Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי רנו מגאן 2 ובימים של גשם נכנסים לי מים לדלת ואין לי מושג מאיפה מה שכן המים מצטברים בתא שבדלת איפה ששמים כוסות ולשם הם נכנסים דרך הרמקול

לפני שאתם אומרים שבטח חתכתי את הפלסטיק שם אז לא הכל מקורי

תודה לכל העונים

פורסם

יש לי רנו מגאן קופה שנת 2000, בדלתות שלי שהם כרגע מפורקים אני שם לב שניכנסים לפעמים מים בגשמים וכשאני שוטף את האוטו, לא בהגזמה כמובן יש חורים קטנים בדלתות שבמקרה שכזה מישם המים יוצאים תבדוק שהחורים לא סתומים. הם נימצאים בסוף הדלת לכיוון הרצפה. (מהחלון ומטה)

מקס.

פורסם

לחבר שלי יש את אותה הבעייה בדיוק. גם אצלו מעולם לא התעסקו עם הדלת, לפחות ככל הידוע לו.

אני חושב שבכל זאת שווה לפרק את הדלת ולראות מה הולך שם, במיוחד עם החיפוי לרמקול. במידה והוא שבור \ חסר \ ניזוק צריך לראות מה ניתן לעשות כדי לסדר את העניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פירקתי הסתכלתי פנימה לא מצאתי שום דבר לא תקין אפשר ברכב הזה לפרק רק את החלק של הבד בנפרד לפלסטיק שנמצא בתחתית הדלת

לא יודע הכל נראה תקין החיפוי של הרמקול תקין רמקול מקורי אין לי מושג מאיפה נכנסים המים

פורסם

הכוונה אינה לחיפוי הרמקול החיצוני, אלא לחיפוי המותקן בתוך הדלת (אינו נגיש או נראה לעין. יש לפרק את כל חיפוי הדלת לחלוטין).

מדובר בחיפוי שצורתו קשת על בית הרמקול, המונעת דליפה של מים לתוך הרכב פנימה, דרך שולי הרמקול.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אין בעיה אני אפרק את החיפוי בהקדם ואעדכן מה קורה שם בפנים

מקווה שהכל ילך חלק :-)

תודה לכולם בינתיים

פורסם

אם מצחית הרמקול תקינה אז יש בעיה של הריפוד דלת עצמו, הוא עשוי מכמה חלקים מודבקים שההדבקה נפרדת עם הזמן וחודר מים....קצת סיליקון במקומות הנכונים והבעיה נפתרת.

אני מציע לך לגשת למוסך מורשה של רנו שמכירים את הבעיה ויבצעו תיקון מהיר וזול.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...