Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות אוויר האם כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחרונה נתקלתי באינטרנט במוצר הבא - אוזניות אוויר למכשיר סלולארי.

רשום שזה מפחית את הקרינה ב 98% .

האוזניות החוטיות עולות 170 שקל .

האם מישהו מכיר את המוצר ? האם הוא באמת מפחית את הקרינה ?

http://www.elf.co.il/150713/%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-APPLE

פורסם

כל אביזר שמרחיק את המכשיר המשדר מהגוף מוריד קרינה ב-98 אחוזים.

אתה לא צריך אוזניות אוויר בשביל זה, מספיק אוזניות רגילות.

נ.ב.:

בינינו, האתר הזה נראה מאוד חשוד.

קשקושים נגד קרינה הם לרוב וריאציה על שמן נחשים.

כל דבר שבאמת חוסם קרינה מונע כל אפשרות להשתמש בטלפון סלולרי.

כל עוד אפשר להשתמש בטלפון, יש קרינה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נבדק ואוזניות רגילות לא משנות את הקרינה. הן משמשות כאנטנה ולכן אין שינוי.

עוד נבדק שאוזניות האויר כן. אך חשוב לשים את המכשיר רחוק ממך.

היה על כך כתבה בערוץ 2 שהראו עם מד קרינה את השינוי. לא בלוטוט ולא נעלים. רק אוזניות אויר.

אגב, המחיר מאוד יקר. אפשר לקנות סט ב20 שקל באיבאי

פורסם

המחיר יקר בגלל זה אני מתייעץ איתכם פה , srack - לא מצאתי באי ביי במחירים האלו אם תשלח לי לינק אני אודה לך.

השאלה גם איך שומעים באוזניות האלו האם הם איכותיות או שהאיכות יורדת בגלל שהקול עובר דרך צינורית?

פורסם

אוזניות איכותיות מבחינת סאונד תחפש מן הסתם במקום אחר.

קהל המטרה של מחלקת השיווק במקרה הזה איננו אודיופילים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איכות שמיעה לא תמצא בזה. פעם היו מחלקים כאלו בטיסות זולות במיוחד, אז אפילו אם שכללו משהו - זה לא זה.

תחשב רגע על המראה שלך עם הצינורות האלו. לא תמונה לשלוח הביתה או לשות רושם על מישהי.

ומה 'כפת לי המראה בשביל להפחית קרינה?

אם לא תשתמש במכשיר לא תהיה קרינה. הבלוטוס של אוזניות כאלו לא משדר? אז צמצמו במכשיר והוסיפו באוזניות.

פעם מישהו במפעל ל"א סיפר לי שהרווח היחיד הוא ליצרנים, לא למשתמש. אין פטנט טוב למנוע קרינה. יש סוגי אוזניות שהם הזרקה ישירה של הקרינה לגוף .

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא ידוע לי שחלקו כאלו אוזניות בטיסות. איכות הסאונד זה כל עוד המערכת סגורה ואין חורים. ממש לא מרגישים הבדל.

לא ידוע לי על אוזניות בלוטוט על אויר, מכיוון שצריך אורך מינימלי שישמש כמבודד קרינה. וזה לא קיים בבלוטוט.

עדיף לקנות באיבאי או דיל אקסטרים.

פורסם

מדידת קרינה והשפעתה על גוף היא דבר מורכב להפליא. אין לזה נוסחה ולא סתם יצרן שרוצה לבדוק את רמת הקרינה במכשיר שלו משלם מאות אלפי דולרים לבדיקות במעבדה. יש מכשור מדויק שכולל מדמה ראש אדם, בתוכו מושתלים מאות מדי קרינה זעירים, ומריצים הדמייה של הפעלת המכשיר בעוצמה מירבית בכל מיני זוויות עד לקבלת תוצאה.

לבוא ולומר שאזניה חוטית מגבירה את הקרינה או לא זה מאוד פשטני. ההשפעה של האזניה תלויה בהרבה גורמים כמו מבנה פנימי של הטלפון, המרחק בין האנטנה הפנימית ושקע האזניה, המכלולים המתכתיים שנמצאים בתוך המכשיר ומשנים את שטף הקרינה מהאנטנה, האופן בו החוט יושב מחוץ למכשיר (למשל זה מאוד שונה אם יוחזק כשהוא מסתובב סביב המכשיר או קרוב לאנטנה לבין אם נמתח ממנו והלאה), האופן בו האזניה יושבת על התנוך או בתוך האוזן (בגלל האופן בו קרינה נחלשת עם מרחק, לכל מילימטר של ריחוק מהמוח יש פה השפעה מהותית), האם מחזיקים את המכשיר או שהוא מונח על שולחן ועוד.

הקרינה באזניית בלוטות' נמוכה משמעותית מאשר טלפון סלולרי הפועל בעוצמה ממוצעת (הראשונה מיועדת להקלט במרחק מטרים ספורים, השני במרחק עשרות, מאות ולעתים אלפי מטרים, תלוי במיקומכם). במקרה של אזנית בלוטות', להבדיל מאזניה רגילה, החלק שנכנס לאוזן לא מהווה סיכון להעברת שטף קרינה של טלפון לקרבת המוח - הוא מהווה סיכון להעברת שטף קרינה של בלוטות' לתוך האוזן, שהוא נמוך בהרבה. בכל מקרה, באזנית בלוטות' המקמ"ש עצמו לא יושב באוזן אלא לפחות סנטימטר מחוץ לה (לפחות בדגמים שאני מכיר) שזה בערך המרחק שבו נמצא טלפון. אגב ברוב הטלפונים האנטנה הפנימית היא בחלק התחתון, רחוק מהמוח וקרוב לפה, ולכן באותם מחקרים שזוהה סיכון לגידולים סרטניים - דובר בעיקר על גידולים באזור הלוע, ולא במוח.

אז תחליטו אם אתם רוצים סיכוי גדול לגידול בלוע (דיבור בטלפון), סיכוי קטן לגידול במוח (בלוטות'), סיכוי לא ברור לגידול לא ידוע (אזניה חוטית), סיכוי גבוה שלא תבינו כלום ממה שאומרים לכם (אזנית אויר), סיכון מוגבר לתאונה (לדבר תוך כדי נהיגה, גם עם דיבורית) או סיכוי ודאי שתשארו ללא חיי חברה (לא לדבר בכלל).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...