Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפרק לא יצא היום?!

היום ה26 היום הBOXING DAY, למישהו יש מושג?

עריכה!

כן, הוא יצא, וכבר שודר ונגמר!

http://www.bbc.co.uk/programmes/b00x31wf

כמה סימני קריאה, באיזה ביטחון של בר סמכא אתה מודיע לנו שלא רק שהוא יצא, הוא גם שודר ואפילו, אפילו...נגמר.

מה השעה, אריאל? :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן חברה, זה מרוב התרגשות שהפרק שאני מחכה לו כ"כ הרבה זמן יצא, רק שלא שמתי לב להפרשי השעות.:-D

ונסיים את הטעות הקטנה הזאת ב:

"oh cock"

:lol:

פורסם

מישהו יודע אם יש אפשרות לצפייה בLIVE?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
oh cock נשמע כמו o'clock :wink:

עכשיו באמת הפרק התחיל, ואני כבר לא יכול לחכות!(ועכשיו מותר לי לשים סימני קריאה בלי שום חשש שטעיתי:-D )

פורסם

הפרק עדיין משודר - Get your sh1t together :p

עוד כמה דקות מסתיים וכנראה תוך שעה יכה בכל הפורומים המקבילים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

פורסם
קיסריה???

פרנקוס, אתה נעשה הזוי מרגע לרגע, מצטער...

אכן לא קיסריה, אלא ג'ראש בירדן (מזל שיש BBC בהולנד :-) )

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

Top Gear 16x01 The Three Wise Men Christmas Special HDTV XviD FoV

:)

5 דקות ומתחילים, אני הולך להכין פופקורן בינתיים :popcorn: :popcorn: :popcorn:

פורסם
טוב, למי שלא שם לב לכל מני דברים שאמרו:

1) הם הציגו את מה שנראה בשבועות הקרובים וראו אותם עושים דריפטים במקום שאני די בטוח שהוא ההיפודרום בקיסריה (או איך שלא יקראו למקום הזה).

2) הם ידברו על ההיסטוריה באופן כמעט וודאי כי זה פשוט אלמנט מרכזי מדי בשביל להזניח אותו.

3) סביר להניח שהייתה להם התנגשות כלשהי עם התרבות הישראלית, במיוחד כשאוסטין מיני רודפת אחריהם במשך כמה שעות.

4) אני בספק שיראו אותנו אבל אולי יזכירו את הסטיג הישראלי (למרות שבפרק הזה הם הציגו את הסטיג כבוגד, אז זה לא ממש מסתדר).

5) ישראל היא אלמנט די מרכזי בסיפור של חג המולד, אז אני משער שחלק נכבד מהפרק יהיה פה.

6) הם היו בירושלים בלי שנדע באותו רגע, היו בבית לחם (לכו תדעו מה הם עשו שם), היו בקיסריה, רמת הגולן ונצרת. משעמם זה לא יהיה.

טוב, אני לא אהיה יותר מדי ספוילר בשביל מי שעוד לא ראה (ובשביל מי שלא רוצה לקרוא בכלל אני אדלג כמה שורות למטה להמשך), אבל היה פרק בהחלט מבדר ומהנה :-P

לא היה הרבה על ישראל, ולא היה כלום על התרבות המוטורית בישראל או על התלאות שעברו (או לא עברו) בישראל.

הם חגגו בצהלות על הכביש שעולה מחמת גדר לרמת הגולן (מיי קילל קשות את הגיר האוטומטי של ה-Z3, כנראה מבלי להבין את המשמעות של גיר אוטומטי בישראל), ג'רמי ניסה ללכת על המים בכנרת, החליטו בירושלים איזו מכונית הכי טובה, והגיעו בבית לחם למקום הולדתו של ישו על מנת לקבל את הנולד החדש (ואני לא אגלה מיהו התינוק שנולד באורווה בבית לחם :wink: ).

דרך אגב, הנרגילה של ג'רמי נהרסה בישראל על כביש 1 בדרך לירושלים, ולא הוסרה ע"י רשויות ישראליות אטומות.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

21:40 [ ftp]

עוד קצת :)

ג'רמי,אז לא הראו את אלה ש"הציקו" להם בדרכים? :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...