Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם. :)

אתמול היה לי חלום הזוי ... :lol:

אני אתן לכם רקע לפני פירוט החלום.

הרכב הקודם שלי היה קיה ספיה מדהימה שנת 95 שבחצי שנה האחרונה לקשר שלנו הרבתה להתחמם עקב נזילה ברדיאטור עד רמה כזו שהייתי צריך להשקות אותה בכל פעם שהייתי מגיע לעבודה בבוקר וכאשר הייתי מגיעה לבייתי בערב , אם לא הייתי עושה זאת הייתי זוכה לראות את מחוג החום מבצע 360 :lol:.

בכל אופן היום יש לי מאזדה לאנטיס 2003 מדהימה :-D שמורה .

בחלום של אתמול אני זוכר בבירור שאני נוסע עם המאזדה ופתאום אני שם לב שמד החום מתחיל לטפס ואני במהלך נסיעה ולא יכול לעצור! ורק כאשר הוא הגיע למקסימום שלו הצלחתי לעצור (שעת לילה מאוחרת) פתחתי את מכסה המנוע ושמתי לב שאין מים ברדיאטור ובבדיקת שמן (פה החלק ההזוי)יש מים במקום שמן.

המתנתי עצבני לבוקר וגררתי את הרכב למוסך. כאשר הגעתי למוסך בדקו את הרכב ואמרו לי שכל המנוע מלא במים וכתוצאה מכך הלך המנוע!! וצריך להחליף את המנוע (המנוע שלי שמור מאוד עם קילומטרז מאוד מאוד נמוך)אני גם זוכר שהמכונאי ירד עליי איך הגעתי למצב הזה. אני גם חושב שהוא אמר לי שהעמסתי יותר מידי על הרכב ובגלל זה הגעתי למצב הזה. מכאן אני לא זוכר כלום רק שהתעוררתי בבוקר והרכב בסדר גמור :-D

אז אני שואל אותכם האם יש משהו הגיוני בכל הסיפור הזה?

האם מים יכולים להכנס למנוע מהרדיאטור ולהציף את המנוע?

האם כתוצאה מכך המנוע יכול לההרס טוטאלית?

האם אני בן אדם משוגע?

יכול להיות שאני אוכל סרטים סתם? או שאולי זה סימן מלמעלה שאני צריך לבדוק משהו? או שאולי זה סתם בגלל הרכב הקודם שלי שהייה נוטה להתחמם ואני לא עשיתי כלום כדי להציל אותו?.

פורסם

הזכרת לי סיפור שהיה לי שלפני שנה +.

הרכב שלי אצלי כבר 4 שנים כמעט [ב 12/4]. לפני שנה ומשהו הצעתי אותו למכירה כי רציתי לשדרג לדגם הקופה.

בלילה שאחרי חלמתי שהתהפכתי עם הרכב, והלך טוטאלוס.

איך שהתעוררתי הורדתי את הודעת המכירה והרכב אצלי עד היום :D.

לפני שבועיים הצעתי אותו שוב למכירה, ועדיין לא קיבלתי שום "סימן מלמעלה" :) .

שונא גזענים !.

פורסם

גם אני חלמתי אתמול בלילה שאריאלה ממפעל הפיס התקשרה אליי בכדי להודיע לי שזכיתי ב-500 אלף שקלים.

האם זה ייתכן ?

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...