Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה הגעתי למוסך מורשה של סיטרואן עם התקלה הבאה: אורות המצוקה(וינקרים) נדלקים במהלך הנסיעה באופן בלתי רצוני, וגם אם אני לוחץ על הכפתור האדום, לא תמיד הם מפסיקים. כמו כן, גם אחרי שהם מפסיקים, הם מתחילים להבהב שוב בהפרש של מספר שניות. בנוסף, הבעיה נמשכת גם אם האוטו כבוי לגמרי. אחרי בדיקה של המוסך (שעלתה לי 230 ש"ח) אמר לי המנהל כי הבעיה מצויה בקודן של הרכב (סקיילוק) ושעליי ללכת לתחנת שירות שלהם כדי שיפתרו את הבעיה. בתחנת השירות של סקיילוק בדקו את המערכת ואמרו לי שהבעיה אינה טמונה במערכת סקיילוק מאחר ואין קשר בין המערכת לאורות המצוקה (כהמחשה הוא הראה לי שכאשר האוטו זועק אורות המצוקה לא נדלקים). ראוי לציין שגם בתחנת השירות וגם במוסך, נותני השירות עשו רושם אמין, ויתכן מאוד כי באמת לא נתקלו בתופעה כזו.

לכן, אשמח מאוד אם מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע היכן היא טמונה, על מנת שלא אאלץ לשים את הרכב במוסך ואחוייב על שעות רבות של עבודה רק בנסיון לעלות על התקלה.

פורסם

בעייתי, במקומך הייתי הולך דווקא לחשמלאי רציני שיבדוק את העניין.

פורסם

איזה שנה האוטו. יש מערכת מולטי פלקס.

בעיקרון במערכת הזאת לחיצה פתאומית על דוושת הבלם תפעיל את אורות מצוקה. ובכלל כל הפקודות של הווינקר והכפתור האדום, עוברים דרך מחשב. יתכן וחיישן דוושת בלם תקול יתכן יחידת קום 2000 של ידית הווינקר תקולה. יתכן גם חוט רופף מהכפתור האדום. כי המערכת עובדת על פולסים, וקצר יכול לדמות פולסים שמטעים את המחשב.

• תוכן חדש...