Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסארה vts ???

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה אוטו, אבל ראלי דור ראשון עם חצי מיכל דלק לוקחת אותה בגלגול מהילוך שני עד 84 קמ"ש בערך.

מחזק את דבריך ומוסיף , עד 86.5 קמ"ש , בתנאי שנהג הראלי לא מעל 100 קילו

והנהג המתחרה הוא עם מיכל דלק ריק , והרייס נעשה בכביש בפ"ת וכותבים עליו

106 ראלי נגד *** *** הסוף!

:roll:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש צהובה אחת בנס ציונה חונה צמוד לבית האדום (מסעדה)

יש עוד אחת צהובה (מוטיב חוזר???) פה בר"ג ליד הבית שלי (רחוב עוזיאל), חונה שם כל יום ...

וזה גם לייד הבית שלי :?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
לפני כמה שנים היה לחבר שלי MX-3 אדומה שהוא קנה מאישה מבוגרת [לא נעים לרשום סבתא] מנתניה.

הרכב שהיא קנתה במקום ה-MX היה 406 קופה כסופה,אבל גיר רגיל [יחידה בארץ],אני זוכר שהייתה עליה כתבה קטנה באחד המגזינים. ["אוטו" אם אני לא טועה.]

לפני חצי שנה חבר שלי חיפש אחת כזאת,לא מצא,ובסוף הוא קנה אופנוע.. [חיפש משהו שדומה לפרארי,בסוך הלך על משהו שנוסע כמו פרארי.. :wink: ].

אח איזו סבתאאאאאאאאאא

פורסם

היי תומר,

אתה בטוח שהיא עדיין שם? כבר המון זמן שלא ראיתי אותה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא בדיוק עוקב, אני רואה אותה רק שאני אוכל בבית האדום וזה כבר הרבה זמן לא יצא לי לעשות (לא שזה מסעדה משהו, עדיף את טוקופיה)

כמו שאמרתי האוטו מגעיל בגלל הצבע

היתה שם באחד הרחובות ליד 106 ראלי שחורה דור 1 היום עברתי שם היא גם נעלמה כנראה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני לא בדיוק עוקב, אני רואה אותה רק שאני אוכל בבית האדום וזה כבר הרבה זמן לא יצא לי לעשות (לא שזה מסעדה משהו, עדיף את טוקופיה)

כמו שאמרתי האוטו מגעיל בגלל הצבע

היתה שם באחד הרחובות ליד 106 ראלי שחורה דור 1 היום עברתי שם היא גם נעלמה כנראה

כן - אני זוכר את ה-106 ראלי.

(טוקופיה - עכשיו אתה מדבר :wink: )

ליד היוניברס , יש לאנסר חדשה עם ספויילר די גדול , חישוקים (מכוערים) ופנסים אחוריים שקופים - אוטו מכוער למה לכער אותו עוד יותר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ליד היוניברס , יש לאנסר חדשה עם ספויילר די גדול , חישוקים (מכוערים) ופנסים אחוריים שקופים - אוטו מכוער למה לכער אותו עוד יותר.

נס ציונה כבר אמרנו?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נס ציונה כבר אמרנו?

בכל זאת יש שם גם מכוניות נורמליות.. פביות צהובות :wink:

לשכן של חבר שלי יש - Sti ואקורד 2.4 דנדשות - בהחלט חביבות :twisted:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אחלה אוטו, אבל ראלי דור ראשון עם חצי מיכל דלק לוקחת אותה בגלגול מהילוך שני עד 84 קמ"ש בערך.

אה, אגב - מסתובבת בראשון לאחרונה פיז'ו 604 עם מנוע V6. מעניין שיש עוד כאלו על הכבישים.

איך אני מת על הרכב הזה... לפני כמעט עשר שנים היתה לנו אחת, גם V6, אם אני לא טועה מנוע 2400... מיזוג מאחורה, מרווחת, נוחה... עד היום יושב לנו בבית מנוע כמעט שלם שלה. איך התבאסנו כשדוד שלי שיפד אותה על גדר... :cry:

מגאן 265

פורסם

היי תומר,

אתה בטוח שהיא עדיין שם? כבר המון זמן שלא ראיתי אותה.

עדיין שם. שייכת לבעלים של הבית האדום.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...