Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרך לחולון בשעה 11 בבוקר לערך, חלפתי ליד תחנת הרכבת החדשה שנבנית אחרי צומת קיבוץ גליות ולפני מחלף וולפסון.

כשהתקרבתי לאתר הבניה של תחנת הרכבת החדשה שנמצא בין איילון צפון ודרום ראיתי 3 דמויות עומדות בקצה תחנת הרכבת שנבנית בגובה כל כ5 מטרים מעל הכביש.

הדמיות, שהיו לבושות בווסט זוהר, שידרו משהו חשוד מאוד והיה אפשר לזהות גם במהירות שבה נסעתי שהם מתכננים משהו.

החלטתי להגביר מהירות ולהכין את עצמי לחפץ שישולח לעבר הרכב.

לא הופתעתי כשתחושתי התבררה כנכונה והרגשתי משהו פוגע בחלקו התחתון של מרכב הרכב ממש בין הגלגלים האחוריים, מבט מהיר במראה האחורית והנה לה אבן לבנה מקפצת על הכביש.

חשבתי לעצור ולהתאמת עם חלאות האדם אבל אז הבנתי שהם פשוט יגידו שהאבן הייתה על הכביש, גם משטרה לא תעזור במקרה הזה ולכן בצעד מאוד לא אופייני המשכתי הלאה, עד למקום עצירה בטוח בו בחנתי את הרכב.

למרבה המזל והודות לקארמה הטובה לא קרה שום נזק כלל וכלל לרכב.

למה הרכב שלי אתם שואלים?

כנראה כי נסעתי בנתיב הכי שמאלי וקרוב לתחנת הרכבת, הייתי לבד בלי מכוניות ליד והכי חשוב, הרכב עבר צחצוח יום לפני וכנראה משך את העין בצבעו האדום וחישוקיו השונים מהעדר.

כשחושבים על זה זו לא הפעם הראשונה שמשהו בסגנון דומה אחרי שטיפה טובה של האוטו. :?

למען הסר ספק, אני בטוח שלא היו אבנים על הכביש שבו עברתי ואני יודע בוודאות שהאבן נזרקה מלמעלה.

למען הסר ספק 2, למרות שיידוי אבנים הוא ספורט לאומי בקרב עדות מסוימות אני לא מפנה אצבע מאשימה כלפי אף אחד רק מכיוון שלא יכולתי לזהות בוודאות את מאפייני חלאות האדם לעומק.

היזהרו בדרכים, הסכנה כנראה יכולה לבוא ממקורות מפתיעים וחדשים גם במרכז הארץ.

האם קרה לכם מקרה דומה וכיצד הייתם פועלים במקרה זה או פעלתם בעבר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

במקרה כזה יש לך שתי אופציות, להמשיך לסוע עוד כמה מאות מטרים לעצור בצד להתקשר למשטרה ולהתפלל שנפלתה על מוקדן נורמאלי שמבין את המשמעות של אירוע כזה. או פשוט לרכוש איזה נשק עם כוונת טלסקופית טובה ולהשתמש בדימיון... :lol:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

גם אני מופתע ולכן שאלתי מה אתם הייתם עושים?

כמו שאמרתי, הם הרי בחיים לא היו מודים ובתור אחד שעבד בתחום אני יודע שגם מנהל העבודה שותף לשכונה שהולכת באתרי בניה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין לך מה לעשות. כלום.

אלא אם כן יש לך מצלמה שמצלמת את האירוע ותוכל להשיג את הסרטון.

ישראל 2010. מרוב הסלחנות בבתי המשפט זו ההרתעה שיש ברחובות.

פורסם

וואי, המקרה שלך באמת מקפיץ את הפיוזים :evil:.

יש מול הבניין שלי בית כנסת. ילדים של מתפללים היו עולים לגג וזורקים אבנים על מכוניות חולפות בכביש.

בלי הרבה מחשבה הזמנתי משטרה וביקשתי שיחנו אצלי כדי שהילדים לא יראו את הניידת. נכנסנו לבית כנסת מהכניסה האחורית

והפתענו אותם על הגג אשכרה בזמן מעשה. ההורים עוד התווכחו עם השוטרים, אתם קולטים איפה אנחנו חיים!?

זה נגמר בהרבה צרחות ואיזה הורה עם תיק במשטרה :lol:.

במקרה שלך, במידה והייתי נוסע עם החברים הרוסים הערסים שלי, הייתי עושה פרסה במחלף הבא ומוצא את החארות האלה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כנראה כי נסעתי בנתיב הכי שמאלי וקרוב לתחנת הרכבת, הייתי לבד בלי מכוניות ליד והכי חשוב, הרכב עבר צחצוח יום לפני וכנראה משך את העין בצבעו האדום וחישוקיו השונים מהעדר.

לא שאני מצדיק זריקת אבנים,

אבל אופציה נוספת היא שכמה חברה לקחו את החוק לידיים והחליטו לאכוף חזרה לנתיב השמאלי כשהרכב לא עוקף (כמובן שאשמח אם תהיה אכיפה כזאת, אבל לא דרך זריקת אבנים).

יובל.

פורסם
וואי, המקרה שלך באמת מקפיץ את הפיוזים :evil:.

יש מול הבניין שלי בית כנסת. ילדים של מתפללים היו עולים לגג וזורקים אבנים על מכוניות חולפות בכביש.

בלי הרבה מחשבה הזמנתי משטרה וביקשתי שיחנו אצלי כדי שהילדים לא יראו את הניידת. נכנסנו לבית כנסת מהכניסה האחורית

והפתענו אותם על הגג אשכרה בזמן מעשה. ההורים עוד התווכחו עם השוטרים, אתם קולטים איפה אנחנו חיים!?

זה נגמר בהרבה צרחות ואיזה הורה עם תיק במשטרה :lol:.

במקרה שלך, במידה והייתי נוסע עם החברים הרוסים הערסים שלי, הייתי עושה פרסה במחלף הבא ומוצא את החארות האלה.

הנה הפתרון לבעיות כאלה:

http://www.youtube.com/watch?v=LRiGC3PzJYc;#t=35m53s

פורסם

ברור, יש עדה שנקראת "אלה-שזורקים-אבנים-על-רכבים-אדומים-אחרי-שטיפה-אבל-רק-עם-ג'אנטים-מגניבים".

הרבה מידע בלתי רלוונטי ובלתי מבוסס יש בסיפור שלך.

אני לא מזלזל כלל בחומרת האירוע.

הייתי עוצר מייד בשוליים ומתקשר למשטרה.

בין אם נזרקה אבן באופן מכוון ובין אם בשגגה, יש סכנה לבטיחות כלי הרכב החולפים.

פורסם
הנה הפתרון לבעיות כאלה:

http://www.youtube.com/watch?v=LRiGC3PzJYc;#t=35m53s

רן, זה לא פועל!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני שנתיים זרקו עליי אבנים באזור אום אל פחם, התלוננתי במשטרה והבנתי שמדובר על תועפה יומיומית שמשתיקים כדי לא להתמודד.

זו לא תופעה שמשתיקים, זו תופעה שמתרחשת לעיתים קרובות באזור אום אל פאחם, הפלג הצפוני של התנועה האסלמית בראשותו של ראד סאלח.

כל המקומות שמועדים לפורענות מתוגברים בכוחות משמר הגבול שעובדים במקום, ומגיעים לבצע סריקות על כל אבן שנזרקת.

לכן חשוב מאוד לעצור במקום בטוח ולהתקשר למשטרה, למסור את מירב הפרטים על הארוע, כביש,כיוון, כמה מיידים נמצאים במקום לבוש, וכל פרט שיכל לסייע באיתור המפגעים.

ניידת סיור או/ו ג'יפ של מג"ב יגיעו למקום לסריקות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...