Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 שנת 2003 xr אוטומט 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, ה307 מפתה מאוד עקב מחירה הזול יחסית. המראה שלה עדין לטעמי אחד היפים, נוחות נסיעה טובה, ראייה טובה ודי מרווחת אבל אמינותה לא בטופ 10 וזאת משיטוט רב בפורומים שונים שבהם שמעתי אודות צרות חשמליות + בעיות גיר . מה שכן אומר לך מניסיון, שהיתה לי 307 מנוע 2.0 ולקח לי כ5 חודשים למכור אותה והרבה מתחת למחירון למרות שהרכב היה שמור מאוד, ק"מ בריצפה ומטופל במורשה.

לסיכום: אני חושב שיש עדיפות עליה .

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

בעבר היה לי פיגו 307 אומנם מליסינג מאלבר דרך החברה שעבדתי בה, אבל עדיין פיגו.

בכל אופן הימים הזוהרים היו כשהרכב היה על אלבר, כי פשוט לא היתי מודע לכמה צורך האוטו, כמה עולים הטיפולים בו ביטוחים וכו' לא היו לי דאגות בכלל. כשעזבתי את החברה חיפשתי את אותו הרכב, אומנם דגם יותר מתקדם אבל תחת אריזת הפיזו 307. אחי לא רוצה לבאס אותך מבחינת טיפולים ותיקונים חבל על הזמן במובן הלא ממש מחמיא, רכב שאולי זול יחסית, אבל להחזיק אותו עולה לא מעט- פיזו אתה יודע, תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

תודה רבה למרות שאני עדין חצוי...

אני מחפש אוטו קטן לא סדאן מקסימום 30 אלף ואני רוצה שנתון כמה שיותר גבוהה חובה אוטומט...

פתוח להצעות

• תוכן חדש...