Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא כתבתי מהאייפון (אין לי).

מה זה הדיסקליימר הזה בכל מיני הודעות? אנשים קנו במיטב כספם את המילה האחרונה של המכשירים הסלולרים, למה אוטומטית זה הופך את כושר הביטוי הכתוב שלהם לכזה של ניאנדרטל שחורט על קיר המערה?

ולמה זה עובד רק עם אייפון? לא רואים "כתבתי מהגלקסי אז..."?

אני שואל ברצינות גמורה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כי זאת חתימת הדואר הברירת מחדל של אייפון (זה ניתן לשינוי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשאני כותב מהגלקסי (נדיר למדיי), אני מתבאס על אי הנגישות לסימני פיסוק נורמאליים. רק נקודה זמינה, ובשביל פסיק למשל צריך לעבור שדה, שזה מאד לא נוח, ואני לא מבין למה לא חשבו על זה. כך שנוצר מצב שאני אשכרה מתעצל מעט לכתוב "כמו בן אדם" אם אני כותב מהנייד, למרות שאני מנסה להקפיד מאד על כתיבה נכונה בד"כ.

זה המצב- קשה, אך יציב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כי זאת חתימת הדואר הברירת מחדל של אייפון (זה ניתן לשינוי).

אני לא מדבר על הקטע הזה (שמעצבן בפני עצמו, אתה פותח טוקבק רק כדי לגלות שאין לו שום תוכן חוץ מהשוויץ המגעיל הזה), אני מדבר על מקרים כמו בהודעה #12 בשרשור הזה, שדווקא אין בו שגיאות אגב, אולי רק קצת עילגות ניסוחית (שום דבר אישי על הכותב, רק דוגמא).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כשיהיה לי סלולרי שאפשר יהיה לכתוב בו בפורום, אני מתחייב להתנסח כהלכה, בעברית צחה, תוך שימוש בכל סימני הפיסוק אותם אני מכיר על בוריים.

בינתיים, בנוקיה E72 שאני כבול אליו אפשר רק לקרוא הודעות בפורומים, אבל משום מה בכל הפורומים הוא כותב שהמשתמש או הסיסמא (הנכונים) שאני מזין שגויים :cry:

האתרים היחידים שאני מצליח להזין בהם שם משתמש וסיסמא הם פייסבוק ויוטיוב.

פורסם
ברווזף אצלי יש גם נקודה וגם פסיק, במקשים נפרדים:roll:

פרוץ? או שאולי התקנת מקלדת אחרת?

גם אם אין לך שני סימנים, לחיצה ארוכה (כשנייה) תפתח חלונית עם עוד סימנים.

וואלה, עובד. תודה! הרבה יותר נוח מלהחליף לסימנים ולאותיות כל פעם.

עכשיו רק נותר למצוא פטנט איך לגרום למכשיר להתמקד על האיזור במסך שמראה מה אתה כותב, ולא לגלות בדיעבד שהצלחת לכתוב "נח" עם 7 שגיאות... עוד מישהו מכיר את זה? אני מכוון את המכשיר לרוחב, כי רק כך אני יכול אשכרה להקליד (ידיים גדולות, מקשים קטנים), ואז החלון של ההודעה מתמקד "באמצע" דהיינו, רק כשאני מגיע לאמצא השורה, אני מתחיל לראות מה אני כותב, הזזה של החלון לא עוזרת- האות הראשונה שתוקלד תזיז את החלון חזרה למצב ברירת המחדל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כשיהיה לי סלולרי שאפשר יהיה לכתוב בו בפורום, אני מתחייב להתנסח כהלכה, בעברית צחה, תוך שימוש בכל סימני הפיסוק אותם אני מכיר על בוריים.

בינתיים, בנוקיה E72 שאני כבול אליו אפשר רק לקרוא הודעות בפורומים, אבל משום מה בכל הפורומים הוא כותב שהמשתמש או הסיסמא (הנכונים) שאני מזין שגויים :cry:

האתרים היחידים שאני מצליח להזין בהם שם משתמש וסיסמא הם פייסבוק ויוטיוב.

נסה להתקין opera mobile.

ולי אישית הכל עבד עם הדפדפן של נוקיה 5800, רק שבאיזשהו שלב הם הוציאו עדכון לדפדפן שגורם לבעיות בהצגת דף (לא רואים את החלק השמאלי של קארספורום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...