Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחר לבטים רבים החלטתי ללכת על אוטו חדש ולא יד 2. רווק, בן 27.

עד כה נהגתי על הקורולה הרובוטית של אבי. למרות שדי התרגלתי לתיבה הרובוטית, אני כבר מצפה

לחזור לתיבה אוטומטית רגילה (אולי אפילו ידנית).

הדרישות שלי די צנועות: רכב אמין עם שכירות סבירה פלוס. אני מאמין שהרכב לא יעבור את ה-20K ק"מ בשנה, כך

שעל צריכת דלק אני איכשהו יכול להתפשר. הייתי רוצה שהרכב יהיה מאובזר עם טיפת פוזה, אבל ממש טיפה. אני גם

לא חושב שבתקציב הזה אפשר למצוא רכב עם יותר מדי פוזה.

אני בעיקר פוזל לכיוון מאזדה 3 האצ'בק 1.6 (הייתי שמח ללכת על 2.0, אבל זה מעבר לתקציב)

אשמח לקבל חוות דעת על הרכב הזה ואולי אפשרויות אחרות.

תודה ויום טוב.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק את המבצע של סיאט לאון , רכב עם מעט "פוזה" ומנועים טובים וחסכוניים , ובמחיר של המבצע ירידת הערך פחות משמעותית .

יש במבצע מנועים 1.2 , 1.4 , ו 1.8 - לכולם מגדש טורבו כך שגם מנוע ה 1.2 מרגיש חזק (חבר שלי קנה 1.2 במבצע והיא נוסעת יופי ! )

מבחינת האיבזור יש המון , גיר רגיל , נוח מאוד ובכלל חויית נהיגה קצת שונה מכל היפניות משפחתיות 1.6 המצויות בכל פינה .

פורסם

סיאט באמת נראית כמו אופציה מעניינת, בהרבה בחינות. הבעיתיות שלי זה עם המותג עצמו.

עם מאזדה 3 אני יודע שאני קונה רכב אומנם יותר משעמם, אבל ממותג שהוכיח את עצמו בעשור האחרון (לפחות בארץ הקודש).

מה אנחנו יודעים על האמינות והשכירות של הדגמים האחרונים של סיאט? יכול להיות שאני טועה והדגמים החדשים יוכיחו את עצמם, אבל עדיין יש סוג של חשש קל.

פורסם

אני במקומך מוסיף עוד כמה שקלים וקונה gti mk5 אבל זה אני . :lol:

אם האופציה היא רק רכב חדש אז בהחלט לך על הלאון 1.8, יותר חזקה מהמאזדות אוחזת יותר טוב יש לך + אדיר שזה קונצרן vag ולא איזה מאזדה מגעילה, אם יהיה חסר לך כוח תמיד תוכל לשפר בלאון .

אני במקומך הולך על הלאון בלי לחשוב פעמיים .

פורסם
אני במקומך מוסיף עוד כמה שקלים וקונה gti mk5 אבל זה אני . :lol:

אני במקומך מוסיף עוד כמה שקלים וקונה מרצדס S Class 500 AMG...

בשביל ה-GTI צריך להכפיל פי 2 את התקציב... :roll:

בכל מקרה, מצטרף להמלצות על הלאון,

גם נראית ממש טוב, יש סוג של פוזה, גם לא קונה יפנית ומצטרף לעדר,

וגם מנועים מקונצרן VAG עם יותר כוח ממשפחתיות 1.6 רגילות.

פורסם
אני במקומך מוסיף עוד כמה שקלים וקונה מרצדס S Class 500 AMG...

בשביל ה-GTI צריך להכפיל פי 2 את התקציב... :roll:

בכל מקרה, מצטרף להמלצות על הלאון,

גם נראית ממש טוב, יש סוג של פוזה, גם לא קונה יפנית ומצטרף לעדר,

וגם מנועים מקונצרן VAG עם יותר כוח ממשפחתיות 1.6 רגילות.

אפשר למצוא mk5 ב130-135 .

ואם כבר באייאמג'י אנחנו עוסקים אז sl65 amg .

פורסם

הוא ביקש...

לאחר לבטים רבים החלטתי ללכת על אוטו חדש ולא יד 2.

אתה הצעת...

אפשר למצוא mk5 ב130-135.

לא מסתדר כל כך.

ואתה צודק לגבי ה-AMG, פשוט לא רציתי לקפוץ מעל הפופיק... :wink:

פורסם

נסיעת מבחן על סיאט לאון ועל פיאט בראבו, מתבקשת. ולמרות שהלאון נמכרת היום במחירי מבצע מרשימים מאוד ולכן היא בהחלט קניה ראויה, לא הייתי מפספס את הבראבו, יש בזו האחרונה קסם מיוחד לתחושתי. ואגב ושלא באשמתה כמובן, קשה מאוד מצוא אפילו קמצוץ של פוזה במזדה 3.

פורסם
אני הייתי ממליץ לך על משהו שונה לגמרי:

08-nissan-juke-press-630-main1.jpg

ניסאן ג'וק, רכב מאד מיוחד ומהנה. גש לנסיעת מבחן, תנסה אותו.

שמע הרכב הזה כל כך מכוער שאני לא ירשה לעצמי להיכנס אליו ...

פורסם
סיאט באמת נראית כמו אופציה מעניינת, בהרבה בחינות. הבעיתיות שלי זה עם המותג עצמו.

עם מאזדה 3 אני יודע שאני קונה רכב אומנם יותר משעמם, אבל ממותג שהוכיח את עצמו בעשור האחרון (לפחות בארץ הקודש).

מה אנחנו יודעים על האמינות והשכירות של הדגמים האחרונים של סיאט? יכול להיות שאני טועה והדגמים החדשים יוכיחו את עצמם, אבל עדיין יש סוג של חשש קל.

קודם כל מאזדה 3 זה רכב מעולה ובכלל לא משעמם - להיפך. הוא נחשב ובצדק לאחד הרכבים המהנים לנהיגה בקטגוריה שלו וההנאה מנהיגה בו עולה על רכבים רבים ויקרים בהרבה. אבל בארצנו הוא הפך להמוני בגלל אפקט הליסינג. בנוסף רמת הגימור והאבזור בליסינג מאוד נמוכה ופוגעת בחווית הנהיגה. אני במקומך הייתי קונה מאזדה 3 גירסת 2 ליטר שהרבה יותר מהנה לנהיגה (יותר כוח , בלמים חזקים יותר, כיול יותר ספורטיבי) ובאה עם המון איבזור נוסף שבקלות מצדיק את תוספת המחיר שאותה ממילא תקבל (במלואה) בעת מכירת הרכב. אומנם לא נהגתי בסיאט ליאון אבל הייתה לי מאזדה 3 מהדור הקודם ברמת גימור הגבוהה ביותר, ואני די בטוח שהיא יותר מהנה לנהיגה מהלאון ובכלל לא משעממת.

פורסם

מאזדה 3 מהנה ?

שאני יתחיל לספר למה היא כלכך משעממת ?

1) עגלה .

2) אין לה אחיזה בשיט .

3) אין לך איך לשפר אותה .

4) זה לא רכב ספורטיבי ולא יהיה כזה בחיים .

5) בכל רמזור תמצא כזאת שזה כבר הופך תאוטו למשעמם בלי כל הסעיפים מלמעלה .

• תוכן חדש...