Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל בגולף GTIדור5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בשבוע האחרון קצת בעיות חשמל ברכב,יש לציין שהחלפתי למצבר חדש והבעיה ממשיכה...

המצבר לא עושה בעיות הנעה במשך היום אבל בלילה שהוא עומד משהו כמו 10 שעות,בבוקר אני קם

ואין למצבר כוח בכלל!!!

יש לציין שבדקו לי זליגה של המצבר וטעינה והכל תקין,הדבר היחיד שהוחלף ברכב בזמן האחרון

זה המערכת,עברתי מRCD 310 ל510 שזה אותה מערכת מקורית בעצם...

אם יש למישהו רעיון מה זה מה שיש לי אשמח למידע.

תודההה

פורסם

אם זה התחיל מרגע שהחלפת מערכת ,הרי לך התשובה.

אני לא זוכר במדויק אבל בזמנו כשהתעניינתי בהחלפת המערכת המקורית ב RCD510 או RNS510 קראתי שיש איזו בעיה של BATTERY DRAIN בשימוש במערכת כזו על רכב מגרסא ישנה יותר של CANBUS.

(אין לי סימוכין או לינקים אני רק זוכר משהו במעורפל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שיטטטטטט

חחח

ממש מבאס הקטע,לקח לי זמן עד שמצאתי את המערכת וגם רכשתי מאייביי מתאם ומצלמת רוורס...

קיצר אכלתי אותה!!

יש מצב לעקוף את הבעיה איכשהו ???

פורסם

נשמע מוזר :?

באמת מעניין למה המצבר מתרוקן, אולי הוא לא מחזיק טעינה וצריך לבדוק אותו למרות שהוא חדש?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ייתכן שהמערכת נשארת דלוקה כל הזמן (הכוונה בלילה)? או סוג של חיבור קבוע למצבר ולקיחת אנרגיה ממנו כל הלילה, ולא רק בעת התנעה. קרו דברים מעולם, תבדוק את העניין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל היום הוא בסדר,אני הולך לעבודה ל5 שעות חוזר ומניע מצויין בלי בעיה

רק בלילה שהרכב לבד 10 שעות הוא לא מניע לי בבוקר

מעניין מה זה באמת,אני מפחד להיכנס לחברה שלא יימצאו לי בעיות שם...חחח

• תוכן חדש...