Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין במידע על משאית קלה

amico8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

אני צריך עזרה בחירת רכב יד שניה.

ברשותי רישיון ב.

הצורך שלי הוא במשאית קלה או מסחרית שתוכל לסחוב נפח ומשקל עד 4 טון.

חשוב לי כמובן מחיר, תצרוכת דלק,עלויות אחזקה.

אשמח לייעוץ וטיפים בנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה קצת בבעייה, בהנחה שהרשיון שלך תקף עד 4 טון (ולא 3.5 כמו הרשיונות החדשים) הכוונה היא למשקל כולל של 4 טון, ז"א כולל המשקל של הרכב ולא רק של הסחורה.

מעבר לכך לא ציינת מה בדיוק אתה רוצה להוביל? משאית שמובילה ניירות טואלט צריכה נפח גדול, משאית שמובילה משקולות למכשירים בחדר כושר תסתפק בנפח הטענה קטן בהרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישנם טנדרים בעלי יכולת העמסה גדולה, כגון שברולט נוואדה עם ג'נט בודד מאחור שאמור להכנס עד 4 טון של משקל כולל.

בדגם עם מנוע דיזל 6.5 הוא צורך בממוצע כ-1 ל-6.

בנוסף להכל הרכב ניראה טוב. :twisted:

אפשרויות נוספות זה ג'יפ עם וו גרירה. לרוב ג'יפים יכולים לסחוב הרבה יותר מפרייבט.

יש כאלה שלוקחים וולוו סטיישין 940, מחברים עליה נגרר (הרכב יכול לסחוב עד 1600ק"ג אם אני זוכר נכון) ועוד מעמיסים מאחור עם כיסאות מקופלים. איך רכבים כאלה שורדים את זה? אין לי מושג. יש אומרים שלוולוו סרן אחורי הוא דנה 60, סרן חזק המתאים למשקל (לא יודע עד כמה זה נכון).

לא רשמת תקציב, אז קשה מאוד ליעץ ולהפנות אותך לדגם ספציפי.

אפשרות נוספת לעשות רישיון ג' (ניקרא מעכשיו C?).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיניבוס בגודל של טרנספורטר מתאים לך? ציין בבקשה תקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...