Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לקבל חוות דעת לגבי הרכב הנ"ל, איך הוא מבחינת דלק ,עלויות טיפולים, תקלות מיוחדות

בתודה מראש לכל העונים

פורסם

בתור אחד שעובד בחברת השכרה אני יגיד לך דבר כזה .

מפנקת מבחינת נסיעה נוחה מרווחת ויפה.

הרבה תקלות חשמל (בלי קשר לזה שהיא השכרה כנ''ל גם בליסינג שנהג יחיד נוהג)

תאוצה לא משו אפילו לנסר 1.5 יותר טובה ממנה.

מבחינת דלק אני לא ממש שמתי לב לזה אבל היות ויש לה 6 הילוכים טיפטרוניק אני יוכול להגיד שהיא יותר חסכונית ממאזדה 3

זה בטוח.

בעליות אין לה בעיה בכלל אני נוסע לפחות פעמיים בשבוע בקרוז לירושלים לא מתאמצת בכלל בעליות.

תבדוק לגבי ה1.8 LT היא יותר אמינה .

בהצלחה ותתחדש (;

:-Pחייך הכל לטובה:-P

Mitsubishi Carisma 1.6 GLX

פורסם

נסעתי הרבה על האוטו הזה, לפחות 7-8 פעמים חיפה-ת"א הלוך חזור, ואבא שלי גם עובד בתחום.

עצה משנינו-

אל תתקרב לזה.

מבחינת הנהיגה נטו- מרווחת כן, נוחה לא. יותר מדי קשר בין ההגה לכביש אין, לא אלוף בתאוצה אבל מספיק, מבחינת תזוזה על הכביש הוא מרכיש כבד ועצל.

מבחינת דלק- רחוקה מלהיות חסכונית, אני לא סגור על זה שמאזדה 3 שותה יותר דלק. מדובר על תיבת הילוכים חדשה משודרת למנוע מיושן מאוד.

גם לא מדובר ברכב אמין במיוחד, ובקיצור- אין לו הרבה פלוסים שיביאו לקניה.

-כל זה נכון לגרסת ה 110 כ"ס, לא יודע לגבי ה 135 החדשה שנכנסה ממש עכשיו.

• תוכן חדש...