Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מערכת דבל דין לרכב שלי.

המערכת מיועדת לאלפא רומיאו מיטו.

דרישות:

1. תאימות מלאה לאייפון. (לא כל המערכות שתומכות באייפוד, תומכות גם באייפון) הכוונה שלי לחיבור לאייפון שיוכל להטעין אותו, לשמוע מוזיקה דרכו, לשלוט על השירים מהמערכת עצמה. (וכמובן שגם תמיכה באייפוד..)

2. תמיכה מלאה בעברית

3. דיבורית בלוטוס - אני מעוניין לראות את שמות אנשי הקשר על המסך של המערכת, לענות לשיחות, לבצע שיחות וכו'.. (בעברית...)

4. תוכנת GPS (איתורן או iGo)

5. חיבור לשליטה מההגה

6. תמיכה בפורמטים המקובלים (DVD, MP3, MPEG4, AVI, AAC, DVIX וכו')

7. אפשרות לחיבור מצלמת רוורס

8. - אשמח אם תהיה אפשרות להוסיף למערכת גם טלויזיה בעתיד..

9. - אשמח אם יהיה גם חיבור AUX.

תודה מראש.

פורסם

למיטב הבנתי, המערכת שמותקנת אם מזמינים מהסוכנות של אלפא היא KENWOOD 8024BT .

איך היא? היא עונה על הקריטריונים שציינתי?

תודה.

פורסם

תיקח את הN-10 של ניפון כל האופציות שדיברת כולל זיהוי קולי דרך המכשיר ספר טלפונים בעיברית, המסך נחלק ל-2 ,אתה יכול לראות במכשיר רדיו וGPS ובמקביל DVD או USB במסכים אחוריים לגבי שליטה מההגה אין לי תשובה, תבדוק תמכשיר שווה.

פורסם

לי לדוג' יש את המכשיר של ניפון כבר שנה ואני די מרוצה ממנו. מכשיר עם צג מלא בעברית, כל החיבורים שצריך כולל לאייפד או אייפון, יש לי גם טלוויזיה, ספר טלפונים עם חיוג מהמסך,IG0 8,שליטה מההגה,ועוד.

אם תרצה עוד פרטים, שאל..

לא נראה לי שהקנווד מגיע עם המפרט שציינת (לפחות לא בתצוגה בעברית זה אני כמעט בטוח).

פורסם

יש לי את הקווד 8026.

בסה"כ אני מרוצה ממנו, הוא בעברית מלאה כולל גם טלפון ואנשי קשר, ויש לו את כל מה שציינת.

כדי לחבר שליטה ממהגה צריך לרכוש מתאם שעולה בארץ בסביבות 1000 ש"ח.

יש לו יתרון אסטטי משום שניתן להתאים את תאורת הכפתורים לצבע התאורה ברכב (יש כתום בדיוק כמו באלפא...).

עד כמה שראיתי הוא די דומה ל- 8024, אבל יש הבדל בממשק. ב- 26 המגע כולל גם גלילה, בדומה לאייפון.

רק מה, זה לא בדיוק מגיב כמו אייפון ולי זה לא כל כך נוח. למשל, אם יש לך רשימת שירים ארוכה וצריך לרדת ברשימה למטה, אין חצים אלה צריך לגלול עם האצבע מה שגורם לפספוסים. הייתי מעדיף את השיטה הקונבנציונלית, נראה לי מהיר ונוח הרבה יותר.

גם לי הציעו את הניפון, אבל העדפתי ללכת על פירמה שעל הנייר לפחות, איכותית יותר. כמובן שלכל דבר יש מחיר, וכאן מדובר על הפרש של 2500 ש"ח פחות או יותר.

פורסם

הN-10 יש לו שליטה על ההגה אבל הוא עובד יפה אם היפניות וקוריאנות וחלק מהארופיות צריך לבדוק לגבי האלפא, לכל

האמריקיאות צריך מתאמי הגה ומתאמי חייווט לרדיו

• תוכן חדש...