Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדים להחליף לאחותי את הרכב בעבודה.

השיקול העיקרי שלי הוא המחיר שיורידו לה, ולכן היא רוצה לדעת מה הקבוצת רכב(או משהו כזה) של שני הרכבים שהציעו לה?

רנו פלואנס או אוקטביה 1200 טורבו, (אני אישית מעדיף את האוקטביה אבל אני לא מחליט בנושא).

נ.ב

חשוב לה גם שיהיה מרווח ושתיכנס עגלת תאומים בבגאז' אז אם למישהו יש ניסיון איתם אנחנו נשמח לדעת.

קובי

פורסם

אין יותר קבוצות, מה שקובע, זה מחיר הרכב החדש.

מכל הבחינות (חוץ ממרחב פנים, שבו פלואנס מנצחת ללא תחרות את כל המשפחתיות האחרות), אוקטביה תהיה עדיפה, גם בהכנסת עגלת תאומים לבגאז' (הודות לדלת חמישית). על יכולת דינאמית אני כבר לא מדבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אין יותר קבוצות, מה שקובע, זה מחיר הרכב החדש.

מכל הבחינות (חוץ ממרחב פנים, שבו פלואנס מנצחת ללא תחרות את כל המשפחתיות האחרות), אוקטביה תהיה עדיפה, גם בהכנסת עגלת תאומים לבגאז' (הודות לדלת חמישית). על יכולת דינאמית אני כבר לא מדבר.

תעשה טובה לאחותך ותדאג שתנהג בשני הרכבים. בסופו של יום, אדם צריך "להתחבר" לרכב בו הוא נוסע. מה שכתוב על הנייר הן בקטלוג והן במבחני רכב זה נחמד לרושם כללי, אבל היא זו שתנהג ותחייה עם הרכב.

פורסם

היינו רוצים לעשות נסיעה על הרכב אבל זה לא אפשרי.

ברנו פלורנס אין דלת אחורית?

שכחתי לציין שמין הסתם צריך שיהיה בספסל האחרוי ל2 כיסאות לילדים בני 2 וחצי, ורצוי שיהיה מקום לעוד אדם לשבת(עד כמה שזה אפשרי).

קובי

פורסם
היינו רוצים לעשות נסיעה על הרכב אבל זה לא אפשרי.

ברנו פלורנס אין דלת אחורית?

שכחתי לציין שמין הסתם צריך שיהיה בספסל האחרוי ל2 כיסאות לילדים בני 2 וחצי, ורצוי שיהיה מקום לעוד אדם לשבת(עד כמה שזה אפשרי).

אתה תמיד יכול לגשת לסוכנות ולבקש נסיעת מבחן, אין בעיה לקבל תוך לא יותר משבוע נסיעת מבחן על שני הרכבים.

הוא התכוון לכך שבסקודה הדלת האחורית היא בתצורת האצ'בק לא שברנו אין תא מטען הוא פשוט בנפרד מחלל הרכב כמו כל סדאן 4 דלתות.

פורסם

הבנתי תודה, אבל היא מקבלת רכב מהעבודה, לא מהיבואן לכן היא לא יכולה לנסוע עליה.

מה שקריטי לה זה המחיר שיורידו לה, המקום לעגלת תאומים והמושבים לתאומים.

קובי

פורסם

ההבדל בין שני הסכומים שיורידו לה הוא ....

אפס.

שניהם עולים אותו מחיר.

וגם אם יש הפרש של עשרת אלפים ש"ח בעלות הרכישה ההפרש שיירד לה במשכורת הוא 100 ש"ח בערך, אולי פחות.

אז עכשיו שתבדוק את כלי הרכב , או בנסיעת מבחן או באולם התצוגה או גם וגם ותראה מה מתאים לה יותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מבין, שהצד הפרקטי של הרכב (מושב אחורי, גודל הבגאז' ונוחות הכנסה של דברים גדולים לתוכו), בטיחות ואולי גם נוחות המושבים+שדה ראייה - כל אלה עיקר הדרישות. תאוצה, איכות החומרים, שמירת ערך, ביטוחים - לא חשוב\פחות חשוב.

בשביל כל זה לא צריך אפילו נסיעת מבחן - תיכנסו לאולם התצוגה של רנו ושל סקודה, תבחנו את הרכבים.

אחותך כבר תוכל לגבש דיעה בנוסע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת תא המטען היתרון לאוקטביה הוא ברור. לרכב הזה תא המטען ענק. ספואנס אומנם תא המטען לא קטן, אבל היא עדיין לא הצ'בק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על העזרה, אבל אין זמן ללכת ולבדוק, היא צריכה לתת תשובה מחר או מחרתיים.

אז אני מבין שהבאגז' של הסקודה ענק, אבל מבפנים אין מספיק מקום ל2 "סל קל" ושישאר מקום שאדם יוכל לשבת?

קובי

פורסם
תודה על העזרה, אבל אין זמן ללכת ולבדוק, היא צריכה לתת תשובה מחר או מחרתיים.

אז אני מבין שהבאגז' של הסקודה ענק, אבל מבפנים אין מספיק מקום ל2 "סל קל" ושישאר מקום שאדם יוכל לשבת?

אין זמן לגשת לסוכנות הרכב הקרובה ולבדוק את התאמת הרכב לצרכים ל 3 השנים הקרובות ??

נשמע מעט מופרך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אין זמן לגשת לסוכנות הרכב הקרובה ולבדוק את התאמת הרכב לצרכים ל 3 השנים הקרובות ??

נשמע מעט מופרך.

1++++

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים.

עקב מחסור ברכבים החליטו לדחות את החלפת הרכב בחודשיים, אני מאמין שעד אז היא כבר תספיק לבדוק את הרכב מול אנשים אחרים שכן החליפו להם מהעבודה.

תודה.

קובי

פורסם

דעות של אחרים הן חשובות אבל הן אינן הכל.

כשרציתי לרכוש רכב חדש והתלבטתי בין 2-3 רכבים, שכרתי רכבים אלה ע"מ להרגיש את הרכב.

אחד הרכבים נכשל בבחינה כי הוישרים שלו במצב סגור בלטו לטעמי יותר מידי לכיוון השמשה והפריעו לי. בדקתי אח"כ וראיתי שהבעיה הזאת קיימת בכל המכוניות מדגם זה ולא מדובר במשהו ספציפי.

בפעם אחרת שרכשתי רכב, בדקתי רכב ופסלתי אותו בגלל זוית צידוד של המושב שלא היתה נוחה לי.

דברים כאלה אפשר לחוש רק ביום נסיעה ולא ב-5 דקות ישיבה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...