Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול השיקה גוגל את מערכת ההפעלה החדשה שלה - Chrome OS.

למי שעדיין לא שמע, מערכת ההפעלה תלויה באופן מוחלט באינטרנט, אין אינטרנט - אין מחשב. אפשר להסביר את זה בפשיטות כך: מערכת ההפעלה החדשה מורכבת בעצם אך רק ממודל משופר של הדפדפן של גוגל (Chrome).

אפשר עדיין לעשות את כל אותם הדברים שאנחנו רגילים לעשות על המחשב, רק שבחזון של גוגל הכל ישמר בעצם באינטרנט ולא על המחשב עצמו.

אז, מה אתם חושבים? האם זה הסוף של מייקרוסופט או שעדיין מוקדם מדי להספיד אותם?

אותי הם שכנעו - אני לא רואה שום פגם במה שהם מציעים: הנטבוק החדש יהיה מהיר יותר, זול יותר ונגיש יותר.

http://www.youtube.com/watch?v=0QRO3gKj3qw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אנחנו מתקרבים מהר מאוד ליום שבו גוגל פתאום תחליט שהיא משנה את השם שלה ל"סקיי-נט"

ואז זה כבר לא יהיה מגניב

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אנחנו מתקרבים מהר מאוד ליום שבו גוגל פתאום תחליט שהיא משנה את השם שלה ל"סקיי-נט"

ואז זה כבר לא יהיה מגניב

:mm_yeah:

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

spire, יפה אמרת.

אני בעד פרטיות ובדיוק בשביל זה יש את המחשב האישי, לא כולם חיים בפייסבוק ומגדלים רפט וירטואלי שצריך כל הזמן לטפל כדי שלתרנגולות לא יהיו מחלות. יש כאלה שבפייסבוק אפילו מעדכנים כאשר הולכים לשרותים.

מזכיר לי את הסרט SURROGATES עם ברוס ויליס שלכל אדם היה בובה שהוא היה שולט בה מהבית שהייתה הולכת לעבודה ואנשים אמיתיים כולם היו מנוונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1. אתם היתם מסכימים שהמחשב שלכם יעבוד כתלות בחיבור לאינטרנט?

2. היתם מסכימים שכל המידע הרגיש שלכם ישב במחשב של חברה זאת או אחרת ויהיה נגיש לאנשים בעלי עניין?

יש מקומות שלא יכולו לעבוד בצורה שכזאת כמו חברות גדולות ששם האבטחה חשובה ביותר וישנם מחשבים ללא חיבור לאינטרנט.

אני אישית לא היתי לוקח כזאת מערכת הפעלה בגלל שאין טיפת פרטיות שלא לדבר על זה שזה לא יהיה זמין לי כל הזמן בגלל התלות באינטרנט. מה יעשה אחד עם בעיות בחיבור, לא יהיה לו מחשב?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

5 א"ג שלי.

כולם בוכים על פגיעה בפרטיות מצד גוגל, ועדיין קונים טלפונים עם אנדרויד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
1. אתם היתם מסכימים שהמחשב שלכם יעבוד כתלות בחיבור לאינטרנט?

2. היתם מסכימים שכל המידע הרגיש שלכם ישב במחשב של חברה זאת או אחרת ויהיה נגיש לאנשים בעלי עניין?

יש מקומות שלא יכולו לעבוד בצורה שכזאת כמו חברות גדולות ששם האבטחה חשובה ביותר וישנם מחשבים ללא חיבור לאינטרנט.

אני אישית לא היתי לוקח כזאת מערכת הפעלה בגלל שאין טיפת פרטיות שלא לדבר על זה שזה לא יהיה זמין לי כל הזמן בגלל התלות באינטרנט. מה יעשה אחד עם בעיות בחיבור, לא יהיה לו מחשב?

כמשתמש פרטי, אני ממילא לא רואה שום שימוש לנייד שלי אם אין חיבור לאינטרנט.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

איזה מהירות חיבור נדרשת לעבודה, שהרי יש חשיבות גם למהירות הורדה אך גם למהירות העלאה.

בארץ ברוב החבילות גם המהירות, מהירות העלאה איטית עד מאוד, לפי כך האם בכלל זה אקטואלי לגרים בציון?

פורסם

אני את החומר שלי שומר אצלי ולא ברשת. יותר מזה, בעבודה יש לי 3 רשתות פנימיות נפרדות: אחת להנה"ח שלא מחוברת לכלום חוץ מלעצמה, מערכת הנדסה עצמאית גם כן ומערכת תקשורת חוץ שכוללת יישומי אופיס ואינטרנט.

ובקשר לזה שהעתיד כבר כאן אס הוא אף פעם לא יכול להיות כאן כי אם הוא כאן אז הוא הווה ולא עתיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בניית ממשק מערכת ההפעלה סביב דפדפן זה רעיון של מייקרוסופט עוד משנת 1996 (או מתי שיצא MSIE4)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שלא הבנתי, החומר שיש לי על המחשב יהיה נגיש לאנשים שיחפשו בגוגל ? לא נשמע לי הגיוני כנראה לא הבנתי נכון.

אני אישית לא אצליח לפעול איתה, כשאני בבית, מוריד חומר לימוד למחשב , וכשיוצא נמצא בלי אינטרנט לומד.

לא חושב שזה רעיון הגיוני להתקין מערכת הפעלה שהיא תלות אינטרנטית.

מה בעצם היתרונות העיקרים שלה שפספסתי?

פורסם

psychuil צודק. פה כמעט כולם לוקחים חבילת DATA לא מוגבלת לסלולארי + Surfstick, אז יוצא שיש אינטרנט בכל מקום.

היתרונות העיקריים: הוזלת מחיר הנטבוקים, מחשב מהיר יותר שלא "מחליד" עם הזמן ושתמיד המידע שלך איתך ללא תלות במחשב האישי שלך.

המידע לא יהיה נגיש לכל, אלא רק לגוגל עצמה (בדיוק כמו שיש לה עכשיו נגישות לערכים שאתה מריץ במנוע החיפוש שלה).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

סקיי-נט פריירים ליד מה שגוגל עושים.

הרכב שלהם שנוסע ברחובות וקולט כל מיידע שהוא מצליח בדרך(מה קלטו סיסמאות ובערך כל דבר אחר).

קוראים כל אי מייל שיוצא ממכם.

עם מערכת ההפעלה הזאת הם יודעים על כל דבר שאתם עושים בחיים,כל הלימודים שלכם,כל דבר שאתר עושים בעבודה,כל הפורנו שלכם...

אייל

• תוכן חדש...