Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה, מתגלה לי רטיבות בשטיח במושב ליד הנהג, ובמושב שמאחוריו,

כמו כן יש מעט רטיבות בכיסא האחורי,

הגומיות נראות תקינות

האם יש רעיון מהיכן מגיע הרטיבות?

תודה מראש,

שי.

פורסם

היי,

הרכב אינו מאבד נוזל קירור כלל,

אבל משום מה, הוא תופס לחות חיצונית ברמה מטורפת,

הוא מזיע ממש בלילה מבחוץ

הרבה מעבר לרכבים אחרים שנמצאים בחנייה,

האם הדבר בגלל צבע הרכב? (ירוק מטאלי)

האם יכול להיות שהרטיבות מהלחות החיצונית?

שי.

פורסם

במידה והרכב ספג פגיעה בעבר, ייתכן שבעבודות התיקון נשאר מרווח ואז למרות שהגומיות תקינות, מעט מים מצליחים לחדור.

אופציה נוספת לבדיקה : הרדיאטור של החימום.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: בתא המטען, הוצאתי את כל הדברים... ואת השטיחים שם, שהבחנתי שיש שני תאים, מצד ימין ושמאל, שהם מלאים מים.

הוצאתי 2 גומיות כאלה, ורוב המים שנפחו החוצה.

השאלה שלי איך הגיעו מים לשני התאים?

שאר תא המטען יבש..

כנראה שמשם מחלחלים המים אל רצפת הרכב.

יש לכם מושג מהיכן מגיעים המים?

ובכלל למה משמשים שני התאים שבתא המטען.

שי.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, יש חדש לגבי האבחנה? עידכון? אולי מישהו אחר יודע מה הבעיה?

חבר שלי קנה לאנטיס וגם לו קיימת הבעיה הזאתי, אז... אולי מישהו עם ניסיון יכול לעזור פה? :roll:

פורסם

סביר להניח שחדירת המים לתא המטען מתרחשת דרך הפנסים האחוריים או גומיית החלון האחורי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לא, אין סאן רוף, ובכל מקרה החדירה היא לתא המטען .

וכן זה מה שרוב האנשים רשמו פה בהרבה שירשורים שזה או מהפנס או מהגומייה, אבל אף אחד לא רשם תשובה משמעית.

הלכנו לכמה פחחים, כל אחד אומר משהו אחר, ולהכניס את הרכב לטיפול בזה, כשאתה לא יודע מה הבעיה האמיתית זה כסף שסתם יילך :roll:

פורסם
לא, אין סאן רוף, ובכל מקרה החדירה היא לתא המטען .

וכן זה מה שרוב האנשים רשמו פה בהרבה שירשורים שזה או מהפנס או מהגומייה, אבל אף אחד לא רשם תשובה משמעית.

הלכנו לכמה פחחים, כל אחד אומר משהו אחר, ולהכניס את הרכב לטיפול בזה, כשאתה לא יודע מה הבעיה האמיתית זה כסף שסתם יילך :roll:

ובלי בדיקה פיזית של הרכב אתה חושב שמאן דהוא ייתן לך איבחון מדוייק מעל דפי הפורום?

פורסם

כשלב ראשון תרוקן את תא המטען, ושים לב שיש 2 מכלים לאיסוף נוזלים בתא מטען (בצד ימני קיצוני וצד שמאלי קיצוני)

למטה יש 2 גומיות, תוציא אותם וכל מים יתרוקנו.

אחרי כך תבדוק טוב טוב את הגומיה של תא המטען ותראה שלא קרועה, יבשה או אפילו יצאה מהמקום

יש מצב שאפילו בעקבות תאונה בטמבון מאחורה נוצר עיקום במסילה של הגומיה ומשם נכנס המים.

אם זה לא זה, כנראה המים נכנסים מאחד הפנסים, תוציא את הפנסים ע"י הוצאת 3 הברגים מאחורה ותנסה לראות מהיכן נכנס המים.

בהצלחה,

שי.

פורסם
ובלי בדיקה פיזית של הרכב אתה חושב שמאן דהוא ייתן לך איבחון מדוייק מעל דפי הפורום?

קריאה לא מזיקה, כתבתי גם בהודעות קודמות, תקרא גם אותם, שכבר היו על זה כמה שירשורים, ואף אחד לא נתן תשובה, כשזה הגיע לשלב הזה של הבדיקות פשוט השירשור נעצר.

מכאן, שהבעיה מוכרת, ולמי שהיה ניסיון עם זה, יבין את זה ואולי גם יוכל לעזור.

שי, כן שמתי לב שיש את 2 התאי ריקון, החבר יחזור היום בערב מהבסיס (קבע) ונעבור על הגומיות , כי את האמת לא שמתי לב שהיו שם גומיות בתאי ריקון.

ולגבי הפנס יש מרווח, יצא לי כבר להתעסק איתו, כדי להביו את השיטה הממש טיפשית של מאזדה ברכב הזה להחלפת הנורות שצריך לפרק פנס כל פעם. פשוט לא האמנתי לעצמי שבאמת צריך לפרק פנס בישביל הנורה. :roll:

לאחר מכן אני יבדוק את הגומיות של תא המטען, תודה על העזרה, אני אעדכן שוב בערב.

פורסם

תשובה מדוייקת לשאלתך לא קיימת ללא בדיקה פיזית של הרכב מהסיבה הפשוטה שישנן מספר אפשרויות לחדירת מים לרכב...בדיוק כפי שהוסבר לך.

פורסם

כל הקטע בזה שזה בעיה שקיימת בהרבה מאוד לאנטיס, גם על גבי הפורום, ז"א שזה בעיה נפוצה.

אם זה לא היה כזה נפוץ לא הייתי שואל.

אעדכן מחר את הסיפור, לא ממש מזג אוויר לבדיקה של הרכב.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
כל הקטע בזה שזה בעיה שקיימת בהרבה מאוד לאנטיס, גם על גבי הפורום, ז"א שזה בעיה נפוצה.

אם זה לא היה כזה נפוץ לא הייתי שואל.

אעדכן מחר את הסיפור, לא ממש מזג אוויר לבדיקה של הרכב.

היי,

יש לי בדיוק את אותה בעיה, (לנטיס 2004)

האם מצאת פתרון לכך?

תודה רבה,

• תוכן חדש...