Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי קל להאשים את DX.

אני ממתין ל-14 משלוחים, אף לא אחד מהם מ-DX (יצא ככה) , וכולם מתעכבים. זה לא DX , זה JC :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הזמנתי אתמול לראשונה שני פריטים לאייפון. נראה מתי יגיעו (וכמה נזק יגרמו ;-) ).

OFFTOPIC: בנוסף הזמנתי לילד מאמזון את שון הכבשון. מומלץ לכל מי שיש לו ילדים (או לא). נראה מי יגיע ראשון :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, אם הזמנת מתאם USB ל 220V אני ממליץ לך מראש לא לחבר אותו. אצלי הוא התפוצץ והשחיר לגמרי בפעם הראשונה שחיברתי אותו.

פורסם

הבעיה שלי לא לחכות, אם זה יגיע, סבבה

הבעיה מול PAYPAL, יש רק 45 יום לפתוח dispute אז אני כן מצפה לזה עד 44 יום מרגע ההזמנה.

(או לאופצית הארכה ל dispute )

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אייל, אם הזמנת מתאם USB ל 220V אני ממליץ לך מראש לא לחבר אותו. אצלי הוא התפוצץ והשחיר לגמרי בפעם הראשונה שחיברתי אותו.

הזמנתי מטענים לרכב שקיבלו ביקורות סבירות+.

אם לא יעבדו - לפחות יהיה לי כבל נתונים ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הזמנתי מהם 2 מטענים (או יותר נכון, כבלי USB) ומטען לרכב - בשביל הIPHONE כמובן.

שלושת הפריטים ביחד, עלו פחות מ15 שקל. נראה לי משתלם, לא? :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הזמנתי מלאאאאאא מחזיקי מפתחות משם, וגם קיפוד כזה שאפשר לשים בו דיסקים. לא עברתי את ה20 דולר.

המשלוחים תמיד הגיעו אחרי חודש-חודש וחצי.

אה, וכן - מי שקונה משם חולצה שלהם מגיע לו אשפוז בכפייה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

• תוכן חדש...