Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"פ דעתי האישית כאשר היו לי כמה וכמה סאבים של פוקל

הסאב הנ"ל שציינת הוא סאב יותר SQ הכוונה לאיכותי , לא סאב שדינאמי במיוחד אין ספק שאפשר להנות ממנו

לגבי הדגם של הDLS - מחברים הסאב הוא סאב טוב מאוד מה שכן גם איכותי וגם עוצמתי סופג עד 750 RMS

כך שיכול להרעיד כל רכב וכמובן באיכות שילוב של SQ ו SPL

העיניין הוא מה אתה מחפש בסאב שיהיה מורגש יותר או שרק ישלים בצורה טובה את הסט.

כמו כן שניהם לא דורשים תיבה גדולה בשביל לנצל אותם!

:roll:

פורסם

ה-DLS סאב מאוד מדוייק ומהיר בנוי לעבודה עם תיבות אטומות קטנות בלבד

הפוקאל נותן יותר באס ריפלקס קצת פחות מדוייק יותר טונאלי יורד יותר נמוך פחות מהיר.

הבדל נוסף וחשוב הפוקאל בא עם סליל של 4 אום

וה-DLS בא עם סליל של 2 אום {ולכן אתה חייב להפעיל אותו עם מונובלוק או עם מגבר 2\4 ערוצים שעובד גם ב-2 אום בגישור}.

פורסם

ה DLS יהיה יותר מדויק (והוא הבחירה שלי לסטאפ SQ נטו) הפוקאל יהיה הרבה הרבה יותר חזק.

הFA יתאים לשניהם.

אדם- שים לב, יכולת הספיגה של הסאב לאורך זמן היא עד 500 RMS, כשהמומלצת היא 250, ה 750 זה בפיק.

ובמקרה של ההשוואה הספציפית הזו, נתון יכולת הספיגה לא משחק פה, בעיקר הבדל הנצילות הגדול.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
ה DLS יהיה יותר מדויק (והוא הבחירה שלי לסטאפ SQ נטו) הפוקאל יהיה הרבה הרבה יותר חזק.

הFA יתאים לשניהם.

אדם- שים לב, יכולת הספיגה של הסאב לאורך זמן היא עד 500 RMS, כשהמומלצת היא 250, ה 750 זה בפיק.

ובמקרה של ההשוואה הספציפית הזו, נתון יכולת הספיגה לא משחק פה, בעיקר הבדל הנצילות הגדול.

אז מה זה אומר בשבילי ?

אני היום הולך ליוסי.

אז ללכת על DLS?

סט קדמי Hybrid 6 Morel

פורסם

יוסי יותר ממליץ על. פוקאל!

לא יודע למה אולי יש, לו את הסאב במלאי.

לי מה שחשוב שהסאב היה איכותי +עוצמה .

אני שומע לרוב רוק \כבד.

אני שומע את כול הסוגים. של המוזיקה -חוץ מזרחית.

• תוכן חדש...