Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה ממש נחמד, אנשים טובים רכיבים טובים ואווירה הכי חשוב.

ותודה מיוחדת לך יוני על העזרה והעצות (מצטער שגזלתי לך את רוב הזמן) ואני עדיין מהופנט מהסאונד אצלך מחכה לשמוע בסוף!:grin:

אין בעד מה, אני תמיד פה אם תצטרך עזרה עצה או מה שלא יהיה אני כאן.

"לגבי הקומפוננט שלי" זה עוד לא היה מכוון טוב עוד בגלל הבניות החדשות,:-D אתמול אחרי המפגש ישבתי עוד על כיוונים יותר לעומק עכשיו אם תשמע את ה-FOCAL K2P לא תרצה לצאת מהרכב פשוט עולם אחר ממה ששמעת אתמול.

מפגש הבא תביא גם את החבר שלך שמזלזל ככה בסט שלי דרך הטלפון ניתן לו איזה שטיפה על הפוקל.:biglaugh:

שיהיה לכולם שבוע טוב היה ממש אחלה.:wink:

פורסם

yonihawks

כל הכבוד על היוזמה בלבנות לעצמך תייבות, אין כמו משהו שבנית בעצמך.

אבל למה לבנות תייבה לוופר כמו K2P? זה ה-וופר לנפח של דלת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

כי ברכב שלי יש בעיה אם הדלתות בגודל של הרמקול ובנפח, ולא הייתה לי בררה אלה לבנות תיבות כי לא רציתי לחתוך את הפלסטיק של הדלתות.

אבל ס"הכ אני מעוד מעוד מרוצה מבניית התיבות יש עוד הרבה עבודה צריך עוד לעשות איטום וחיזוק מלא לתיבות האלה אתמול היה להם עוד בריחה של אוויר ולכן היה רעש מידי פעם מהנמוכים החזקים.

פורסם

אני מתאר לעצמי שהיה מפגש טוב!

אני מקווה שהיה עוד מפגשים כאלה. ( סומך עליך יוני )

רק חבל שאני לא באתי היה לי מלא עבודה על המערכת!

שהיה שבוע מעולה!

AMP:CERVIN-VEGA HED 500.1 \ V18 1800

SUB: KICKER CVR 12

CD RECEIVERS: Pioneer DEH 5150UB

RMS 75 - 69 cervin-vega

פורסם

יוני יש לך לכוון לי את המערכת ברכב שלי בערת השם!

נשמח אם תושבי המרכז יבואו לביקורים בצפון!

שבוע טוב!

AMP:CERVIN-VEGA HED 500.1 \ V18 1800

SUB: KICKER CVR 12

CD RECEIVERS: Pioneer DEH 5150UB

RMS 75 - 69 cervin-vega

• תוכן חדש...