Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות שהפרק האחרון היה מרענן (בעיקר בגלל גלותו של הסטיג), באופן כללי אני מוצא את העונות האחרונות של טופ גיר צפויות ונדושות מאוד. אני חושב שטופ גיר צריכים רענון לפורמט שלהם. קצת נמאס לי לראות את קלארקסון נוהג על רכב מהיר מאוד, מספר כמה הוא מכוער, יקר ולא מאובזר - ואז מהלל את ההתנהגות שלו בשלל סופרלטיבים כדי להוכיח כמה שנוי במחלוקת הוא. מזל שבפרק הזה זה לא היה. גם ה"אתגר" היה די צפוי - שוב, פרט לכמה רגעים גאוניים כמו הפנצ'ריה. החלק האחרון שלו - ה"מירוץ" - היה נחמד, אבל הרגיש מאוד מבויים בגלל ה"אלתורים" של הצוות, כביכול, בכל מה שקשור לאמצעי ניווט - שנשמעו ונראו די מצוצים מהאצבע. האירוח היה גם די מיותר, וקצת חורה לי לראות שמבזבזים זמן מסך יקר על הצגת טריילר לסרט של במאי שהחליט לקדם אותו באמצעות ביקור בתוכנית.

הייתי רוצה שטופ גיר יחזרו למה שהם היו פעם. לא, אני לא מתכוון לפורמט הישן והמשמים - אלא לתוכניות שהם הפיקו לפני מספר עונות. אותי אישית עניינו הרבה יותר ה"אתגרים" שכללו רכישת מכונית ישנה מסוג כלשהו, ביצוע משימות ונצחון ממשי של אחד הצדדים לבסוף. כיום, גם כשהם עושים את זה, אני לא מוצא את המשימות מעניינות מעבר ל"חה חה" הראשוני (והצפוי), ויש מספר סופי בהחלט של פעמים בהן אפשר לצפות בקלארקסון מכריז על נצחונו בדרכים ערמומיות. אולי אפשר גם להכניס פינות חדשות לתוכנית ולא לשרוף את הזמן על האירוח - שלרוב די מיותר לטעמי - ועל מבחן הרכב הבנאלי.

פורסם

אז זהו, שבגלל זה בדיוק צצים להם פורמטים שונים בכל העולם.

לך השם דניאל בויל לא אומר כלום אבל בשביל בריטים זה אומר המון.

האירוח הוא של סלבריטאים בריטיים (לרוב) או אנשים שכולם מכירים.

אותי באופן אישי זה מעניין כי אני לא ממש יכול לעקוב אחרי הסלבריטאים בארץ (הם חושבים שהם מצחיקים וקיצוניים אבל אני ממש לא מסכים) אז אני יותר שומע סטנד-אפ בריטי ומעורב הרבה יותר בתקשורת משם.

למשל, האח הגדול הבריטי הוא הרבה יותר מעניין. זה התחיל עם גזענות ונגמר במוות מסרטן ולוויה שעלתה 30000 פאונד (ג'ייד גודי).

זה לא מדבר אליך כי אתה לא חלק מהתרבות שלהם.

אצל האמריקאים הקטע הזה של האירוח הוא רק בשביל שינהגו. אין שיחה אמיתית.

זה די מתאים לאמריקאים כי אין להם יותר מדי מה להגיד בדרך כלל ולא מפתחים שיחות אינטליגנטיות. הם פשוט לא שנונים.

פורסם
טוב, למי שלא שם לב לכל מני דברים שאמרו:

1) הם הציגו את מה שנראה בשבועות הקרובים וראו אותם עושים דריפטים במקום שאני די בטוח שהוא ההיפודרום בקיסריה (או איך שלא יקראו למקום הזה).

קיסריה???

פרנקוס, אתה נעשה הזוי מרגע לרגע, מצטער...

זה די מתאים לאמריקאים כי אין להם יותר מדי מה להגיד בדרך כלל ולא מפתחים שיחות אינטליגנטיות. הם פשוט לא שנונים.

הוא שאמרתי למעלה. האמריקאים לא שנונים. הצרפתים מסריחים, האיטלקים עצבניים, הפרסים קמצנים, הפולנים דאגנים והשוודיות הן כולן בלונדיניות מהממות. עוד משהו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה די מתאים לאמריקאים כי אין להם יותר מדי מה להגיד בדרך כלל הם פשוט לא שנונים

.

וואלה....

פרנקוס, את המונח Talk show אתה מכיר?

פורסם
אז זהו, שבגלל זה בדיוק צצים להם פורמטים שונים בכל העולם.

ה לא מדבר אליך כי אתה לא חלק מהתרבות שלהם.

אצל האמריקאים הקטע הזה של האירוח הוא רק בשביל שינהגו. אין שיחה אמיתית.

ואתה סוציולוג/אנתרופולוג?

האמת שנשמע כאילו שאתה ממש אנגלי פר סיי... :?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
למרות שהפרק האחרון היה מרענן (בעיקר בגלל גלותו של הסטיג), באופן כללי אני מוצא את העונות האחרונות של טופ גיר צפויות ונדושות מאוד. אני חושב שטופ גיר צריכים רענון לפורמט שלהם. קצת נמאס לי לראות את קלארקסון נוהג על רכב מהיר מאוד, מספר כמה הוא מכוער, יקר ולא מאובזר - ואז מהלל את ההתנהגות שלו בשלל סופרלטיבים כדי להוכיח כמה שנוי במחלוקת הוא. מזל שבפרק הזה זה לא היה. גם ה"אתגר" היה די צפוי - שוב, פרט לכמה רגעים גאוניים כמו הפנצ'ריה. החלק האחרון שלו - ה"מירוץ" - היה נחמד, אבל הרגיש מאוד מבויים בגלל ה"אלתורים" של הצוות, כביכול, בכל מה שקשור לאמצעי ניווט - שנשמעו ונראו די מצוצים מהאצבע. האירוח היה גם די מיותר, וקצת חורה לי לראות שמבזבזים זמן מסך יקר על הצגת טריילר לסרט של במאי שהחליט לקדם אותו באמצעות ביקור בתוכנית.

הייתי רוצה שטופ גיר יחזרו למה שהם היו פעם. לא, אני לא מתכוון לפורמט הישן והמשמים - אלא לתוכניות שהם הפיקו לפני מספר עונות. אותי אישית עניינו הרבה יותר ה"אתגרים" שכללו רכישת מכונית ישנה מסוג כלשהו, ביצוע משימות ונצחון ממשי של אחד הצדדים לבסוף. כיום, גם כשהם עושים את זה, אני לא מוצא את המשימות מעניינות מעבר ל"חה חה" הראשוני (והצפוי), ויש מספר סופי בהחלט של פעמים בהן אפשר לצפות בקלארקסון מכריז על נצחונו בדרכים ערמומיות. אולי אפשר גם להכניס פינות חדשות לתוכנית ולא לשרוף את הזמן על האירוח - שלרוב די מיותר לטעמי - ועל מבחן הרכב הבנאלי.

דווקא אני לא מסכים עם זה.

בעונה האחרונה אני פשוט נקרעתי מצחוק, הפרקים היו נהדרים.

הקטע עם הGPSים, לא מבין מה הבעיה? שמעתי מחברים שהיו להם בעיות עם הGPS בניו-יורק.

פורסם

היה פרק מבדר מאוד!

הרבה זמן שלא צחקתי בקול רם עם עצמי מול מסך של לפטופ.

אני מקווה שהעונה לא תרד מהרף שהפרק הראשון הציב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הוא שאמרתי למעלה. האמריקאים לא שנונים. הצרפתים מסריחים, האיטלקים עצבניים, הפרסים קמצנים, הפולנים דאגנים והשוודיות הן כולן בלונדיניות מהממות. עוד משהו?

לי המשפט הזה נשמע כמו ציטוט קלאסי של קלארקסון, אלא שהוא היה מוסיף גם משהו על הגרמנים(וגם על יהודים, אם זה לא היה כזה טאבו)...

אבל, מה שבאמת חשוב זה, שהיום זה קורה. 20:00 שעון בריטניה, 22:00 אצלנו. :-D

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
עריכה!

כן, הוא יצא, וכבר שודר ונגמר!

http://www.bbc.co.uk/programmes/b00x31wf

שים לב: 20:00 אנגליה זה 22:00 שלנו ! (סליחה הקדימו אותי)

נא לפרסם לינקים להורדה בסיום הפרק, בבקשה!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...