Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פיאט בראבה מודל 96.

לפני בערך כשלושה חודשים התקנתי מערכת ברכב שלי.

הסטאפ שלי הוא : ]יוניר 5250, מורל טמפו קדמיים, 6/9 של פיוניר אחוריים, מגבר רוקפורד P3004 וסאבוופר ביתי. (המגבר מגביר את הסאב ואת המורל)

הכל טוב ויפה כאשר היום (ממש לפני רבע שעה) קרה משהו.

אני נוסע כל יום באוטו ושומע מוזיקה (לא עובר את ה70% מהעוצמה אף פעם).

שמעתי מוזיקה בערך במשך רבע שעה, כמובן בנסיעה, ובדיוק שאני מגיע לכיוון הבית ומחפש חניה, פתאום הקומפוננטים מפספסיקים לרגע, וחוזרים לפעולה, מפסיקים וחוזרים, ככה כמה פעמים.

ישר עצרתי בצד פתחתי את הבגאז' וראיתי שיוצא לי מהסאבוופר קצת עשן (המתקין שלי אמר לי שיכול לקרות שמשום שהסאב הוא ביתי ועובד על 6 OHM, הוא אלול להישרף).

הסתכלתי עוד קצת על המגבר והוא הראה לי ככה:

קודם כל הוא היה די חם, המנורה של הPOWER עובדת (הכחולה) לשניה-שניה וחצי וכעבור זה המנורה של הפרוטקשן עובדת (האדומה). כאילו מצד לצד- המורה הכחולה ואז האדומה ושוב הכחולה ושוב האדומה.

הרמקולים ןהסאב לא עבדו בצורה הזו. הם לא עבדו כמה שניות ואז חזור ל2-3 שניות ושוב נעלמו לכחמה שניות.

בלי להגיד סתם, אני עתיד לקנות סאבוופר CVR לפי התכניות (אצלי בבית יושב מונו שיגביר אותו) כיוון שידעתי שזה לא טוב הסאב הביתי וגם כי רציתי עוד כוח ואיכות. (הסאב מתוכנן לקנות מחר =[ ).

הסברתי את הבעיה שקרתה לי במלואה ובצורה מדוייקת, כך לפחות אני מקווה. אם אני אצטרך להוסיך עוד פרטים אני אוסיף כל מה שצריך.

בקשתי היחידה היא שיעזרו לי להבין מה הולך עם המגבר, ומה אני צרך לעשות.

אני מאמין שאני אהיה זמין כל היום לפחות כל חצי שעה-שעה משום שזה מדאיג אותי.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי .

תודה רבה רבה מראש, לכל העוזרים, ובכלל למי שהיה לו זמן לקרוא ולחשוב על שרשור זה.

ליאור.

פורסם

תנסה להפעיל שירים בלי הסאב ולראות אם עדיין קורה הקטע עם הקומפוננטים ועם המגבר.

ואחר כך הפוך (רק סאבוופר)

ותודיע לנו אם זה עדיין עושה את המנורות?

Scan Speak

פורסם
תנסה להפעיל שירים בלי הסאב ולראות אם עדיין קורה הקטע עם הקומפוננטים ועם המגבר.

ואחר כך הפוך (רק סאבוופר)

ותודיע לנו אם זה עדיין עושה את המנורות?

מה הכוונה בלי הסאב?

דרך הHU? כי דרך הפאנל אני יכול לשלוט על הסאב.

או שאתה מתכוון להוציא את החיברות מהמגבר?

פורסם

לפי דעתי הסאב הוא הגורם לבעיה.

כמו שאמרת יצא מהסאב עשן,כנראה הוא נשרף,וגורם לקצר ומכניס את המגבר לפרוטקשן.

בשיפוצים...

פורסם

כנראה שכן עד שלא תביא סאב(מחבר או משהו) ותנסה לחבר ליציאות שהוצאת ולבדוק לפני קניה את הסאב לא תדע.

רק תנסה סאב 4 אום.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

תודה לאל את הסאב שאני אביא אני אחבר למונובלוק. פשוט חבל לי שדווק בשבוע האחרון שהייתי שהסאב יצטרך לעבוד לי כמו שצריך ובתקווה שיחזור אלי למערכת בבית, הוא נשרף.

• תוכן חדש...