Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קומפוננט ROCKFORD


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרד מרוקפורד, במיוחד שזו מהסדרה הנמוכה.

 

ממליץ מאוד על הסט הזה, הסט הטוב ביותר ששמעתי במחיר שלו יותר מהטמפו.

 

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

 

אם אתה לא מוצא כזה סט כזה לך על ה-Morel tempo כי לא כל ה-JBL טובים חוץ מהסט הנדיר הזה בטווח המחירים שלו, יש לו צלילים נדירים ונמוכים (באסים) מאוד מפתיעים.

פורסם

JBL או טמפו זה עניין של טעם כי ה JBL חד בהרבה, אך היה לי את ה JBL במשך שנה+ מותקן ברכב והוא לא ברמה של הטמפו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המלצתי על סט מסויים אני יודע ש-JBL חדים אבל הסט הזה GTO6507 JBL ממש טוב, מאוד מפורט והצלילים שלו מאוד חיים.

 

היה לי את הסט הזה GTI605C של JBL ולא אהבתי כמו הסט הזה.

 

יש את הסט הזה של הJBL GTO6507 לאחי הגדול כבר 3 שנים ואני שומע אותם כל שבועיים שאני נוסע לבקר אותו ועושים מפגש אודיו ביננו כל הזמן :-D וכל פעם אני נדהם מחדש, אבל גם הכל תלוי בציוד מיסביב הוא מגביר אותם אם מגבר של אלפין מאוד ישן והם נשמעים בשוט נדיר.

פורסם

כל דבר זה ביחס להשקעה, עד 700 שקל אני לא מכיר קומפוננט שטוב מהטמפו, יש כאלו שלא רחוקים ממנו כמו אנרג'י, פוקאל A, אבל בהינתן שטמפו עולה 450 שקל, אי אפשר למצוא משהו טוב יותר בסכום הזה. אתה רוצה משהו טוב משמעותית? אתה עובר את ה 1000 שקל.

 

היה לי 6507 מוגבר ע"י קיקר חזק, ר"ד קלריון סדרה 7 ואני יכול להגיד לך בפה מלא ששמעתי רכבים עם טמפו, ר"ד ב- 600 ש"ח ומגברים יותר פשוטים וזה נשמע טוב יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עניתה לעצמך על התשובה בגלל שהיה לך ציוד טוב לקומפוננט פשוט אין ספק שתשמע צורם חד ולא איכותי לעומת מורל טמפו שמשדכים לו ציוד יותר פשוט ומתאים.

תחבר לטמפו מגבר חזק וציוד ברמה ותראה את אותה תופעה.

אני היה לי טמפו על ALPINE 9855 מגבר של AUDISON LRX4.1 וזה היה נשמע זוועתי, הסטים האלה מיועדים בכלל להגברה של HU או למגבר אם הספקים קטנים.

 

זה שזה לא נשמע אצלך טוב, זה לא אומר שאצלו זה לא ישמע טוב.

אני יכול לתת לך מלא דוגמאות:

שאותו סט שאצל אחד נשמע טוב ואצל השני זוועתי.

פורסם

אוקיי קראתי את גל התגובות פה

יש לי מגבר ברכב CERWIN VEGA HED300.4

שיודע להוציא ב4 אוהם 70 RMS

וב2 אוהם 100 RMS

מצתאי את הקומפוננט הזה באיביי שרפשר להביא ותו לארץ במחיר טוב כולל מיסים כדיי להזמין?

http://cgi.ebay.com/ROCKFORD-FOSGATE-T1652-S-6-5-400W-2-WAY-CAR-SPEAKERS-/140502586353?pt=Car_Speakers&hash=item20b69b53f1

פורסם

מחיר טוב.? העלות שלו היא 1000 שח בתקציב הנ"ל ניתן למצוא בארץ דברים טובים יותר.

מדובר בסט בסיסי לא הייתי ממליץ עליו ,ה-T2 טוב משמעותית ממנו אם אתה נעול על רוקפורד שווה להוסיף עוד 50$ בשבילו.

×
×
  • תוכן חדש...