Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי אתמול את האיביזה ספורט קופה שלה חיכיתי מספר שבועות.

עד עכשיו - מבסוט מאוד :)

אז ככה - אני מעוניין להחליף את המערכת הרגילה שקיבלתי עם הרכב.

רציתי להחליף את כל הפאנל הקדמי שלי למערכת קצת יותר מתקדמת -

שתשלב GPS, BLUETOOTH, מצלמת רוורס ואם אפשר גם סנכרון לאינטרנט וכו'.

לכן, עלה לי הרעיון לרכוש סוג של מכשיר טאבלט (לדוג', SAMSUNG P1000 TAB),

שמשלב גם מערכת הפעלה פתוחה - ANDROID, שתאפשר לי להוריד תוכנות למיניהן...

רציתי לדעת - מעבר לעלות המכשיר עצמו (בואו נגיד כ-500 יורו בערך), כמה יעלה לי להתאים אותה לפאנל חדש?

הכוונה היא כמובן לעלות התקנה, שאמורה לכלול חיבור למקור חשמל קבוע, וכן חיבור למערכת השמע של הרכב.

אשמח לקבל את עצותיכם המקצועיות בנושא - יצא לי לקרוא לאחרונה הרבה בפורום, ואני שמח להשכיל ולללמוד כל הזמן עוד ועוד דברים.

תודה מראש 8)

פורסם

מניסיוני בכדי שתוכל לקבל הערכת מחיר אמיתית ולא מספרים שיזרקו לך באוויר. יש צורך "לבחון" את הרכב. מה שכתבת זה כללי מידי.

פורסם

יש בחור בפורום שעשה זאת עם שירוקו ..

אם אני לא טועה הוא שם אייפד .

אבל זה אותו הסגנון .

אני צריך למצוא את ההתקנה הזו .

פורסם

אם כבר אתה מתכוון להריץ טאבלט ברכב, אני מציע שתריץ גם חיפוש על carpc ותראה אולי זה פרוייקט קצת יותר קונבציונלי שיתאים לך.

תוכל להחליף את המסך, לכל את כל מה שרצית ועוד ובמחיר זול יותר.

פורסם

יכול להיות שקצת נסחפתי עם הפנטזיות -

בקצרה, אני מחפש משהו שיוכל להחליף את המערכת המקורית (לא מרוצה ממנה לחלוטין),

ובמקומה לשים מערכת מולטימדיה עם צג מגע, שתכלול GPS, עדיפות לכניסת SIM CARD (מאמין שזה נדיר, אך אשמח לשמוע אם יש משהו רלוונטי), BLUETOOTH, חיבור למצלמת רוורס.

אודה לעזרתכם...

פורסם

אני לא יודע עד כמה קליטה תהיה כאשר תחבר מודם USB ל CARPC אבל זה עדיין אפשרי עם CARPC.

אני חשוב שלדרישות שלך CARPC קולע במטרה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

מודם USB בקארפיסי פועל בדיוק כשם שהוא פועל במחשב נייד בזמן שאתה בנסיעה באוטובוס.

או כשם שאתה גולש בWIFI של אוטובוס (הרי הוא מקושר למודם סלולרי)

זה פועל מעולה, מידי פעם עלולה הקליטה לרדת כשם שהיא יורדת בפלאפון ואפשר גם לצאת מאזורי כיסוי של דור 3 ולחוות ירידה במהירות...

אבל לגלוש באנטרנט אי אפשר בנסיעה ולצפות בקליפ זה לא חוקי...להריץ שיר או קליפ ישירות מהאינטרנט עם מודם סלולרי זה אפשרי (אני עושה את זה פעם ב..)

פורסם

אינני מעוניין בגלישה דרך מודם.

יש לי חבילת גלישה ללא הגבלה ברשת סלקום,

ודרכה אני גם גולש בסלולר שלי. המהירות מספקת אותי.

זו הסיבה שאני מחפש מערכת עם כניסת SIM.

• תוכן חדש...