Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיים מכשיר דיוידי עם יציאה אופטית שקורא פורמט DTS? אם כן אשמח להמלצה.

כעיקרון אני מעוניין לשמוע הופעות חיות שיש לי שהם באיכות אודיו DTS,הרי לשם כך אני אצטרך חיבור אופטי. אם כרגע יש לי מגבר ומונו שאין להם כניסות אופטיות אני אצטרך להחליף אותם? או שמה יש מתאמים מיוחדים? (ראיתי שמדברים על פרוססורים אך הכל רק בלבל אותי ולא הבנתי כל כך) ואם כן איך הם מתחברים למגברים בלי לאבד מאיכות הצליל?

סליחה על הבורות, יצא לי לשבת כמה שעות על האינטרנט ונתקלתי ב-pcar אך זה יקר לי מידי וגם הרכב מאוד ישן, לא יתאים, כמו כן גם דאבל דין לא יתאים לי.

אם כי רדיו דיסק דיוידי בלי מסך או אפילו מסך נשלף או פנימי קטן מובנה.

תודה רבה.

פורסם

מגברים שיש להם כניסה אופטית לפי הדיבור שלך הם רחוקים מהתקציב שלך

גם לא ציינת תקציב מה התקציב שאתה רוצה להשקיע ?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

האמת היא שלא חשבתי על התקציב עדיין, ואני גם לא יודע אם אני ארכוש ממש בקרוב או שעוד כמה חודשים.

בכל אופון אשמח לדעת אם יש מה לעשות בכלל עם המגברים שיש לי כעת שאין להם כניסה אופטית, ומה בכשר למכשיר דייודי, קיים כזה?

פורסם

לא צריך מגברים עם כניסה אופטית כשאפשר לקנות מוצר כמו MINIDIGI או במילים אחרות DAC שיעשה את ההמרה לאנלוגי קרוב ככל האפשר למגברים עצמם ובכך לחסוך טווח של RCA מקדמת הרכב לתא המטען - אבל אם אין בעיה בלתי פתירה של רעשים בדרך הזו - אין שום סיבה בעצם לעשות את זה.

בנוסף לכך הוצאה של אות דיגיטלית מיחידת הראש עדיין לא פוטרת אותך מהצורך בלהתקין מפענח\פרוססור שידע לפצל את זה לערוצים אנלוגיים ביציאה שלו.

בשביל זה גם יש את הMINIDSP :lol:

אבל! - אם קצת תושייה

אפשר לקחת DVD ביתי פשוט - להתאים לו ספק 12V

להפריד את הDVD עצמו ולהתקין אותו בקדמת הרכב ואת שאר הרכיבים שלו בתא המטען... פככככ :-D

או פשוט להתקין DVD ביתי בתא המטען - לא לעבוד עם דיסק אלא עם USB KEY (על מאריך 5 מטר לקדמת הרכב) ולהאריך לו את העינית של השלט הרחוק לקדמת הרכב ופשוט להתקין שם רק מסך... זה קצת יותר הגיוני רק הבעיה היא שהשליטה תהיה מהשלט רחוק בלבד...

:shock:

אני פולני :-P

אה כן - אם עניינתי מישהו http://www.minidsp.com

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיף כבר לקנות DVD לרכב באמת השאלה היא לכמה כאלה כבר תהיה יציאה אופטית ושהם לא יהיו במחיר לא שפוי מצד אחד או זבל סיני מצד שני.

עדיין אין מספיק יחידות DVD מיינסטרים עם יציאה אופטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אופה וגם רופא

אל תדליק אותי :-P

אל תדליק אותייייי :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אפשר בבקשה לקבל הסבר על הכניסות והיציאות של הפרוססור?

איך הוא מתחבר לדיוידי ואיך למגברים?

בגדול, איך הוא פועל?

ומה הטווח מחירים?

תודה רבה.

פורסם

אדי, איך יתמודד DVD בייתי בתנאי רכב?

מוטורישטה, תעשה חיפוש בנושא "פרוססור" בפורום, יש המון מידע.

מתחדשת*

פורסם

יתבצע בהחלט, יש מכשיר דיוידי עם אותו מפרט בערך שהמסך שלו הוא יוצא מתוך הרדיו דיסק? זה יכול לחסוך לי, הרכב קטן וצפוף מידי, יהיה לי קשה למצוא מקום למסך.

תודה

פורסם

למה להפחיד

:-P

כבר עקרו לי את השן בינה - נרגעתי ואני כבר לא אלים יותר :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

היית צריך לראות את ה"ליברמן" שעקר לי את השן - פואד היה רועד ממנו מרוב פחד

:-P

זה כאב... אוי זה כאב... :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...