Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום שוטר בעת מילוי תפקידו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

כיום בזמן שאני נוהג תלויה על השמשה חצובה קטנה עם מצלמה אשר מופעלת מידי פעם בשביל לצלם קטעי נהיגה מעניינים וכו'.

השאלה היא כזו, לדוגמא, שוטר תנועה/סיור וכו' עוצר אותי, האם אני יכול להדליק את המצלמה למצב וידיאו? זה לא יחשב לעבירה כלשהיא או להפרעת שוטר?

תודה, JEP.

פורסם

מותר לך לצלם ולהקליט. עדיין.

זה לא יכול להפריע לשוטר זה אולי רק יכול לרסן את תגובותיו.

חוץ מזה שהוא לא חייב לדעת שהפעלת את המצלמה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני הייתי נוכח באירוע בעבר שאנשים רצו לתעד מהצד שלהם את מה שקורה והשוטרים ביקשו לכבות את המצלמות, ואפילו הגיעו למצב של איומים.

פורסם

החוק קובע באופן מפורש שמותר לכל אזרח, בכל מצב (חוץ משטח צבאי סגור, צו אלוף וכן הלאה), לתעד את המשטרה בעת פעילותה - וזה כולל צילום מכל סוג, של שוטרים, של ניידות, ושל הפעילות שלהם.

אסור להפריע לשוטר במילוי תפקידו, זאת אומרת שאסור לך לעמוד בדרכו אם הוא מבקש ממך, אבל אסור לו לדרוש ממך לא לצלם.

בדרך כלל אם שוטר יבקש ממך להפסיק את הצילום מספיק לצטט לו שאתה "מתעד את המשטרה בפעילותה" והוא כבר יבין לבד שאתה יודע מה מותר לך.

זו הסיבה ששוטרים מורידים תגי שם ומשתמשים בכיסויי פנים בהפגנות בשנה-שנתיים האחרונות.

אחרי שאתה יודע מה מותר לך, קח בחשבון ששוטרי משטרת ישראל ידועים בכך שהם לא מצייתים לחוק ומתנכלים למי שמתעד אותם, אזרחים ואנשי תקשורת.

(אני יודע שזאת הכללה, אבל רבאק, אנחנו בפורום באינטרנט, איזה עוד מקום יכול לסבול הכללות כאלו? )

אסף.

• תוכן חדש...