Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעיצומו של עבודה פוליש ווקס לאוטו שלי (כל היידים שלי מלאות פוליש).

כשסיימתי עם הפוליש עלתה בראשי שאלה (לא בזמן אני יודע) מה בא קודם הפוליש או הווקס ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני בעיצומו של עבודה פוליש ווקס לאוטו שלי (כל היידים שלי מלאות פוליש).

כשסיימתי עם הפוליש עלתה בראשי שאלה (לא בזמן אני יודע) מה בא קודם הפוליש או הווקס ?

דניאל.

פוליש מוריד שכבת צבע , לכן לאחר הפוליש צריך לעשות ווקס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סיימתי, לא חיכיתי לתשובות, חאפר. :lol:

יצא חדש ! מדהים.

הידיים שלי בקושי מצליחות לכתוב לכם את זה.

עשיתי את זה עם פוליש של Simoniz, ווקס של טרטל ווקס (נוזלי).

אני הולך לאכול פיצה,

דניאל.

פורסם

עשיתי היום ווקס עם הכחול של טרטל לצבע מטאלי (יש לי מטאלי), מרחתי עם מטלית לחה כמו שכתוב, חיכיתי לייבוש... ואז נוצרה שיכבה לבנה על האוטו - אמור לקרות?

היא ירדה בניגוב יבש (התפוררה), אבל התוצאה ממש לא משהו, רואים את סימני המריחה, ונדמה לי שזה יצר לי גם "חורים" בצבע

עשיתי משהו לא בסדר?

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם
עשיתי היום ווקס עם הכחול של טרטל לצבע מטאלי (יש לי מטאלי), מרחתי עם מטלית לחה כמו שכתוב, חיכיתי לייבוש... ואז נוצרה שיכבה לבנה על האוטו - אמור לקרות?

היא ירדה בניגוב יבש (התפוררה), אבל התוצאה ממש לא משהו, רואים את סימני המריחה, ונדמה לי שזה יצר לי גם "חורים" בצבע

עשיתי משהו לא בסדר?

אל תחכה שהווקס יתבייש מאוד (ואז הוא יצור שכבה לבנה ויתפורר בניגוב) , קצר קצת את זמן ההמתנה.

גם שאני עושה ווקס רואים (טיפה) את סימני המריחה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רציתי לדעת אם הפוליש ווקס (בקופסה הירוקה שזה גם וגם)

אפשרי ורצוי לעשות גם על צבעים מטאלים או שבכלל צריך חומר אחר ? נימוק...

תודה :lol::mad:

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

פורסם

Gforce , אין חובה לעשות עם מטלית לחה, אבל חובה למרוח שכבה דקה.

הווקס באריזה הכחולה לצבע מטאלי (של טרטל) גורם לך לעבוד קשה מאוד ותמיד משאיר סימנים... הייתי ממליץ לעבור למשהו יותר טוב : CARPLAN.

אה, ועוד משהו : ווקס לא יכול לגרום נזק לצבע. הסר דאגה מליבך.

בנוגע לצבעים מטאליים, לא מומלץ לעשות פוליש , אבל אם אין ברירה, אז צריך לקנות חומר ייעודי לצבע מטאלי ולא להשתמש במשהו אחר.. (אריזה ירוקה בדרך כלל זה עבור לא מטאלי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
Gforce , אין חובה לעשות עם מטלית לחה, אבל חובה למרוח שכבה דקה.

הווקס באריזה הכחולה לצבע מטאלי (של טרטל) גורם לך לעבוד קשה מאוד ותמיד משאיר סימנים... הייתי ממליץ לעבור למשהו יותר טוב : CARPLAN.

אה, ועוד משהו : ווקס לא יכול לגרום נזק לצבע. הסר דאגה מליבך.

בנוגע לצבעים מטאליים, לא מומלץ לעשות פוליש , אבל אם אין ברירה, אז צריך לקנות חומר ייעודי לצבע מטאלי ולא להשתמש במשהו אחר.. (אריזה ירוקה בדרך כלל זה עבור לא מטאלי)

מצטרף להמלצה על Carplan - שווה כל שקל ממחירו :!:

פורסם
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכונה לפוליש...ומה בערך המחיר?

יש עכשיו באייס ובאוטודיפו כל מיני מכונות "צעצוע" לפוליש ווקס.

יש לי אחת כזאת, רמה מעל מה שמוכרים שם והיא נהדרת, אני מתאר לעצמי שהמכונה הזאת תיהיה גם טובה לצרכים שלנו.

מחירה כ120 ש"ח בערך.

אייל זה לא מדויק שלא עושים לצבעים מטאלים פוליש, עושים פוליש אבל פוליש עדין זאת אומרת יש פוליש שנקרא פוליש חום והוא מסיבי ומאוד חזק (Heavy Duty) ויש פוליש תכלת או לבן שהוא מתון יותר ומוריד שכבה קטנה מאוד.

בכל מקרה אני עשיתי ואני מאוד מרוצה.

דניאל.

פורסם

היי אייל ,

כמה עולה הווקס של CARPLAN?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצאתי בבית GS27, מישהו יודע אם זה פוליש לצבע מטאלי או לא?

ואם אני מבצע איתו פוליש לאוטו (בהנחה וזה מתאים לצבע מטאלי) אני יכול לעשות אחרי זה וואקס (אריזה ירוקה של טרטל במשחה) רגיל או שצריך גם ווקס מיוחד לצבע מטאלי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עצה ממני רוצים את האוטו שיצא לכם תוצאה הכי טובה?

אז ככה תעשוה קודם כל את הטמבון והבאז, תמרחו ותורדו ורק אז תעברו לשתי דלתות, משמאל וימין (למי שיש 4 דלתות שיעשה אותם באותו הזמן), וחרי זה לעשות את הגג, והקנטים.

ככה אתם לא ממהרים ומפחדים שמה שמרחתם כבר יבש, וזה יתן לך עבודה נעימה ובלי ליכלוך של חלקי הגומי ברכב.

• תוכן חדש...