Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TORRENTLEECH מחלקים הזמנות חינם !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכלס מי שלא חשוב לו לקבל את הקובץ בשניה שהוא יוצא יכול לוותר על האתר הזה , נכון הוא מומלץ מאוד , אבל לא בכל מחיר ולדעתי הוא ממש OVERATED.

יש אתרים כמו IPT - שלו יש FREELEECH לחבילות של מאות ג'יגה (לדוגמא: חבילת סרטי ג'וני דפ כל הסרטים שזה יוצא נניח 120 ג'יגה אז זה פריליץ) , והמון תוכן חדש וישן. וגם שם יש תכני HD , וסדרות , ומי שרוצה להשקיע יותר יש את TVT שיש בו כמעט כל סדרה ששודרה משנות ה90 עד היום אם זה כל העונות של חברים סיינפלד סימפסונס 24 אבודים נמלטים וכו' וכו'.

בקיצור היום TL הוא כבר לא מה שהיה פעם , יש לכל נושא אתר משלו (יש אפילו טראקר של MMA שמיועד רק לקרבות MMA או UFC) , ככה שאפשר להסתדר גם בלי , ד"א כל מי שמוריד מטורנטים ציבוריים אני פשוט לא מבין אתכם , אפשר להשקיע טיפה ולקבל את כל התכנים זמינים כמעט בין רגע לאחר יציאתם או שידורים , ובמהירות שיא , אז למה להשתמש בטראקר ציבורי?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כי ספקי האינטרנט בארץ עושים כל שביכולתם, ואז עוד קצת, כדי למנוע ממך להעלות בחזרה

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני רואה שלרבים יש פה יד בנושא הטורנטים. מישהו יכל להמליץ לי על אתר טורנטים יעודי ל-XBOX360?

זמן רב שאני מוריד מ-pairatebay והמהירות שם בד"כ איטית. מה צריך לעשות בשביל להתקבל למועדון החברים האקסקלוסיבים של הטורנט ליץ'?

תודה מראש.

פורסם

אתר פתוח טוב, מהיר בתגובה לחידושים, אמינות גבוהה, פורום תומך לבעיות התקנה של תוכנה ומשחקים. נדיר למצוא שם משהו בעברית, אבל לא בשביל זה נרשמים שם.

bitsoup.org

נא לא לשחק שם בשטויות ולתת הופעה חד פעמית רק כדי לקחת. יעיפו אתכם מהר. וחבל לעשות שם רע לישראל וישראלים. תודה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני רואה שלרבים יש פה יד בנושא הטורנטים. מישהו יכל להמליץ לי על אתר טורנטים יעודי ל-XBOX360?

זמן רב שאני מוריד מ-pairatebay והמהירות שם בד"כ איטית. מה צריך לעשות בשביל להתקבל למועדון החברים האקסקלוסיבים של הטורנט ליץ'?

תודה מראש.

כמעט לכל אתר גדול שמכבד את עצמו יש קטגוריה של אקסבוקס , יש ב IPT , TL , FILELIST וכו' , יש xbox-sky שמיועד רק לבוקס ול360 , ויש גם משחקים ישנים יותר או כאלה שאין באתרים הנ"ל , אבל כולם טובים באותה מידה למשתמש הממוצע.

כי ספקי האינטרנט בארץ עושים כל שביכולתם, ואז עוד קצת, כדי למנוע ממך להעלות בחזרה

גם למי שיש 2.5 או 5 מגה יכול להעלות , פשוט להשאיר את המחשב דולק עם מקסימום מהירות העלאה , אני אישית משתמש בשרת שאני שוכר ב12 יורו לחודש ומעלה דרכו קבצים.

פורסם

אני משלם כל חודש כסף טוב על קו של 12 מגה.

אני מוכן להעלות חזרה כל יום, כל היום, על מקסימום מהירות, רק תן לי את האפשרות.

בפועל, לא רק שההורדות זוחלות, אין בכלל מה לדבר על קצב העלאה. ולך תדבר איתם...

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

זה כבר בעיה של הוט אני חושב , לא של ספקית

אני גולש עם 013 ובזק ומעלה מהקליינט של הטורנט על 80 קילובייט (שמתחלק בין הקבצים) , לא כולל השרת שמעלה על 200KB-500KB-1MB-3-6 , תלוי כמה מורידים וכמה פופולרי הקובץ.

• תוכן חדש...