Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 4 ימים ברחו במהלך נסיעה כל המים ממערכת הקירור (קורדובה 2001 אוטומטי). את זאת גילינו רק בדיעבד. בזמן אמת האוטו, לאחר עצירה ברמזור, בקושי סחב ואז חזר לנסוע (במהירויות הגבוהות) ואז כבה כשלכך התלווה ריח של שריפה מאזור המנוע (בפועל היתה נסיעה של כשני ק"מ מרגע שהאוטו החל לשדר סימני מצוקה).

למחרת בבדיקת המוסכניק (אחרי גרירה) התגלה שהפלאנג' התפוצץ לגמרי ולכן ברחו המים. המוסכניק החליף אתמול את הפלאנג', נסע עם האוטו ושחרר לי אותו לאחר שלא זיהה בעיה כלשהי במנוע. היום חזרתי למוסך לאיזשהו עניין ובדיוק ביציאה משם נדלקה לפתע נורית לחץ שמן. הזעקתי את המוסכניק והתברר ששוב נעלמו כל המים ממערכת הקירור, המנוע רתח (הוא היה צריך לשפוך איזה 5 ליטר מים בשביל להרגיע אותו) ועד מהרה התגלתה הסיבה לדליפה המחודשת של המים - הפעם זו היתה משאבת המים שהתפוצצה!

אני הולך עכשיו להחליף את משאבת המים (וגם את הטיימינג בהוראת המוסכניק), אך זה מתחיל להיראות כבור בלי תחתית ורציתי לשאול מה לדעתכם קרה שגרם גם לפיצוץ של הפלאנג' וגם של משאבת המים בסמיכות זה לזה, והאם זה נותן אבחון על פגיעה כלשהי במנוע? במידה ולא יאובחן מייד הנזק במנוע באם ישנו (המוסכניק אומר שלפעמים לוקח כמה ימים עד שזה מתגלה) האם אני צפוי ל"הפתעות" נוספות במערכת, והאם עצם קיומה של תקלה איפשהוא במנוע עלולה לפוצץ שוב את הפלאנג', משאבת המים או כל דבר אחר?

אודה על עזרתכם, כי אני כבר חסר אונים ומרגיש כמו מישהו בקזינו שכל יום מאבד סכומים אדירים בלי תחתית. תודה.

פורסם

אתה משלם את מחיר ההזנחה, כנראה שמערכת הקירור שלך לא במצב טוב וזה בלשון המעטה, משאבת מים ופלאנצ' תצטרך להחליף בכל מקרה כדי שהרכב יסע, אני הייתי מבקש מהמוסך שיבדוק את כל מערכת הקירור (צנרת,רדיאטור,טרמוסטט,מאוררים)כדי לשלול עוד תקלות.

החשש העיקרי ברתיחת מנוע זה שריפת אטם ראש (קל יחסית) עד להריסת המנוע כולו.

ד.א, המוסכניק שפך מים קרים על מנוע חם?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• ספונסר פורום
פורסם

בגדול הרכב הזה בעל מנוע מדגם AEH מצוייד במערכת קרור מאד פשוטה ובסיסית ,

אם אוגן המים שבראש התפוצץ אז בעל המקצוע שעבד על הרכב היה צריך לחפש מדוע זה קרה ,

בדיעבד הסתבר שמקור התקלה היתה ככל הנראה משאבת המים ,כדאי לבצע בדיקה של נפילת לחץ

במנוע כדי לוודא שאכן לא נגרם נזק מכני למנוע מההיתחממויות שהמנוע עבר .

והכי חשוב לוודא שהמאווררים עובדים נכון ובזמן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...