Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אני מחפש לאבא שלי רכב מנהלים בתקציב הנ"ל .

מה שחשוב לו שהאוטו לא יהיה שתיין דלק. (אני יודע שהכל לא חכסוני אך שלא יהיה עם צריכת דלק של האמר).

יהיה אמין, נוח ועם ירידת ערך קטנה.

התקציב הוא בין 60 ל70.

אשמח לחוות דעת מכן לגבי המכוניות הבאות מבחינת : נוחות , אמינות, ביצועים , צריכת דלק, עלויות אחזקה וכדומה.

האופציות :

השנתונים הם 2004-2006

מאזדה 6

הונדה אקורד

טויוטה אוונסיס

פורד מונדאו

אשמח לדעת אם יש אופציות נוספות . (פאסאט הורדתי מראש עקב עליות אחזקה גבוהות)

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

יונדאי סונטה רכב מעולה

קיה מאגנטיס כנ"ל

שברולט מאליבו - מנוע 3.5L V6 אבל צריכת הדלק לא שונה משמעותית משאר הקבוצה. ואתה מקבל יותר נוחות פינוק וכוח

ה 3 הנ"ל אינם דוגמא הכי טובה לשמירת ערך אבל מה שכן רכב שעולה 60-70 כבר ספג גם ככה את הירידה המשמעותית. בתקציב של 70 תוכל להכניס מאגנטיס 2007, סונטה 2006 ומאליבו 2006.

קח בחשבון שהונדה אקורד בתקציב שלך תצליח לגרד אולי 2004

טויוטה אוונסיס מצויינת אבל גם כן לא זולה

מאזדה 6 אני אישית לא אוהב ולדעתי האישית ה 3 שהזכרתי למעלה עולות עליה

פורד מונדיאו לא רעה אבל שותה המון דלק יחסית ויש גם בעיות עם התחממות מנועים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

היו לי שתי מונדאו ב 5 וחצי השנים האחרונות- מעולם לא התחממו....

גם לחבר שיש לו מונדאו לא התחממם הרכב,אולי אתה מתבלבל עם דגמי 97-98.

אני לא אביע דעה על מה עדיף, הכל תלוי בטעם שלך:האוקורד והמזדה לפי דעתי דומות ושונות מהטויוטה ובטח מהמונדאו(אני אישית לקחתי צד..)צריכת הדלק של כולן דומה.

מנסיון של נהיגה בסונטה ומגנטיס- הן לא מתקרבות לשאר האופציות שצויינו ,אבל זה עניין של טעם . אני מנסיעה של כמה דקות במליבו הבנתי את המשבר של שברולט.(הדגם הקודם,לא מכיר את החדש).

תעשה סיבוב במגרשי טרייד אין , תבקש סיבוב ותמצא מה מתאים לטעמך.

פורסם
היו לי שתי מונדאו ב 5 וחצי השנים האחרונות- מעולם לא התחממו....

גם לחבר שיש לו מונדאו לא התחממם הרכב,אולי אתה מתבלבל עם דגמי 97-98.

לא אמרתי שכל מונדיאו אמורה להתחמם...

מנסיון של נהיגה בסונטה ומגנטיס- הן לא מתקרבות לשאר האופציות שצויינו ,אבל זה עניין של טעם . אני מנסיעה של כמה דקות במליבו הבנתי את המשבר של שברולט.(הדגם הקודם,לא מכיר את החדש).

לסונטה מרכב אמריקאי, אם לא אהבת את המאליבו אין פלא שלא אהבת את הסונטה. יש אנשים שיאמרו לך בדיוק את ההפך וזה הרבה ענין של טעם.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
יונדאי סונטה רכב מעולה

קיה מאגנטיס כנ"ל

שברולט מאליבו - מנוע 3.5L V6 אבל צריכת הדלק לא שונה משמעותית משאר הקבוצה. ואתה מקבל יותר נוחות פינוק וכוח

ה 3 הנ"ל אינם דוגמא הכי טובה לשמירת ערך אבל מה שכן רכב שעולה 60-70 כבר ספג גם ככה את הירידה המשמעותית. בתקציב של 70 תוכל להכניס מאגנטיס 2007, סונטה 2006 ומאליבו 2006.

קח בחשבון שהונדה אקורד בתקציב שלך תצליח לגרד אולי 2004

טויוטה אוונסיס מצויינת אבל גם כן לא זולה

מאזדה 6 אני אישית לא אוהב ולדעתי האישית ה 3 שהזכרתי למעלה עולות עליה

פורד מונדיאו לא רעה אבל שותה המון דלק יחסית ויש גם בעיות עם התחממות מנועים.

הבעיה היא בסונטה ובמאגנטיס היא שעדיין הן יספגו ירידת ערך משמעותית לצערי למרות שהם מכוניות טובות וזהות.

האם יצא לכם לנהוג על האקורד? והאוונסיס?

PUNTO 16V

206 XS

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רכשתי לא מזמן את האוונסיס שאתה רואה בסמלון.

זה רכב מ-ט-ו-ר-ף!

המחירון לשנת 2006 שזה השנתון שאני רכשתי הוא 82K

אבל! - היו כאלה גם בחברות ליסינג ואני מצאתי אחת כזאת וזה הוריד את המחירון ל71K

בגלל כמה חלקים שנדרשו החלפה ברכב אנחנו הורדנו אותם ל65K - מבחינה מנועית וחיצונית בעצם בכדי להביא את הרכב ליישור קו כמעט ולא הייתי צריך לעשות כלום חוץ מהחלפת צמיגים, כוון פרונט והחלפת מצבר אז אפשר לאמר שב3K נוספים הבאתי את הרכב למצב של נסיעה.

מעבר לכך עשיתי על הרכב הזה פרוייקט נוסף שעלה לי 16K אבל אין לו כל קשר למצב הישיר והמקורי של הרכב.

בא נאמר שב68K רכשתי את הרכב הזה.

דלק - 1:9 עד 1:14

שמירת ערך - אין מה לאמר - טויוטה

מוסכים וטיפולים - לטויוטה יש מוסכים יוצאים מן הכלל ועלות התחזוקה שפויה בהחלט.

150 כוח סוס עם נתון תאוצה מאפס למאה של 9.7 שניות - לא יודע עד כמה זה נכון אבל הרכב מ-א-ו-ד חזק ומאוד מהיר ביחס לגודל שלו.

רך כמו צמר גפן לנהיגה ונוח מאוד - נותן לך הרגשה כאילו שהוא רכב כבד מאוד ואז אתה נוגע בדוושת הגז והוא פשוט עף.

מזגן מפוצל - האשה לא קופאת ולך לא חם :-D

בקיצור - סופר דופר בחירה של רכב - בעיניי הרכב הזה הוא גם יפה מאוד.

מזדה 6 תהיה גם בחירה טובה.

אבל אני חושב שמתחרה טובה יותר תהיה סובארו B4 - גם יש לה 4*4 סימטרי וזה הופך את ההיגוי לעולם אחר לעומת שאר המתחרות (מנסיון)

אקורד - יקרה מאוד לאחזקה - עד כמה שידוע לי - מעבר לזה רכב נהדר.

פורד מונדיאו - אם זה לא הדגם האחרון - רד מזה...

בקיצור - ממליץ על האוונסיס בחום רב עם פזילה רצינית ביותר לכוון הB4 מאותו שנתון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...