Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת קומבינות והכל עובד.

מיד אחרי השידור הפרק עלה לצפייה ישירה באתר של הBBC אבל רק לתושבי בריטניה.

בעזרת חבר הגדרתי בfirefox פרוקסי בריטי ודרכו נכנסתי לאתר של הBBC והופ.. הפרק אצלי על המסך.

במקביל אני מוריד אותו בביטורנט בעזרת לינק מfinalgear.

לפרק עצמו - אני לא רוצה לגלות למי שעוד לא ראה, רק אומר שזה ספיישל מדהים.

הם מצחיקים כהרגלם, נהנים מהמכוניות והנהיגה.

בסוף יש הפתעה מ-ט-ו-ר-פ-ת ומצחיקה עד דמעות.

יש למה לחכות.

יאללה תתחילו להוריד.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

לא ביקרתי בפורום כבר מספר חודשים, אבל אחרי צפייה בפרק הזה הייתי חייב לבוא ולראות מה כל המכרים הישנים כותבים על הפרק.

אני אמנע מספוילרים אבל אני חייב לומר שהיו לי צמרמורות כשהם נסעו להם בכבישים שלנו, וביחוד בזכות מה שהם אמרו.

פורסם

בהחלט, הם ללא ספק נהנו מהכבישים פה. האמת היא שמאז ומתמיד חשבתי שיש לנו כבישים מדהימים שפוטנציאל ההנאה שבהם לא קטן מאלו שבאירופה כולה ועכשיו הם אימתו זאת.

והדבר הנחמד ביותר הוא: בישראל נולד הסטיג הצעיר. :lol:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ראיתי רק את הסוף בינתיים. משעשע, גם אם קצת דבילי.

(אה, ואלון - להזכירך בית לחם היא קצת פלסטינית... :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא ממש יודע להצביע על העניין, אבל הפרק אתמול ממש לא הצחיק אותי, אפילו די צפיתי בשעמום... די התאכזבתי כי הרמתי מאוד ציפיות לראות את הפרק.

אבי

פורסם

שלושת הבריטים לקחו למסע מפרך 3 מכוניות ספורט פתוחות , משומשות בעלות (באנגליה...) עד 3,500 פאונד.

המכוניות עברו מסכת התעללויות לא קטנה במסע מפרך מעיראק , דרך תורכיה, סוריה, ירדן וארץ הקודש.

המכוניות היו מיפאן - מזדה מיאטה , מגרמניה - ב.מ.וו. Z3 , מאיטליה - פיאט ברקטה.

לכל בעלי הדעות הקדומות - האמינה ביותר במסע , על דעת כולם הייתה הפיאט (שהוצגה ב - 1995).

פורסם

התחלתי לראות את הפרק בציפיה גדולה... וכל הפרק ציפיתי וציפיתי,ואז ציפיתי עוד קצת, ובסוף די התאכזבתי שישראל קיבלה רק 10 דק' :?

אבל סה"כ היה פרק משעשע ונחמד.

V5

• תוכן חדש...