Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההצעה שלך נוסתה לפני דקות ספורות ועושה הרושם כי היא עושה את עבודתה נאמנה.

אכן הריח הופץ בתוך שניות בכל חלל הרכב. אני מחכה לערב כדי לבדוק את עומק העמידות של השיטה.

(השתמשתי במרכך איכותי שעל האריזה כתוב כי ריחו מחזיק ל-14 יום. נראה מה יהיו התוצאות).

תודה לך, שבת שלום שתהיה.

עדכון:

מדובר בשיטה שלא מיועדת למי שרוצה שברכבו תישרור ריחנות 24/7. בפעם הראשונה שמשפריצים את המרכך

לפנים הרכב מקבלים אפקט ריחני נינוח ועדין לרוב מהלך היום. אחרי זה רק "שאריות" מזעריות נשארות בחלל

הרכב, וכדי להריח אותן צריך להסניף כמו נרקומן צמרת.

אני אפילו שמתי קצת מהמרכך (שמהול עם מים) בתוך בקבוקון ריק של Air Wick עם פתיל בד שאמור להפיץ את הריח.

נראה כי הוא בהחלט מוסיף ריח שנאבד מההשפרצה הראשונית אך ממש לא מהווה תחליף לריחן יעודי לרכב.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

GOLF

+1   ריח עדין, ומחזיק המון.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני הייתי כולי תלוי תקוות בשיטת המרכך. אכן, גם אני התבאסתי.

אבל היי, מדובר בפתרון הזול והארוך טווח ביותר. אפשר להשאיר בקבוק שפריצר קטן בתא כפפות ומתי שרוצים משפריצים להנאה. :-D

(טוב לדייטים).

פורסם

יש לי חבר שפשוט מקפיד כל כמה זמן לנקות את הריפוד עם חומר מיועד, ותמיד נשאר ריח טוב בחלל הרכב ואין שום צורך בריחן.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
מה הוא מוכר ב-10 ליחידה?

ושמישהו כבר יסביר לי מי זה הפרסי הזה ואיפה הוא ממוקם - כל היום אני שומע עליו :-D

קליפורניה.

הפרסי הוא בעצם "פרוזחד" ברחוב יצחק שדה בת"א.

פורסם
עדכון:

מדובר בשיטה שלא מיועדת למי שרוצה שברכבו תישרור ריחנות 24/7. בפעם הראשונה שמשפריצים את המרכך

לפנים הרכב מקבלים אפקט ריחני נינוח ועדין לרוב מהלך היום. אחרי זה רק "שאריות" מזעריות נשארות בחלל

הרכב, וכדי להריח אותן צריך להסניף כמו נרקומן צמרת.

אני אפילו שמתי קצת מהמרכך (שמהול עם מים) בתוך בקבוקון ריק של Air Wick עם פתיל בד שאמור להפיץ את הריח.

נראה כי הוא בהחלט מוסיף ריח שנאבד מההשפרצה הראשונית אך ממש לא מהווה תחליף לריחן יעודי לרכב.

חכה, זאת רק הפעם הראשונה, במהלך הזמן זה נתפס בריפודים וכל מי שעולה לאוטו מתלהב מהריח וגם מגיב, אצלי בכל אופן.

היום נסעתי לאויס כי מצאו ליונדאי שלי סוף-סוף מחליפה והנציגים מאוד התלהבו מהריח ושאלו מה הסוד.

אגב בקשר לריחנים, הנשים שלכם מאשרות את זה? אם אשתי מריחה עץ/פחית ריח מכל סוג שהוא בתוך האוטו היא משאירה אותי לישון בו. היא אומרת שהריחות האלה כולם גורמים לה לבחילות ושהם גם נתפסים בבגדים. היא ציידה את המאזדה בריחן מסבון מתוצרת ללין שכבר אינו מפיץ ריח (מגיע עם בקבוקון שמיועד להתזה על הריחן כדי לחדש את הריח). אגב ברעיון המרכך היא תומכת לחלוטין.

פורסם
חכה, זאת רק הפעם הראשונה, במהלך הזמן זה נתפס בריפודים וכל מי שעולה לאוטו מתלהב מהריח וגם מגיב, אצלי בכל אופן.

היום נסעתי לאויס כי מצאו ליונדאי שלי סוף-סוף מחליפה והנציגים מאוד התלהבו מהריח ושאלו מה הסוד.

אגב בקשר לריחנים, הנשים שלכם מאשרות את זה? אם אשתי מריחה עץ/פחית ריח מכל סוג שהוא בתוך האוטו היא משאירה אותי לישון בו. היא אומרת שהריחות האלה כולם גורמים לה לבחילות ושהם גם נתפסים בבגדים. היא ציידה את המאזדה בריחן מסבון מתוצרת ללין שכבר אינו מפיץ ריח (מגיע עם בקבוקון שמיועד להתזה על הריחן כדי לחדש את הריח). אגב ברעיון המרכך היא תומכת לחלוטין.

נתתי לשיטה שלך עוד צ'אנס ובצעתי טיפול חוזר, רק שהפעם לא התקמצנתי בספריי, ואני מדגיש את ה-לא.

אני משאיר את הסאנרוף פתוח לחצי שעה כדי שהריפודים יתאווררו.

נראה מה יהיה בהמשך השבוע (אגב, כשנכנסתי לרכב היה ריח נעים אבל ציפיתי לריח שממש "נשאר באוויר").

פורסם

ניסיתי גם את העניין עם המרכך, השפרצתי מרכך על כל האוטו (ולא התקמצנתי בכלל), השארתי את הרכב סגור ליום, למחרת (היום) נשאר ריח אבל חלש.

פחיות קליפורניה או ריחן Areon כמו בתמונה למטה, ב 20 ש"ח בראשל"צ, אם מתמקחים אפשר לקבל בפחות.

Fresco-Black-Ice-big.jpg

Suzuki Jimny

פורסם
נתתי לשיטה שלך עוד צ'אנס ובצעתי טיפול חוזר, רק שהפעם לא התקמצנתי בספריי, ואני מדגיש את ה-לא.

אני משאיר את הסאנרוף פתוח לחצי שעה כדי שהריפודים יתאווררו.

נראה מה יהיה בהמשך השבוע (אגב, כשנכנסתי לרכב היה ריח נעים אבל ציפיתי לריח שממש "נשאר באוויר").

בהצלחה, מקווה שהפעם יצליח לך :wink:

אל תצפה להרגשה של בתוך מכונת כביסה אלא לניחוח נעים וקל.

אני אגב מקווה להחליף את כל הריחות לריח של רכב חדש, אני לא אכניס כלום לרכב עד שיתפוגג לחלוטין, בהצלחה גם לי :-D.

פורסם

אני אשמח לדעת מי מבין הכותבים בשרשור מעשן ברכב.

עצי ריח לא עובדים ליותר מ3 ימים (מה לעשות אני לא עוקב אחרי הוהוראות ומוציא אותם מהניילון על הפתיחה)

אני מעשן ברכב, מרוקן את המאפרה פעם ביום, לפעמים פעמיים.

אם מישהו מתכוון להזמין משהו מארה"ב אני ממליץ על ריחן לרכב של "Bath & Body works"

רשת איכותית עם ניחוחות מטורפים, יש לי סבון כלים שלהם, סבון ידיים, סניטייזר, קרם גוף, שמפו, מרכך וקרם ידיים מטורף, כל מוצר בצבע, לא ממש זול אבל שווה כל אגורה, בביקורי האחרון בחנות ראיתי שיש מתקן שיושב על פתח המזגן (הם בנוסף מוכרים ספריי שאני מכיר ומשתמש בו בשרותים) , קניתי מתקן אחד, הוא מגיע עם מעין שקיק אטום מפלסטיק קשיח שמלא בנוזל, קניתי עוד איזה עשר מילויים במבצע (יצא לי איזה 15 דולר כל הסיפור), הריחות - קינמון, לבנדר ו"כביסה רעננה" :)

כבר עבר חודש, אין זכר לריח של סיגריות, הריחן הזה מדהים, מאוור על חלש מאוד ל10 שניות וכל האוטו רענן, כל כניסה לרכב והריח ממש בולט ולטובה, רק מחמאות אני מקבל, מכיוון שאני סקרן לגבי הריחות אז פתחתי כבר את שלושת הסוגים, כרגע אני עם הלבנדר, את 2 הפלסטיקים הפתוחים שמתי בבית, במטבח יש ריח מעולה של קינמון ובחדר השינה יש כביסה רעננה !

הנוזל לא יכול להישפך החוצה (יש להם פטנט) ולא משנה כמה חזק לחצתי על הבקבוק! כלום, חודש שימוש ויש עוד שלושת רבעי בקבוק.

pBBW1-9262400dt.jpg

הנה האתר שלהם והעמוד של הריחנים לרכב:

http://www.bathandbodyworks.com/family/index.jsp?categoryId=4147330&cp=2484529.3746506

ואני ממליץ לדפדף באתר, מבחינת מוצרי טיפוח הם אלופים ואין בחורה שלא תאהב את מה שיש להם שם , במיוחד בסדרות היקרות :)

haters will hate

• תוכן חדש...