Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסיק להקשיב בימי חמישי לשפטל, תאמין לי זה לא עושה לך טוב, אתה נשמע בדיוק כמוהו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדה לגיטימציה שעשו פה בשנים האחרונות למילה "שמאלני" (בשילוב המילים מסריח, קיצוני וכיו"ב) זה לדעתי אחד מהתרגילים התקשורתיים\פוליטים הכי מוצלחים שעשו לאחרונה והנה זה עובד.

מי שמתנגד לחוקים גזעניים = שמאל קיצוני .

מי שמתנגד לרעיון של לירות בפליטים = שמאל קיצוני .

מי שמתנגד לאלימות מילולית = שמאל קיצוני.

שמאל קיצוני = סכנה לדמוקרטיה (אני מתקשה להבין איך הדברים האלה עושים הגיון...)

ואל תשכח כמובן גם את הדה-לגיטימציה למילה "יפה נפש" שהם כ"כ אוהבים לסנן בבוז מבעד לשיניים חשוקות!

אתם יודעים מה, אני שמאלני, אני יפה נפש ואפילו גאה בזה.

מצד שני, יש את אלה שגאים שהצתלמו על רקע כרזה של יורג היידר.

כל אחד יחליט את מי הוא רוצה בתור "החבר של הבת שלו".

פורסם

אכן, כמוך כמוני! :mm_yeah:

ורק שלא תהיה טעות בקרב המצדדים ברבנים, הנה מה שהרבנות חושבת על הרבנים האלה.

פורסם

כל מה שהבנתי מהקריאה של כל הת'רד הזה הוא שאתם מושפעים בחוזקה מבאז וורדס למיניהם שמבטאות כלום חוץ מדמגוגיה זולה.

אני מדבר על כל הביטויים האלו שהתקשורת (הממומנת היטב ע"י ארגונים אינטרסנטיים, בין אם ימין או שמאל) החדירה לכם חזק למוח.

דמוקרטיה, עד כמה מדינה יכולה להיות חופשית? האם אין גבול? האם באמת העם יכול ללחוץ על VOTE ולהצביע על כל חוק חדש? העם אינו מעורה מספיק בבעיתיות ובשיקולים אסטרטגיים שונים שאף אינם נגלים לעיניו בכל החלטה ממשלתית חדשה. כל ההחלטות הן תוצאות של פוליטיקה, תככים שונים ומזימות שונות. כן, כמעט הכל נגוע בקונספירציות - כמה שזה נשמע לכם אבסורד.

כמעט כל החלטה גם אם לא קורצת לכם מבוססת על סקרי דעת קהל ועל ניתוח תגובת התקשורת, הקהל וכו'. הכל עניין של כח ויחסי ציבור.

מי שלמד מעט את נושא הלוחמה פסיכולוגית - יודע בדיוק על מה אני מדבר.

מדינה לא יכולה להיות בית זונות שמנוהל על ידי אנשים שאין להם מושג על מה הם מדברים (הרוב המוחלט של העם, של הטוקבקיסטים, של מעצבי דעת הקהל).

בדיוק כמו שטוקבק אחד בYNET יכול לשנות את הדעה של אלפי שוחרי שלום ברחבי הארץ, גם אם הכותב אינו מבין ומכיר שיקולים בטחוניים ,אסטרטגיים שונים וכו' כך גם לא ניתן לתת לקול שלו משקל עד כדי כך כבד בהחלטות מדיניות אסטרטגיות וכבדות משקל!

מי שמתעסק בבטחון - שיחליט לגבי בטחון, מי שמתעסק ברכבים שיחליט לגבי רכבים! די עם הפריצות הזו! אי אפשר לנהל ככה מדינה, דמוקרטיה או לא.

אני גר פה מספיק זמן כדי להבין שהערבים (כן גם זה שימכור לכם חומוס בכפר קאסם) - ברובם - לא מעוניינים בשלום אמיתי. לעומת זאת, אפילו הימין הקיצוני של מדינת ישראל - כן מעוניין בשלום, זו תכלית האידיאולוגיה שלו - גם אם היא אלימה. גם אם צריך להרוג ולמחוק מעל פני השטח אלפי פלסטינים כדי להגיע לשלום - זו מטרתו הסופית.

הערבים, או "רובם" (או ה"קיצוניים" - תקראו לזה איך שבא לכם) לא מעוניינים, ולא יהיו מעוניינים בעתיד הקרוב בשלום אמיתי. הם פשוט לא. הם רוצים שטחים, הם יקבלו אותם (יו"ש) ואחרי 10 שנים הם ירצו עוד שטחים, ונחשו מה, הם יקבלו אותם.

התהליך הזה פשוט מאוד, ערוץ 2, ידיעות וכל מעצבי דעת הקהל (והם עושים את זה טוב מאוד) מקבלים טובות הנאה - סקופים, כסף (בדרכים עקיפות), גישה למסמכים סודיים, סידור עבודה, קומבינות וכו'.

תמורת הטובות הקטנות הללו, נוני מוזס הנכבד מחליט לשנות את האג'נדה של העיתון והנה כל כתבה שניה מקרינה בחוסר נוחות מוחלט על האג'נדה הפוליטית של העיתון, ועל הרצון הסופי שלו. כך זה מתחיל, מחלחלים לעם את הרעיון של "חלוקת ירושלים", לאט לאט מוציאים סקופים וידיעות על החלוקה ועל כמה היא "נכונה" ו"הגיונית" לכולם, ועל כך שמדובר בשטח "כבוש" (עוד מילה טרנדית חזקה בשנקין - למרות שמרבית שטחי מדינות העולם כבושים), מוציאים ראיונות עם אנשים בעלי תארים נכבדים לפני השם ומפה הדרך קצרה והנה תוך שנה שנתיים הרעיון הזה כבר מקובל בקרב רוב ה"משכילים" וה"פלורליסטים" וכמו כן "מנהיגי תנועות נוער" וכמובן איך לא "מרצים באוניברסיטאות". מי לעזאזל העז לדבר על חלוקת ירושלים לפני 5 - 6 שנים? היום זה רעיון מקובל שעתיד ככל הנראה להתבצע. הרעיון הזה נהיה מקובל וקודם אך ורק בגלל הרצון העז של אמצעי התקשורת לקדם את הרעיון.

מישהו ניסה אי פעם להגיב תגובה ימנית מתונה בYNET? חברים, העם הצביע בקלפי (שעוד לא מוטה פיזית למזלנו) - כולם יודעים מה אחוז השמאל בעם. מישהו בדק אי פעם מה כמות התגובות בYNET שנוטה לשמאל? זה פשוט אבסורד מוחלט. בערך מתוך 10 תגובות שאני מפרסם (ללא קללות, מתונות) מפרסמים שם 2 תגובות. מצד שני אם תפרסמו תגובה שמתחברת לאג'נדה הפוליטית של העיתון תתפרסמו מיד ועוד תקבלו המלצה פיקטיבית. עד כדי כך מעצבים לנו את הראש, בצורה כל כך בוטה. זוהי חברים: דיקטטורה. אותו עיתון שמקדם כביכול את החופשיות של המדינה, הליברליות והפלורליזם בסופו של יום יוצר מציאות דיקטטורית מאין כמותה שמונהגת על ידי מנהל העיתון בכבודו ובעצמו.

האם אתם חושבים שהעולם מוכן לקבל את היהודים שברחו מהשואה למפלט שלו: ארץ ישראל?

תסתכלו על המצב באירופה, כל היבשת מתאסלמת והופכת קיצונית מיום ליום. בהולנד פרסם היום בכיר שהוא ממליץ ליהודים (אלו שנראים יהודים) לעזוב ולעבור לארה"ב או לישראל.

ביום שהאג'נדה של השמאל תצליח, ומדינת ישראל תהפוך למדינת כל אזרחיה - ארה"ב 2 - יתחיל התהליך הנוראי של פירוק העם היהודי וסיום ההיסטוריה הכל כך ארוכה שלנו, עוד פעם נתפזר בעולם ועוד פעם ההיסטוריה תחזור על עצמה.

האם לא שמתם לב שהאנטישמיות לא רק לא נעלמה אלא חוגגת היום פיקים מטורפים?

אתמול הצביעו 79 מדינות באו"ם בעד הריגת הומואים ולסביות (או במילים מדויקות, בעד אי מניעת רציחתם).

כן קראתם נכון, באומות המאוחדות - הארגון הכל כך נוטף שנאה וצביעות.

האו"ם מחזיק את ארגון זכויות האדם הכל כך הומני (שכרגע מנוהל על ידי מועמר קדאפי) שלא נקף אצבע למנוע את ההחלטה הזו, אבל לגנות את ישראל מעל 20 פעם אין להם שום בעיה.

השמאלנים חושבים שהעולם ורוד, שהכל פועל כמו שעון שוויצרי, אין רוצחים והערבים רק דורשים שלום. העולם לא כזה ובדיוק בגלל זה אסור לנו כמדינה מוקפת אויבים להתנהג כישות חלשה ווותרנית!

פורסם
הם פשוט אומרים את מה שכתוב בתורה.

קשקוש, התורה מצווה עליך לדאוג לגר היושב בקרבך.

מהמילה "בקרבך" אתה מבין שמדובר במי שרוצה להתערות בעם ישראל. ועוד: אותה "דאגה" אינה כוללת מכירת נכסים.

וחוץ מזה, ממתי אתה מקבל את הכתוב בתורה? או שאתה מקבל רק את אותם חלקים שנוחים לך?

ורק שלא תהיה טעות בקרב המצדדים ברבנים, הנה מה שהרבנות חושבת על הרבנים האלה.

ציטוט מהכתבה הנ"ל, מפי הרב יעקב אריאל: "איסור 'לא תחונם' הוא מן התורה".

ועוד לגבי אותה כתבה - שים לב שטיעוני הנגד שמעלים אותם רבנים אינם טיעונים מהתורה או מהיהדות, אלא טיעונים של חוק, דמוקרטיה וכדומה, שבתור רבנים אינם מומחים להם. לעומתם, הרבנים הראשונים - אלו שנגדם מכוון השרשור - העלו (בעיקר, גם הם פספסו קצת) טיעונים מהתורה, וכפי שאמרתי קודם - ברור שרב יגיד שצריך לעשות מה שכתוב בתורה. מה ציפית שיגיד?

דני

פורסם

אתמול הצביעו 79 מדינות באו"ם בעד הריגת הומואים ולסביות (או במילים מדויקות, בעד אי מניעת רציחתם).

כתבת כ"כ הרבה, שקשה אפילו להתחיל לענות לך אבל ראשית דבר, אתה יכול להביא איזה סימוכין להצבעה הזאת?

עריכה, מצאת כבר בעצמי, בושה גדולה לאו"ם!

פורסם
האם אתם חושבים שהעולם מוכן לקבל את היהודים שברחו מהשואה למפלט שלו: ארץ ישראל?

תסתכלו על המצב באירופה, כל היבשת מתאסלמת והופכת קיצונית מיום ליום. בהולנד פרסם היום בכיר שהוא ממליץ ליהודים (אלו שנראים יהודים) לעזוב ולעבור לארה"ב או לישראל.

ביום שהאג'נדה של השמאל תצליח, ומדינת ישראל תהפוך למדינת כל אזרחיה - ארה"ב 2 - יתחיל התהליך הנוראי של פירוק העם היהודי וסיום ההיסטוריה הכל כך ארוכה שלנו, עוד פעם נתפזר בעולם ועוד פעם ההיסטוריה תחזור על עצמה.

האם לא שמתם לב שהאנטישמיות לא רק לא נעלמה אלא חוגגת היום פיקים מטורפים?

האו"ם מחזיק את ארגון זכויות האדם הכל כך הומני (שכרגע מנוהל על ידי מועמר קדאפי) שלא נקף אצבע למנוע את ההחלטה הזו, אבל לגנות את ישראל מעל 20 פעם אין להם שום בעיה.

השמאלנים חושבים שהעולם ורוד, שהכל פועל כמו שעון שוויצרי, אין רוצחים והערבים רק דורשים שלום. העולם לא כזה ובדיוק בגלל זה אסור לנו כמדינה מוקפת אויבים להתנהג כישות חלשה ווותרנית!

על מילה בסלע!! גם הלינק של באגירה מאדיר את הכיתוב.

פורסם

טוב, השתכנעתי. כל העולם אנטישמי, אז לנו מותר להיות גזענים ולהתנהג כמו בהמות.

עם סגולה עלק... סתם עוד מיעוט אתני עם מדינה קטנה משלו ואגו נפוח מתהילות העבר.

פורסם

אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם יהודים יתחילו למכור דירות לערבים. למזלינו אנשים עדיין לא הגיעו לרמת טמטום שכזו.

באותה מידה, אם ארצה לקנות דירה בטייבה כנראה שאתקל בסירוב נחרץ. סה לה וי.

172

פורסם
בלי קשר לכתבה הספציפית אלא באופן כללי בקשר לכלל הכתבות בהן החרדים תופסים כותרות:

מעבר לעובדה שעידן סיכם נפלא את הסיפור בשורותיו האחרונות, אני לומד עם השנים עד כמה אני רחוק מהדת וזה ממלא את ליבי ברוגע נפשי ובנחת.

הדת הזאת ש"יצרו" לנו כאן מעוותת את החיים, בדיוק כפי שעושה האיסלאם במרבית המדינות הקיצוניות.

אני לא מצליח להבין איך גם היום אנשים הולכים שבי אחרי הדבר ההזוי הזה שאמור לשמש לא יותר מאשר מערכון שבועי בארץ נהדרת.

מאיפה אתה שומע על הדת ולומד עליה? מכתבות ב-YNET? פאתטי.

172

פורסם

Derish, ביטוי פופוליסטי וזול.

לא ניסיתי לשכנע אותך שהעולם אנטישמי, אם אתה לא יודע את זה, זו הבעיה שלך.

ניסיתי לדחוף לך את הרציונאל מאחורי ההתנהגות ה"גזענית" (עוד אחד נפל בפח המושגים הטרנדיים).

"גזענות" או איך שתקרא לזה, הוא הדבר היחידי שמציל אותך משואה נוספת כרגע.

גם כשהיהודים ברחו מהשואה ורצו להקים את ארץ ישראל הם היו גזענים נכון? הרי ישראל היא רק ליהודים. מי נתן אז לערבי תעודת זהות? גזענים נכון?

הרי אז בטח היית אומר "למה אתם מתקבצים במדינה אחת ומכנים אותה מדינת היהודים? גזענים שכמותכם".

אין מדינה בעולם שאינה נוהגת בגזענות, והמדינות הערביות כפליים וגם פי 10. שם אם תיכנס בטעות כישראלי תרצח בו במקום ויניפו את איבריך בכיכר העיר.

אל תטיף למדינת ישראל על גזענות. אי אפשר להטיף למדינה שמסכנת והורגת את חייליה שלה כדי לא לגעת בילדים פלסטינים חפים מפשע. אין שום מדינה בעולם שמתקרבת לא-גזענות שמתחוללת פה. שום מדינה לא תעשה מבצע כה כירורגי בשום מלחמה.

זה עניין של קיום או חוסר קיום. זו התמצית של ה"גזענות" אותה אתה כל כך מתיימר לשנוא.

נ.ב. אין שום קשר לדת בכל הסיפור הזה. אני אתאיסט מוחלט, לא מאמין באלוהים, פיות שיניים ובתקשורת.

בעולם אוטופי, לא הייתה לי שום בעיה להתחתן ולעשות ילדים עם ערבייה ועם חצי צ'רקסית ועם הבת של אחמדינג'אד.

נחש מה, העולם לא אוטופי והנה אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לעובדות בשטח. לא לחלומות ורודים ונעימים של ערבים עושים שלום עם יהודים - פשוט מאוד, כי זה לא הרצון שלהם.

פורסם
Derish, ביטוי פופוליסטי וזול.

גם כשהיהודים ברחו מהשואה ורצו להקים את ארץ ישראל הם היו גזענים נכון? הרי ישראל היא רק ליהודים. מי נתן אז לערבי תעודת זהות? גזענים נכון?

מה ?!?! הם לא נולדו פה ?! מה זאת אומרת מי נתן להם תעודת זהות?

ועאלק תעודת זהות, כזאת שיש בה כוכביות לפי הדת\הלאום של האזרח. אם זה לא גזענות אז מה כן ?

אין מדינה בעולם שאינה נוהגת בגזענות, והמדינות הערביות כפליים וגם פי 10. שם אם תיכנס בטעות כישראלי תרצח בו במקום ויניפו את איבריך בכיכר העיר.

ההבדל שהמדינות הערביות לא מציגות את עצמן כ"המדינה הדמוקרטית היחידה במזה"ת".

12345

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מה כואב לך?

ההצגה "המדינה הדמוקרטית היחידה במזרח התיכון"?

אתה מוזמן לספר לי בעוד 50 שנה מה נהפך מדמוקרטיית גרמניה הנאורה.

אופס, תן לי לנחש, האיסלאם הרדיקלי השתלט עליה, כל הרחוב מלא במאמיני מוחמד למיניהם, אין יותר דמוקרטיה - היא פשוט השמידה את עצמה.

בעתיד הלא כל כך רחוק, הבנות או הנכדות שלך לא יורשו ללכת חשופות ברחוב הגרמני הכל כך דמוקרטי.

אגב לגבי התעודת זהות, אתה סותר את עצמך. מדינת ישראל לא מנפיקה תעודות זהות עם הלאום אלא מעתה כותבים כוכביות ללא קשר ללאום\דת שלך.

הינה גזענות במיטבה...

פורסם

אז לפי דבריך צריך לעשות שואה 2 ?

לא הבנתי איך אני סותר את עצמי, יש ועוד איך קשר בין הכוביות ללאום:

"מאבקים רבים התקיימו על רישום סעיף הלאום בתעודת הזהות. מאז שנת 2003 לא מופיע הלאום בתעודה, אלא סדרת כוכביות במקומו."

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...