Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתיהן שנת 2008. המזדה עם 45000 ק"מ ואילו הדייהטסו עם 53000 ק"מ

שתיהן פליטות ליסינג תפעולי עם נהג יחיד.

מי לדעתכם עדיפה??

מחפשת רכב שלא יבקר תכופות במוסך, אמין מבחינה בטיחותית וחסכוני בעלויות (ביטוח , דלק, טיפולים).

התקציב : כ - 60K

80% מהנסיעות הן בעיר (ירושלים) והיתר - למרכז.

תודה על עזרתכם.

פורסם

אני חושב ששתיהן נשמעות כמו בחירה טובה ההבדלים בקילומטראז לא משמעותיים כלל המאזדה 2 אם אני לא טועה מגיעה עם נפח מנוע מעט גדול מהסיריון אבל שתיהן נחשבות לאמינות חסכוניות ובעלות שוק סחיר.תנסי לדלות כמה שיותר פרטים על כל אחת מהמכוניות וזאת שנראית לך מטופלת יותר קחי לבדיקה.שימי לב שקניית רכב מליסינג תפעולי יגרור ירידת ערך מעט גבוהה כשתרצי למכור את האוטו וכמו שציינתי חשוב לבדוק שלא "קרעו" את המכונית בשנים שהוא על הכביש. בהצלחה

פורסם

התלבטות מאד קשה.

בפרמטרים של סחירות, מרחב פנימי, צריכת דלק, עלות ביטוח, בטיחות, תחזוקה וכו' – מאד דומות והשוני נובע בעיקר מפרמטרים סובייקטיבים (מתכונת שימוש, סגנון נהיגה וכו').

לדעתי, ההחלטה צריכה ליפול על פי קריטריונים של תוצאות הבדיקה שתערכי לרכב (תקפידי לערוך בדיקה עצמאית, ואם מדובר בחברת ליסינג גדולה – לראות פירוט הסטוריית טיפולים ולוודא שהרכב טופל בזמן ובמוסכים מורשים),

הנוחות האישית (תנוחת הנהיגה, עיצוב וכו') וגם, לא פחות חשוב, צבע הרכב.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

דווקא המאזדה 2 יחסית לקטגוריה לא ממש חסכונית [אם אתה משווה רכב סופר מיני אחד למשנהו].

בפועל במאזדה יצא לי לראות תצרוכת דלק של 1:10 ואפילו 1:11 ,

אני כן חייב לציין שבמאזדה לא אני נהגתי והיא רכב ליסיניג.

לזכותה יאמר שיש לה מנוע שמרגיש ממש חזק [כנראה בגלל הנפח הגדול בהשוואה לסיריון].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מניסיון עבר של שנתיים וחצי בסיריון 2006, הרכב נהדר. אמין, זריז, מרווח מאד - יותר מהמאזדה2.

חיסרון אולי מרכזי של המאזדה ביחס לדייהטסו הוא הדלק - וזה מאד אקוטי כיום. המאזדה2 מציעה צריכת דלק גרועה/גבוהה ביחס לזו של הסיריון.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...