Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מבקש אנפורמציה עם גולף 89

dgordon2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים אני עמית- חדש כאן בפורום.

אני מעוניין לקנות רכב יד שניה ישן (מפאת חוסר תקציב, ולא אהבה גדולה לדבר).

התקציב שלי נע בין 4000-6000 ש"ח לקניה בלבד ללא הוצאות נלוות.

יש לי אופציה לקנות גולף 89 1600 אוטומטית במצב מצוין (עפ"י בדיקה שטחית בלבד)- על פניו נראה שהרכב מאוד שמור- הפנים כמו חדש כולל מחוגים תאורות ופלסטיקה שבדרך כלל נשברת אחרי שנתיים. מבחוץ הרכב כמעט מושלם אבל בכל זאת זה רכב בן 22 שנים. מנהיגה לא ארוכה עליו הוא מרגיש טוב. סוחב עליות ומגיב יפה. הצמידו לו אגזוז לחץ חמוד והמנוע נשמע טוב.

אני לא מכונאי וגם לא בן של, אבל האוטו נראה ונשמע טוב. יש כמה דברים קטנים שצריך לסדר שזה מזגן(אולי רק גז ואולי צנרת שלמה), ידיות חיצוניות של פתיחת דלתות בשתי הדלתות מצד ימין לנהג, כיוון ברקסים או איזון גלגלים (יש רעד לא נעים בלחיצה על הבלם). שאלתי היא מאוד פשוטה- כדאי או לא? עלויות של רישוי חצי שנתי? צריכת דלק ותקלות אפשריות? האם אני צריך להיות עשיר, מכונאי, או בן של כדי להיות רגוע או שמדובר על רכב אמין? מבדיקה שעשיתי עם חברים שהיו בעלים של רכב דומה בעבר הם אמרו לי שהמנועים שלהם מאוד אמינים ושהם מגיעים בכיף גם ל400000 ק"מ והרכב הזה עשה 240000...

אשמח לייעוץ אם אפשר כמה שיותר בדוק ומקצועי, כי אין לי עוד 5000 שקל מיותרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"יש כמה דברים קטנים שצריך לסדר שזה מזגן(אולי רק גז ואולי צנרת שלמה)"

מזגן זה לא דבר קטן.

מנסיוני עם מכוניות כאלה ישנות כשהמזגן לא עובד זה אף פעם לא תיקון זול אחרת הבעלים היו מסדרים את זה.

בדרך כלל מדובר במדחס לא תקין שתיקון שלו לפעמים מגיע לשליש מערך האוטו.

לגבי כל שאר הדברים, תגלה לנו מה מחירון האוטו כמה רוצים עליו ואולי מישהוא יוכל לחוות דיעה אם שווה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי. אין ממש מחירון למכוניות האלה אבל זה סדר גודל של 4500-5500. הוא מבקש חמש וחצי ואני בשאיפה להוריד אותו לארבע וחצי. לגבי המזגן- המזגן עובד. פשוט לא מקרר מדי וגם לא מחמם מדי אבל עובד.

היו לי מספר רכבים בעבר אבל אף פעם לא קניתי רכב כל כך ישן...אולי כדאי ללכת על רכב אחר למרות כל הייתרונות שמניתי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...