Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

5 דקות אחרי שסיימתי נסיעה חזרתי שוב לרכב, ניסיתי להתניע, המנוע הונע ממש לשניה, התחיל לקרטע ונכבה.

ככה כמה פעמים עד שכבר לא קירטע, פשוט הסטרטר מסובב והמנוע לא מונע. ממש כאילו אין דלק. (המיכל חצי מלא).

1. חשבתי שאולי אין הצתה אבל לא היה ריח של דלק למרות כל הנסיונות.

2. בד"כ שאני מסובב לחצי סוויצ' יש רעש של המשאבת דלק. עכשיו אין שום רעש.

ההשערה שלי שהמשאבת דלק הלכה לעולמה.

בדקתי את הפיוז והוא בסדר.

בנוסף על לוח הפיוזים יש עוד "קופסית" של "fuel pump relay" שאין לי מושג מה זה אומר.

האם יש דרך לבדוק את העניין או ישר למוסך?

פורסם

זה אומר בדיוק מה שכתוב. זה הממסר שמפעיל את משאבת המנוע החשמלי של משאבת הדלק. יכול גם להיווצר מצב שהמשאבה עובדת, אבל לא יוצרת מספיק לחץ ואת זה לא תוכל לבדוק בלי שעון לחץ מתאים. העלות של משאבה לא בשמיים וגם החלפתה אינה מסובכת (היא נמצאת מתחת למושב האחורי). הבעיה שלך היא להגיע למוסך.

• תוכן חדש...