Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי השכלה מתאימה על מנת לחוות דעת רצינית בנושאים של human potential developement ומה צריכה להיות מדיניות הרווחה. כל שכן עוד לא יצא לי להיות באנגליה מעבר להשתתפות בכנסים, כך שאין לי מושג ירוק למי מחלקים שם דירות. אך בתור צופה מהצד אני יכול להתבונן למשל בניהול הפוטנציאל האנושי בקנדה ובישראל, שתי מדינות אשר אני מכיר הכי טוב. מבחינתי הדוגמה המייצגת זהי שכונת גני אביב שבלוד: לקחו אוכלוסייה מאוד איכותית והודות לתרגילי שחיתות כאלה ואחרים, הפקרות וחוסר המשילות הפכו אותה לאוכלוסיית המצוקה. המסקנה שלי היא שבניהול מסוים אותה אוכלוסיית המהגרים (אנשים שתלוים הכי הרבה במדיניות הממשלה) יכולה לצמוח למשלמי המסים ובניהול אחר - לנזקקי הסעד. אגב, הרושם שלי מהמצב בגרמניה הוא שהדברים נוטים דווקא לכיוון השני, אך לא בגלל השחיתות והפקרות אלה יותר בגלל המבנה החברתי.

בנקודה זו אני מרגיש שהדיון גולש לנושאים רחוקים מאוד ממחירי הדלק. המסר שלי הוא שבנושאים החברתיים התמונה השלמה היא מאוד מורכבת. אומנם כאשר מישהו לוקח לי חצי מהמשכורת, מטיל גזירות כל שני וחמישי ומנהל את הענינים איך שמנהל, יתבקש שארגיש שגונבים ואושקים אותי. השאלה היא האים אני הייתי מסוגל מבקומו לעשות את זה טוב יותר. והתשובה היא ככול הנראה שלא.

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחכה ליום (שבתקווה כולשהי יגיע בהקדם), שהדלק יעלה 10 שקלים לליטר. אולי זה יזיז אנשים לעשות משהו.

להזכירכם גם הכבאים שבתו התלוננו והתריעו. מעשים קיצונים דורשים תגובה קיצונית.

פורסם

duki, גם כאשר יגיע ל-20ש"ח, אנשים לא יעשו כלום. כך שלגבי 10ש"ח, אתה מאוד אופטימי. יעלו את מחיר הדלק לאט לאט, בהתחלה 7ש"ח, אחרי זה 7.20, אחרי זה 8, 8.50, 9, 10. ואנשים יאכלו את זה כמו כלום. מקסימום יתלוננו בפורום וידברו על כך אחד עם השני.

כאשר העיניין יגיע לתכל'ס, כולם יברחו לפינות שלהם ויישתקו. אחד יגיד, אני לא יכול בגלל העבודה, אחר יגיד צריך לקחת את הילדים לגן ועוד.

על מנת שזה יעבור באופן פסיכולוגי יותר טוב, מעלים בהדרגה ולא ישר 10 ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי שמרוויח 8-15 אלף שקל בחודש לא אכפת לו, סהכ פחות ארוחה במסעדה בחודש. אבל הציבור של המעמד הבינוני הכי נדפק.

אפשר לינק לעצומה משהו? איפה כל האמנים והזמרים ההיפים ששרים ועשו מחמאה נגד אריאל? אי אפשר לבקש מכמה אמנים שיבואו להפגין ולשיר במחאה נגד העלאת מחירי המים והדלק? לבוא פשוט חצי מדינה ולהפגין; מה שקרה עם ההרוגים בכרמל זה פשוט פשע ומי שאחראי על זה שמדינת ישראל מכרה את מסוקי הכיבוי למדינות זרות פשוט צריך לשבת בכלא.

בבריטניה העלו את מחירי שכר הלימוד והם רגמו באבנים ושברו את המכונית של המשפחה המלכותית:-o

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

spun24, אתה לא צודק. מי שמרוויח יותר, יש לו פשוט הוצאות גבוהות יותר, משכנתא גבוהה יותר ועוד. כך שבסופו של דבר, כולם מפסידים באותה מידה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מציע לצאת להפגנה גדולה להתחיל כבר עכשיו בפירסום בכול עיר אפשרית.

לחסום כבישים כמו בצרפת.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

חגי, בחרתי לצוטט את יצחק רבין, כי משום מה הוא תיאר יופי את הבעיה הישראלית :

"לאחת הבעיות הכואבות שלנו יש שם, שם פרטי ושם משפחה. זהו צירוף שתי המלים "יהיה בסדר". צירוף המלים האלה, שרבים מאיתנו שומעים בחיי היום יום של מדינת ישראל, הוא בלתי נסבל. מאחורי שתי המלים האלה חבוי בדרך כלל כל מה שלא "בסדר": יהירות ותחושת ביטחון עצמי מופרז, כוח ושררה, שאין להם מקום. ה"יהיה בסדר" מלווה אותנו כבר זמן רב, שנים, והוא סממן לאווירה הגובלת בחוסר אחריות ברבים מתחומי חיינו. ה-"יהיה בסדר", אותה טפיחת כתף חבר'מנית, אותה קריצת עין, אותו "סמוך עלי", הוא סממן לחוסר סדר ומשמעת, למקצועיות שאיננה, לבטלנות שישנה.

אווירת ה"חפיף" היא, לצערי הרב, נחלת ציבורים רבים בישראל, לאו דווקא בצה"ל. היא אוכלת בנו בכל פה. ואנחנו כבר למדנו בדרך הקשה והכואבת ש"יהיה בסדר" פירושו שהרבה מאוד לא "בסדר". "

- יצחק רבין ז"ל.

לגבי אהבת הארץ, אני לא רוצה חלילה שתחשוב שאינני אוהב את הארץ, הנופים, השבילים, הטיולים שעשיתי, ההיסטוריה, הכל כ"כ מרתק, אני פשוט לא אוהב את המדינה.

זה לא רק אווירת ה"חפיף", זה ה"שופוני", ה"כבוד להיות עבריין" ואני יכול להמשיך ולהמשיך.

הכל מתחיל מהחינוך וזה נכון, ולצערי המערכת החינוכיות פגומה, הייתי שם לא מזמן, אני זוכר היטב.

haters will hate

פורסם

אני מוכן להצטרף למאבק.

אני מוכן לצאת לצאת להפגין ולחסום כבישים.

אין לי בעיה גם להפסיד מספר ימי עבודה.

כבר יש לי ניסיון עם הפגנות קודמות (לא בנושא רכב).

רק תגידו תאריך,שעה ופעילות.

פורסם

ענבי , למי אתה חוסם כביש ? לך ולמשפחתך !

אין יותר חסימות בישראל , זה היה פעם , היום מפגינים בכביש ללא חסימות ,ראה המשאיות לא מזמן , ראה הקטנועים שהתקפלו ולא השיגו דבר .

יש דרכים אחרות להביע זעם ורגשות ,אבל כבישים אין יותר , ימנעו מבעדך ותיקנס .

ובצדק .

• תוכן חדש...