניסיתי לעבור שוב על הכיוונים של המגבר ושל הHU וזה עדיין אותו דבר, אם אני מתחיל להגביר את הווליום האוזניים פשוט מתפוצצות מחריקות של הוופרים.

האם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

תודה ושבוע טוב8).

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בעיקרון אני חותך אותם דרך ההד יוניט, במגבר כיוונתי את התדרים עד הסוף. הוופרים הקידמיים פשוט נשמעים בצליל עמעום ולא נקי ומדוייק מה שלא היה לפני. למישהו יש המלצה לחיתוך שאני אנסה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

איפה שמכוונים את ההרצים במגבר אז סובבתי את הבורר שמאלה עד הסוף.

פורסם

איפה שמכוונים את ההרצים במגבר אז סובבתי את הבורר שמאלה עד הסוף.

פורסם

לא מספיק ברור.

אתה חייב לציין את כל הפונקציות בהם השתמשת לכיוונים, כולל טווחים שלהם וערך נבחר.

מתחדשת*

פורסם

בואו נתחיל מהתחלה את הכיוונים

גיינים מכוונים (HU 75 אחוז ווליום, מעלים גיין במגבר עד שיש עיוותים ומורידים טיפה).

עכשיו בגלל שאני קובע טווחים בHU מה אני עושה במגבר עם הטווחים?

מה שהיה עד עכשיו מכוון בקרוסאור של הHU:

low 0 63hz slop12

mid 0 80hz flat

high 0 80hz flat

פורסם

חיתוך המיד צריך להיות במתלול כל שהוא, אחרת לא מתבצע חיתוך.

מהו ה low pass שבו הוא חתוך? (כלומר באיזה תחום).

לגבי הטויטר, יש מצב שגמרת אותו? 80Hz?! בד"כ לא חותכים טויטרים פחות מ 1600Hz, וגם זה בדגמים מסוימים מאוד.

כנ"ל לגבי המתלול שלו, בלי הנתון הזה אני מאמין שלא מתבצע חיתוך.

מתחדשת*

פורסם

איקוליזציה וחיתוך תדרים הם דברים דומים בבסיסם, אך מפיקים תוצאה שונה בפועל.

חשוב לסנן באופן מלא תדרים שלא צריכים להגיע לרכיב מסוים ע"י חיתוך תדרים מתאים לרכיב.

אח"כ מבצעים איקוליזציה במערכת כדי להגיע לאיזון שלה.

מתחדשת*

פורסם

low 0 63hz slop12 - זה הסאב ב-9887.

mid 0 80hz flat - זה הרמקולים אחורים .

high 0 80hz flat - וזה רמקולים קדמיים.

אני הייתי ממליץ לך במגבר להעביר את הקומפוננט למצב Flat להשאיר את הקרוס על 80 ולהתחיל להוריד סלופים ב-MID וב-HIGH כי אני לא יודע לאיפה זה מחובר אצלך אז תשחק אם שניהם במקביל.

הסאב תשאיר ב-Low pass במגבר.

• תוכן חדש...