Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

בתום 4 שנים עם החברה (עבודה) הנוכחית נפרדתי מהם השבוע לטובת מקום עבודה אחר.

המעסיק החדש מיד ביקש שאלך ואצטייד בבלאקברי (כפי שהם מצויידים), אין לי בעיה עם זה, רק שעלתה בפני דילמה כיוון שלאייפון יש מסך גדול ונוח יחסית שמבחינתי זה יתרון כי הוא יאפשר לי לעשות בו שימוש בהצגת מסמכים בצורה נוחה יותר מהבלאקברי.

השאלה שלי היא מתחלקת ל-2 חלקים:

1.מה היתרון של כל אחד מהמכשירים על פני המתחרה בפן עיסקי (לא מתרגש מאפליקציות וגם לא ממש יהיה לי זמן להתעסק איתם).

2. האם יש לאייפון אפליקציה שיכולה לתקשר עם ה-BBM של מסנג'ר ? (זו אחת הסיבות שהבוס רוצה שאקח בלאקברי).

אופציה נוספת היא שבמקום שאעבור (ואעביר את כל צוות המשרד יחד איתי) לאייפון אני באמת אעביר את כולם לבלאקברי ואצייד את העובדים הרלוונטים באייפדים שמבחינתי יכולים לשמש כלי מצויין.

תודה על הייעוץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אז ככה,

בתום 4 שנים עם החברה (עבודה) הנוכחית נפרדתי מהם השבוע לטובת מקום עבודה אחר.

המעסיק החדש מיד ביקש שאלך ואצטייד בבלאקברי (כפי שהם מצויידים), אין לי בעיה עם זה, רק שעלתה בפני דילמה כיוון שלאייפון יש מסך גדול ונוח יחסית שמבחינתי זה יתרון כי הוא יאפשר לי לעשות בו שימוש בהצגת מסמכים בצורה נוחה יותר מהבלאקברי.

השאלה שלי היא מתחלקת ל-2 חלקים:

1.מה היתרון של כל אחד מהמכשירים על פני המתחרה בפן עיסקי (לא מתרגש מאפליקציות וגם לא ממש יהיה לי זמן להתעסק איתם).

2. האם יש לאייפון אפליקציה שיכולה לתקשר עם ה-BBM של מסנג'ר ? (זו אחת הסיבות שהבוס רוצה שאקח בלאקברי). נדמה לי שהתכוונת לשאול: האם לאייפון יש אפליקציה שיכולה לתקשר עם ה BBM. הרי BBM הם ראשי תיבות של Black Berry Messenger. ובכל מקרה התשובה היא לא!. לעומת זאת, קיימת אפליקצית IM שהולכת ותופסת תאוצה שעונה לשם whatsup. היתרון הגדול שלה שהיא "חוצה גבולות", כלומר נתמכת ע"י אנדרואיד, סימביאן, בלקברי os ו IOS. האפליקציה "מתלבשת" על אנשי הקשר בסלולרי ואין צורך לבצע סינכרון כלשהו. בדיוק כמו ה BBM.

החיסרון שלה נעוץ בכך שאם אין לך נוקיה מסדרה E או בלקברי BOLD- הסוללה תתרוקן צ'יק צ'ק עקב חיבור data או WI FI קבוע.

אופציה נוספת היא שבמקום שאעבור (ואעביר את כל צוות המשרד יחד איתי) לאייפון אני באמת אעביר את כולם לבלאקברי ואצייד את העובדים הרלוונטים באייפדים שמבחינתי יכולים לשמש כלי מצויין.

תודה על הייעוץ.

בתור חובב גאדג'טים אני חייב להסכים כי האייפון הוא בהחלט מכשיר מדהים. חרא טלפון, אבל עדיין מכשיר מגניב. לעבודה נטו- עדיין אין תחליף לבלקברי. ואם כבר בלקברי (ועוד בחינם)- המומלץ מכולם הוא ה BOLD 9780 שהחליף את ה 9700 המוצלח והמזדקן.

דרך אגב- אצלי בעבודה עשו בדיוק מה שהצעת באופציה האחרונה- כולם קיבלו בלקברי, הבכירים קיבלו בנוסף גם אייפד.

פורסם

אכן בטעות הוספתי מסנג'ר אחרי ה-BBM אבל העיקר הבנת את כוונתי.

את המכשיר אני כמובן מקבל בחינם ואין לי בעיה גם מבחינת תקציב לקחת מה שבא לי, הדבר החשוב לי באמת זה שהמכשיר יהיה מכשיר עבודה ויוכל לקבל ולשלוח BBM.

מאחר וכמו שאני מבין אין אפליקציה שיכולה לקשר בין ה-BBM לאייפון לא נותרת לי ברירה פרט למעבר למכשירי BB לכל המשרד ורכישת אייפדים למי שזה רלוונטי עבורו.

אפרופו אייפדים- יש אפשרות להגביל את הורדת האפליקציות למכשיר ?

השאלה נובעת מכך שאני רוצה את המכשיר בתור מכשיר עבודה, פחות בתור בזבזן זמן כרוני (ויש למכשיר נטייה מובהקת לבזבז זמן שהוא לא בהכרח מיותר).

פורסם

זה תלוי בכמה העובדים שלך "מתנהגים יפה"

אפשר לשים על כולם חשבון ITUNES של החברה ואז הם לא יוכלו על דעת עצמם להתקין אפליקציות או לעדכן משחקים סתם (כי זה דורש סיסמא כל פעם).

מצד שני - זה לא באמת בעיה לדרוס את זה עם חשבון אייטיונס שלך או לפרוץ את זה - אז אנחנו חוזרים להתנהגות העובדים שלך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תשמע, אין ספק שלבלאקברי זמן סוללה ארוך יותר, איכות שמע טובה יותר, באופן כללי הוא יותר עמיד וגם מתאים יותר לצרכי עבודה...

...במילים אחרות...

ברור שאייפון ! :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עוד שיקול שאולי לא לקחת בחשבון ואצלנו בחברה שמו עליו דגש רב זה נושא הקרינה.

הבלקברי נחשבים לסדרת המכשירים בעלי הקרינה החזקה ביותר.

אייל

BMW M135I

פורסם

אני רק יודע שבתור עובד שלך, אם הייתי מקבל בלאקברי, הייתי מגיע שבוז וחסר מוטיבציה לעבודה.

לעומת זאת עם אייפון, הייתי מגיע 20 דק׳ לפני, מתקתק עבודה ואפילו חותם שנתיים נוספות.

Stay Dirty

פורסם

אסף, אתה רציני? :shock:

אני יכול להעיד מנסיון כואב שכאשר לחברה שלנו הכניסו אייפון/גלקסי, במהלך השבועות הבאים הפרודוקטיביות הייתה בצניחה חופשית.

אף אחד כבר לא הקשיב בישיבות, ובמסדרונות דיברו רק על האפליקציות החדשות שעושות כך וכך. עוד לא הגענו לשלב של סמארטפון

ככלי עבודה, בינתיים זה כלי שבעיקר מסיח את הדעת מהעבודה.

לעומת זאת, על בלאקברי, בהיבט המקצועי-פרקטי, עוד לא שמעתי מילה רעה אחת. רק שבחים, מכל רחבי הגלובוס.

בלי קשר, עידן - מזל"ט על העבודה החדשה, שיהיה בהצלחה! 8)

פורסם

אני חושב (ומקווה) שאסף צחק, תיהיה רגוע ואדים.

:wink:

ואדים,

מה שכתבת מייצג בדיוק את מה שאני חושש ממנו, ירידה בפרודיוקטיביות בעקבות "מעבר קולקטיבי" לאייפון או לשימוש באייפד.

אגב, בהתייחס למה שליביו כתב, אני לא בטוח בכלל שיש קשר להאם העובדים מתנהגים יפה או לא, מכשירי האייפון\אייפד מסיחים את הדעת מעצם זה שלכל אחד היום יש אותם וכל אחד רוצה להראות לך את האפליקציה החדשה והמטופשת שלו.

לעומת זאת הבלאקברי ידוע ומוכר כמכשיר עבודה, רק שהחיסרון בו במחינתי זה המסך האיכותי של האייפון, ולכן אני חושב על לצייד עובדים באייפדים, אבל אז שוב חוזרים לבעייתיות של האפליקציות המקוללות האלה.

לא יכלו להמציא היום איזה אייפון שיתן יכולת עסקית כמו של בלאקברי בלי כל האפליקציות המטומטמות האלה ?...

אגב ואדים,

תודה רבה על האיחולים !!

פורסם

לא יכלו להמציא היום איזה אייפון שיתן יכולת עסקית כמו של בלאקברי בלי כל האפליקציות המטומטמות האלה ?...

דווקא יש, קוראים לזה אייפון לא פרוץ :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חששתי שהאייפון4 לא יהיה כלי עבודה טוב, כי ככה כולם אומרים, אבל הוא מעולה. איכות שמע יותר טובה מהנוקיה שהיה לי קודם, זמן סוללה סביר+ (פחות טוב מהנוקיה, אבל שורד יום עבודה בלי בעיה בכלל).

אין שום דבר שה- BB של השותף שלי עדיף בו. להיפך, אצלי יש גם דברים נוספים שהוא מקנא בהם (נכון, הם לא חובה לעבודה, אבל בכ"ז, אנחנו גם אנשים ולא רק עובדים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז זהו, ב-10 שעות (פחות או יותר) שהעובדים שלי איתי אני צריך אותם עובדים, פחות "אנשים".

תמורת השכר\יחס\תנאים שהם מקבלים חשוב לי מאוד שבשעות העבודה יהיו להם כמה שפחות דברים לבזבז עליהם את הזמן פשוט כי זו חברה מאוד תובענית.

תודה על הייעוץ!

• תוכן חדש...