Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לכם צורך לשמוע מהרמקולים של הרכב, אפשר לקנות דיבורית פשוטה, ללא שום צורך בהתקנה (מתמגנטת לקליפס על מגן שמש).

יש לי כזאת, ואני מרוצה מאוד:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754400

רמקול חזק מאוד, סוללה מספיקה לי לשבועיים (מטעינים ממצת הרכב או מחשב - 3 שעות בלבד), יש אפשרות לחבר שני מכשירים בו-זמנית.

אפשרויות יותר יקרות - להתקין דיבורית קבועה או לקנות רדיו דיסק עם דיבורית בלוטות' מובנית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחייג מהנייד שנמצא בזרוע (עולה 50 ש"ח):

http://reltronics.shopy.co.il/categories/21935

לא הגדרת את התקציב.

ב 1500 ש"ח אתה יכול לקנות מערכת מולטימדיה עם מסך מגע ודיבורית מובנית.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תשמע אני לא מעוניין בתושבת זאת הבעיה

שבאוטו אני לא רוצה לקדוח תושבת...

יש אפשרות אחרת לחייג מהפלפאון ואני אשמע מהרמקולים ?

פורסם

לפי הבנתי Parrot הכי רציניים

בדגם הזה

שחשבתי לקנות לפני כמה שבועות יש מסך, אבל הוא מציג רק מספרים אחרונים שנכנסו ויצאו

גם לי אמרו בחברה שהפתרון הפשוט ביותר הוא דיבורית פשוטה עם חיבור למערכת (כזאת שמשתיקה רדיו ומשמיעה את השיחה ברמקולים של הרכב) ו"עריסה" לפלאפון

פורסם

אפשר כך.. (טרם הרכבה )

img4250g.jpg

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
תשמע אני לא מעוניין בתושבת זאת הבעיה

שבאוטו אני לא רוצה לקדוח תושבת...

יש אפשרות אחרת לחייג מהפלפאון ואני אשמע מהרמקולים ?

התושבת הזאת נדבקת לשמשה הקדמית ע"י מדבקת וואקום, לא צריך שום קידוח ולא התקנה למערכת החשמל של הרכב.

זהו הפתרון הכי זול, אבל בוודאי יש עדיפים ממנו (הכל בסופו של דבר זה פונקציה של מחיר).

פורסם
התושבת הזאת נדבקת לשמשה הקדמית ע"י מדבקת וואקום, לא צריך שום קידוח ולא התקנה למערכת החשמל של הרכב.

זהו הפתרון הכי זול, אבל בוודאי יש עדיפים ממנו (הכל בסופו של דבר זה פונקציה של מחיר).

יש לך אולי איזו תמונה לראות איך זה נראה ?

פורסם
וכמה זה עולה ככה?

מכשיר פיונייר 3200bt (כולל חיוג מהמסך , ספר טלפונים ושאר ירקות ) = 3000~ ש"ח לקונים בישראל

קיט דשבורד כולל צמה + מתאם אנטנה 220 ש"ח באיביי כולל משלוחה. (כבר היו מתקינים שאמרו לי "לא צריך צמה ,אנחנו מתעלקים על החוטים" - אז שלא יתעלקו לי על שום חוט מקורי ברכב! )

התקנה = ? (בתמונה זה מעשה ידיו של יוסי ECA להתפאר )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...