Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות יונדאי אקסנט 2006/2008 (עדיין לא סגורה על השנה).

למי שיש אוטו כזה ברשותו אשמח לשמוע חוות דעת.

תודה.:roll:

פורסם

שמעתי רק טוב על הרכב הזה, עוד שמעתי שהמנועים שלהם מאוד אמינים - סוגרים 200-250 אלף ק"מ ללא בעיות וממשיכים אחר כך עוד לנסוע.

צריכת דלק? בהחלט סבירה. נוחות נסיעה? גם כן סבירה.

כמו כל יונדאי בערך, האקסנט לא מצטיינת בכלום, אבל היא גם לא גרועה בכלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לנו בבית יונדאי אקסנט 2001 שגמעה כבר כמעט 270K ק"מ

ויונדאי אקסנט 2008 מנוע 1.4 שגמעה 120K ק"מ

(שתיהם אוטומט)

אני יכול להגיד לך שבעניין האמינות (טפו טפו טפו חח) היא מצטיין בהחלט! 2 הרכבים הם יוצאי ליסינג, את ה 2001 יש לנו כבר 7 שנים ואת ה 2008 יש לנו שנה.

הפעם היחידה שראינו מוסך זה היה עם המודל של 2001 לאיזה משהו ממש לא קריטי שעלה 700 ש"ח.

צריכת דלק- הן עושות בערך אותו דבר שזה 1:10

נוחות- שתיהן לא נוחות ממש, כל פנייה אני מרגיש שאני נזרק מהכסא ואחרי נסיעה ארוכה מרגישים את הגב, אבל אם אתה לא נוסע יותר משעה וחצי בערך זה לא ממש נורא.

אם אתה הולך על הרכב הזה מה שבטוח יהיה לך ראש שקט מבחינת תיקונים וכו'

בכל מקרה תלך על המודל של 2007 ומעלה - זה הדגם החדש יותר שהוא נראה יותר טוב!

ואני ממליץ ללכת על המנוע 1.6 (ולא 1.4) שהוא יותר חזק ומבחינת דלק הבנתי שממש אין הבדל גדול , לנו יש את ה 1.4 שהיא מרגישה קצת עגלתית בהאצות שלה אבל זה משהו שלגמרי אינדיוידואלי כי לי אישית זה מפריע ובגלל זה אני רוכש לי רכב חדש אוטוטו ולאבא שלי זה ממש לא מפריע לו כי הוא סה"כ רוצה רכב שיביא אותו מנקודה א לנקודה ב ושומדבר מעבר לזה.

אם יש עוד שאלות אני אשמח לעזור

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
יש לנו בבית יונדאי אקסנט 2001 שגמעה כבר כמעט 270K ק"מ

ויונדאי אקסנט 2008 מנוע 1.4 שגמעה 120K ק"מ

(שתיהם אוטומט)

אני יכול להגיד לך שבעניין האמינות (טפו טפו טפו חח) היא מצטיין בהחלט! 2 הרכבים הם יוצאי ליסינג, את ה 2001 יש לנו כבר 7 שנים ואת ה 2008 יש לנו שנה.

הפעם היחידה שראינו מוסך זה היה עם המודל של 2001 לאיזה משהו ממש לא קריטי שעלה 700 ש"ח.

צריכת דלק- הן עושות בערך אותו דבר שזה 1:10

נוחות- שתיהן לא נוחות ממש, כל פנייה אני מרגיש שאני נזרק מהכסא ואחרי נסיעה ארוכה מרגישים את הגב, אבל אם אתה לא נוסע יותר משעה וחצי בערך זה לא ממש נורא.

אם אתה הולך על הרכב הזה מה שבטוח יהיה לך ראש שקט מבחינת תיקונים וכו'

בכל מקרה תלך על המודל של 2007 ומעלה - זה הדגם החדש יותר שהוא נראה יותר טוב!

ואני ממליץ ללכת על המנוע 1.6 (ולא 1.4) שהוא יותר חזק ומבחינת דלק הבנתי שממש אין הבדל גדול , לנו יש את ה 1.4 שהיא מרגישה קצת עגלתית בהאצות שלה אבל זה משהו שלגמרי אינדיוידואלי כי לי אישית זה מפריע ובגלל זה אני רוכש לי רכב חדש אוטוטו ולאבא שלי זה ממש לא מפריע לו כי הוא סה"כ רוצה רכב שיביא אותו מנקודה א לנקודה ב ושומדבר מעבר לזה.

אם יש עוד שאלות אני אשמח לעזור

ה1.4 זה 100 כ"ס שיש בi20, לא? הוא דווקא סוחב די טוב על הi20...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

רכב למשפחה "צעירה" – יש בו מקום למשפחה של 4 נפשות ברווחה יחסית (בהנחה שמדובר על 2 מבוגרים ו- 2 ילדים).

רכב אמין, נוח יחסית, קצת צמא במונחי צריכת דלק, אך לא ברמה מוגזמת. הוא הוחלף ע"י גירסה מתקדמת יותר מכל הבחינות, וכדאי לבחון האם יש באפשרותך להוסיף את ההפרש הכספי כדי לרכוש את המודל החדש יותר (תהני ממנו הרבה יותר).

מקווה שעזרתי,

גיל מאוויס

פורסם
ה1.4 זה 100 כ"ס שיש בi20, לא? הוא דווקא סוחב די טוב על הi20...

יש לו 95 כ"ס נראה לי.. ואין לי מושג אם זה אותו מנוע כמו ב i20 וגם לא נהגתי על ה i20 אבל מה שבטוח שהאקסנט 1.4 לא מצטיינת ולא מתקרב להיות מצטיינת בעניין ההאצה אבל אין שום בעייה במהירות שיוט של 100-120 קמ"ש

ושוב כמו שאמרתי זה לא יפריע לכל אחד, רק למי שאוהב לנהוג באמת (:

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
יש לו 95 כ"ס נראה לי.. ואין לי מושג אם זה אותו מנוע כמו ב i20 וגם לא נהגתי על ה i20 אבל מה שבטוח שהאקסנט 1.4 לא מצטיינת ולא מתקרב להיות מצטיינת בעניין ההאצה אבל אין שום בעייה במהירות שיוט של 100-120 קמ"ש

ושוב כמו שאמרתי זה לא יפריע לכל אחד, רק למי שאוהב לנהוג באמת (:

אז זה אותו מנוע כנראה שיש לי בגטס, של 97 כ"ס.

גם ה1.4 יסחוב בסדר אם לא תדרוש ממנו ביצועים תובעניים. אם אתה רוצה יותר ביצועים, ה1.6 הוא עבורך.

• תוכן חדש...