Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה קצת מופרז לזרוק מחירים באויר. תכנס לחנות ותבדוק. פוליאסטר 250 ש"ח ופיבר עוד 150 ש"ח וכמה סופי שבוע שלך .

גם אני הייתי באותו קו חשיבה כמו שלך(והמחירים שנתת הם קצת מופרזים,אני קניתי ב-60 ש''ח ליטר פוליאסטר מואץ+מקשה+מ''ר של סיבים),עד שקפצתי לישראל לביקור וראיתי את הכמויות של חומר שנשפך על התיבה לאולטימו(המון).

לא שזה הוריד אותי מהרעיון,זה גרם לי להבין את כמות העבודה.

בשיפוצים...

פורסם
בניות מפיבר זה לא לחבר ארבעה לוחות MDF עם ברגים ולהגיד שלום,

זה צריך לדעת לערבב את המקשה במינון נכון וזה עבודה עם כפפות וזה לא מתאים לכל אחד

.

דיברתי על פיבר ולא MDF ,וכן קשה לעבוד עם כפפות:-D

פורסם
גם אני הייתי באותו קו חשיבה כמו שלך(והמחירים שנתת הם קצת מופרזים,אני קניתי ב-60 ש''ח ליטר פוליאסטר מואץ+מקשה+מ''ר של סיבים),עד שקפצתי לישראל לביקור וראיתי את הכמויות של חומר שנשפך על התיבה לאולטימו(המון).

לא שזה הוריד אותי מהרעיון,זה גרם לי להבין את כמות העבודה.

די כולכם עצלנים . 60 ש"ח זה יקר , יש יותר זול. אני חושב שאין מה להתווכח וזה מיותר. חברי הפורום פה חיים בתוך בועה שהם לא יכולים וזה קשה ובלה בלה בלה . תתחילו לעבוד לבד וכל פעם שתיכנסו לרכב תהנו מהעבודה העצמית.

או תפרנסו את "אנשי הפיבר" וכל פעם תוכלו לראות את הרכב "המדהים" בגלריה של אתר המתקין.

פורסם

מסכים עם רומן ב100% אין בזה שום דבר קשה ויש הרבה מדריכים טובים היוטיוב ובאינטרנט ביכלל.

במיוחד שהחומרים לא יקרים שפשוט חייבים לנסות כמו שאני עשיתי.

ולפי דעתי בישביל פעם ראשונה בלי שום רקע ומי שידריך אותי יצא לא רע ביכלל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=302384

ואני חייב לציין שאין יותר טוב מלעשות משהו לבד

פורסם

רומן, אני יודע שדיברת על פיבר וגם אני

אלא שפשוט השוותי את זה לתיבה מMDF שאמרתי שזה לא פשוט לחבר הכל ביחד כמו בתיבת MDF

פיבר אולי לא יקר אבל חומר שקשה לעבוד איתו כי צריך שלד כדי לעצב אותו לצורה מסוימת זה לא עץ שחותכים לפי מידות ומחברים

זה ממש לפסל את החומר וזה די קשה לידיים לא מיומנות, אז צריך להתכונן מראש לעניין שלפחות כמה ניסיונות ראשונים ילכו לטובת "הכרת החומר"... 8)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

טוב,נראה לי השרשור יוצא כבר מהנושא(סליחה עומרי)

סיכום נושא הפיבר-אם יש לך ידיים תעשה לבד,אם לא-לך למתקין.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...