Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי חבילה מאתר בארה"ב, קיט שיפוץ קרבורטורים ל-BMW.

החנות ודואר ארה"ב התנהלו למופת, והחבילה יצאה מארה"ב לארץ אחרי יומיים.

למעלה מחודשיים אני מנסה לאתר את החבילה בארץ, הן באתר האינטרנט של דואר ישראל

והן בסניף, איש לא ידע להגיד לי היכן החבילה.

אתמול בהמלצת מישהו בפורום יצארתי קשר עם שלומית, מתל-אביב הנ"ל בדקה ונימצא שהחבילה

הושארה אצלי ע"י תיבות הדואר ע"י הדוור.

בבירור עם הסניף בי-ם הוברר שאכן כך, וניתן לי שם הדוור והתאריך, מיותר לציין שהחבילה נעלמה!

אין זאת הפעם הראשונה שהחבילות לא מגיעות עד לדלת, אלה מושארות כמכתב רגיל, והדוור אף ציין

זאת כשדיברתי איתו, לטענתם יש אישור להשאיר דבר דואר על תיבות הדואר.

הופנתי ע"י הפקידה לשירות לקוחות-כיצד לדעתכם עלי לנהוג? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עד שלא צריך אישור משרד התחבורה לחבילות , אז גונבים אותן ? :bad-word: :bad-word:

השאלה היא האם יש ביטוח למשלוח כזה ?

וכמובן העצה האחרונה - לעבור לתיבת דואר בסניף ואז המשלוחים ישארו בסניף הדואר. (או לחלופין לעבור לשיטת משלוח יקרה יותר שאז יש מעקב מלא על החבילה לכל אורך הדרך)

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כתבת שניסית לאתר את החבילה באתר, ולכן אני מסיק שזה צרור רשום (יש tracking number) שצריך להמסר לנמען הרשום בלבד, המזדהה בתעודה. אם ככה, יש לך עילה לתלונה (שבדואר ינגבו איתה משהו).

:turn-l:
פורסם

בבירור עם הסניף בי-ם הוברר שאכן כך, וניתן לי שם הדוור והתאריך, מיותר לציין שהחבילה נעלמה!

אין זאת הפעם הראשונה שהחבילות לא מגיעות עד לדלת, אלה מושארות כמכתב רגיל, והדוור אף ציין

זאת כשדיברתי איתו, לטענתם יש אישור להשאיר דבר דואר על תיבות הדואר. אישור של מי ? אפשר לבטל אותו?

הופנתי ע"י הפקידה לשירות לקוחות-כיצד לדעתכם עלי לנהוג? - רן

ובמחשבה שניה לבוא בדרישה לפיצוי מרשות הדואר היות שזוהי לדעתי רשלנות שלהם. משאירים דבר ערך מחוץ לתיבה ? מה הם מצפים שיקרה ? למה לא דפק בדלת וניסה לתת ישירות ? או לחלופין להשאיר פתק ולבוא לקחת מהסניף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אישור של מי בדיוק? באיזה סמכות וע"פ איזה נוהל?

מעולם לא שמעתי שמשאירים חבילות ליד תיבת הדואר. תמיד כשמגיעה לסניף חבילה לא רשומה, אני מקבל בתיבה פתק מהדואר ובו מצויין שמפאת גודלו של דבר הדואר עליי להגיע לסניף כדי לקחת אותו.

כמו ששאלו כבר לפני: האם החבילה רשומה? כלומר עם מס' מעקב?

אני מציע לך להציג את חשבונית הקניה לרשות הדואר ולדרוש פיצוי של מלוא הסכום.

פורסם

אתה יכול לדרוש פיצוי במכתב מחב' הדואר (הרי בע"פ דבר אל העצים והאבנים) - וכמו שציין קודמי, הם ינגבו איתו איבר כלשהו בגופו של קורא המכתב. לאחר שתבין שזה מה שהם עשו, תוכל להמשיך ולתבוע בתביעות קטנות, הליך שיגרום לך להפסיד ימי עבודה וזמן פנוי, יהפוך אותך לאדם מתוסכל ועצבני, מה גם שספק אם סופו יהיה בזכיה שלך במשפט, לכן כל עוד לא מדובר בסכום גדול, אני ממליץ (לכולם) להימנע מבתי משפט.

רעיון שקפץ לי: הגנב הסתובב ליד הבית שלך, כך שגם אם אינו אחד הדיירים, יש סיכוי שיחזור לשם. הייתי תולה מודעה עם הבטחה לפרס למוצא "הישר", ולך תדע, אולי הוא יתפתה להחזיר לך את הערכה תמורת הפרס (הרי אין לו מה לעשות עם הקיט)...

באמת סיפור מרגיז.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בבדיקה עם שירות לקוחות של הדואר לטענתם המוכר היה צריך לשלוח את החבילה בדואר רשום

או מבוטח וכך היתה חובה עליהם למסור את החבילה רק לידי הנמען הרשום כיוון שהשולח

לא טרח לשלם עבור דואר רשום והתיחס לחבילה כאל מכתב,

לדבריהם אין חובה למסור את החבילה בצורה אישית.

לשאלתי איך הייתי אמור לדעת שהחבילה עבורי כיוון שלא הונחה בתיבת הדואר הנעולה שלי

לא היתה לה תשובה והסתפקה באומרה מצטערת אבל אלה הנוהלים....

אוף - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם החבילה לא נשלחה בדואר רשום, איך בדיוק יכלו לומר לך מה עלה בגורלה? יכול להיות שסתם חירטטו אותך? לדואר לא רשום, אין מספר, ואין דרך לעקוב אחריו, גם אם מישהו היה רוצה. אני מטיל ספק באפשרות שהדוור יזכור שהוא הניח את החבילה עם קיט הקרבורטורים על התיבה.

ואגב, לדעתי, הנוהל במקרה של דבר דואר גדול (שאינו רשום) הוא להזמינך לאסוף אותו מסניף הדואר (מבלי צורך להזדהות ובלי רישום מסירה) ולא להפקיר אותו בסביבת התיבה.

מי שעוקב אחרי ההודעות שלי רואה שאני מאוד "אוהב" את חברת דואר ישראל. מכיוון שחברה זו היא מונופול בשירותי הדואר הבסיסיים, אין לי ברירה אלא להשתמש בשירותיהם. אבל בכל מקרה בו קיימת תחרות (למשל, המרת מט"ח), לעולם לא אשתמש בשירותי הדואר, גם אם יהיו המשתלמים ביותר.

:turn-l:
פורסם

אחד הדברים שלא מובנים לי זה הטיפשות של רשות הדואר בארץ ואני מאמין שגם בחו"ל בכל מה שקשור במכתב/חבילה רשומה,

כאשר שולחים לחו"ל חבילה רשומה, מוסיפים סכום כסף נכבד, אתה מקבל מס מעקב שרלוונטי רק עד ליציאה מהארץ,

ברגע שהחבילה עזבה את הארץ אין שום תיעוד להיכן מגיעה ומי קיבל אותה,

אז למה לשלם יותר על חבילות רשומות ??:idea:

אני תמיד שולח מהארץ לחו"ל וליהפך בצורת משלוח הכי זולה שניתן.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כשהחבילה מגיעה לארץ היעד מס' המעקב עדיין רלוונטי. יש להזין אותו באתר של רשות הדואר בארץ היעד.

כשמס' המעקב הוא של חברת שילוח, יש עדכונים שוטפים בכל תחנה בדרך בין המדינות.

פורסם
כשהחבילה מגיעה לארץ היעד מס' המעקב עדיין רלוונטי. יש להזין אותו באתר של רשות הדואר בארץ היעד.

.

וואללה ??:shock: , לא ידעתי, אתה בטוח ?

בעבר כששלחתי מעטפות רשומות לחו"ל (שאבדו) הייתי בודק באתר דואר ישראל, כשביררתי איתם הם אמרו לי שיש מעקב רק עד היציאה מהארץ, ולא הזכירו את האפשרות לבדוק עם האתר של הדואר בארץ היעד.:-(

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני קבלתי חבילות מארה"ב.

יש מעקב של דאר ארהב עד ליציאה מארהב.

אחרי המכס בארץ יש המשך מעקב של דאר ישראל

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

אותו הדבר בדיוק לגבי חבילות עם Tracking noumber מישראל לבריטניה, וממדינות אירופה לבריטניה שהיה לי איתם נסיון כגון איטליה, צ'כיה. אני מעריך שכך לגבי כל מדינה.

• תוכן חדש...