Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הווקסהול כבר כיכבה בעבר. כיוון שהיא במקום סגור ומוגן לא מחקתי את המספר.

תודה על תשומת הלב , אבל אצלינו היא לא כיכבה לעולם.

צביקה מרגלית

• תגובות 2.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקווה שהווקסהול הזו תשוב לנסוע באזורינו,חבל מצבה מתדרדר משנה לשנה,טוב לפחות היא שרדה.

עופר בן צבי

פורסם
והאחרון בקנה להיום ,

אוטובוס מדגם M.A.N

ווקסהול ויקטור שהיה גם הוא דגם מעניין כשלעצו

וטלבוט.

ובזאת נסיים להפעם ,

ולהשתמע בשבוע הבא

מתניה את צביקה בע"מ

חמישי חופשי -- מסע בעקבות אספנות

האוטובוס מירכב "ווספה" (האם צולם במקרה בפתח תקווה?)

הטלבוט היא מוצג במוזיאון אגד בחולון ונראית ככה בחסות אגד. חבל שאגד לא משקמת אותה לפני שתתפורר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לכל המנויים שלום

עקב יציאת צוות ההנהלה

למבצע חסוי מעבר לקווי האויב

הפרסום האחרון לא יצא לאור

עמכם הסליחה

נתראה השבוע

עכשיו כבר מותר לגלות,

שליחינו המיוחד שחצה את הקווים , הידוע בכינויו -- א (אריאל עזיזי , בלי לחשוף את שמו), שב בשלום לשטחינו,עם חומר באמתחתו.

לאחר שהחומר יעבור את הצנזורה והבדיקות המתאימות , הוא יועלה כאן בלעדית.

יש למה לצפות.

צביקה מרגלית

פורסם
עכשיו כבר מותר לגלות,

שליחינו המיוחד שחצה את הקווים , הידוע בכינויו -- א (אריאל עזיזי , בלי לחשוף את שמו), שב בשלום לשטחינו,עם חומר באמתחתו.

לאחר שהחומר יעבור את הצנזורה והבדיקות המתאימות , הוא יועלה כאן בלעדית.

יש למה לצפות.

באישור הצנזור הראשי , אלו התמונות ששוחררו בינתיים לאוויר.

צביקה2.jpg

צביקה1.jpg

צביקה מרגלית

פורסם

כמידי חמישי , אחרי יום פורה ומהנה כשאריאל עזיזי חובר שוב לכוח , הגיע הזמן לשחרר לחלל הפורום את תוצאות היום.

אני שומר פינה מיוחדת פה , למשאית קטנה מסוג לילנד .

למיטב ידיעתי המשאית הזו היתה נדירה במחוזותינו גם בשנות ה - 70 ולכן אני שומר לה כבוד מיוחד.

IMAG0069.jpg

IMAG0070.jpg

IMAG0071.jpg

IMAG0072.jpg

IMAG0075.jpg

IMAG0076.jpg

IMAG0077.jpg

צביקה מרגלית

פורסם

המשכנו הלאה בשמש הקופחת במיוחד

נתחיל למעלה מימין:

פיאט 1100 סטיישן , נחשפנו לרכבים הנ"ל בתצורת הסדאן אחרי מלחמת ששת הימים , כשתושבי רצועת עזה היו אלה שישבו מאחורי ההגה .

בהמשך , מדור החקלאות .

ועוד מרסדס

והגרוטאות בהמשך , מסחריות מסוג פיג'ו , מוקדש באהבה לחצרוני מסניף השפלה.

IMAG0064.jpg

IMAG0066.jpg

IMAG0068.jpg

IMAG0078.jpg

IMAG0079.jpg

IMAG0080.jpg

צביקה מרגלית

פורסם
המשכנו הלאה בשמש הקופחת במיוחד

נתחיל למעלה מימין:

פיאט 1100 סטיישן , נחשפנו לרכבים הנ"ל בתצורת הסדאן אחרי מלחמת ששת הימים , כשתושבי רצועת עזה היו אלה שישבו מאחורי ההגה .

בהמשך , מדור החקלאות .

ועוד מרסדס

והגרוטאות בהמשך , מסחריות מסוג פיג'ו , מוקדש באהבה לחצרוני מסניף השפלה.

פיאט 1100 עם גריל של פייגו 404?

פיגו' מסחרית כזו יש במחסום שיורדים או עולים מים המלח אין לי מושג מה מצבה המכני הוא משמשת כמחסן לבעל הדוכן שם.

עופר בן צבי

פורסם
כמידי חמישי , אחרי יום פורה ומהנה כשאריאל עזיזי חובר שוב לכוח , הגיע הזמן לשחרר לחלל הפורום את תוצאות היום.

אני שומר פינה מיוחדת פה , למשאית קטנה מסוג לילנד .

למיטב ידיעתי המשאית הזו היתה נדירה במחוזותינו גם בשנות ה - 70 ולכן אני שומר לה כבוד מיוחד.

המשאית הזאת לא יוצרה באשדוד.היא נקראה FG ויוצרה משנת 1960 על ידי אוסטין ועם האיחוד עם ליילנד היא נקראה ליילנד FG עד 1980 בערך.אני מניח שכמה יחידות יובאו או אולי הגיעו שלל מירדן אחרי ששת הימים.

Commercial-Austin-015-large.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני שמח שהליילנד הזו עוד קיימת- אבל בזמנו רצו עליה מחיר שאפילו לא מתקרב להגיוני (בסביבות 40 אלף אם אינני טועה- כן, כן, במצבה!!!!!:roll: ), אז.... לא יודע מה יהיה איתה בסוף...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שעון החול אוזל ולא עומד מלכת

הטנדר שברולט, שייך לחבר, ובשיפוץ מתמשך :-P

252809_2119753236021_1311500193_2525992_7638435_n.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...