Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ,

ניגש לעיניין הרכב הינו פונטיאק גראד פרי , סגנון המוזיקה לרוב הינו ים תיכוני מזרחי ועוד נוסטלגיות , התקציב הינו 5000ש"ח +-

יש להוסיף שאני אוהב בס רחב ואת הטוויטר מורגש !

יש צורך בהמלצה לHU

כמו כן מידת הקומפוננט הדרושה מקדימה היא 5.25

מגבר או מגברים

סאב

המלצות דעות יתקבלו בברכה !

:roll:

פורסם

אם יש אפשרות לבצע הגבהה ל 6.5 זה יהיה עדיף בהרבה.

הייתי הולך על משהו בכיוון של ר"ד קלריון CZ500 או 785, או פיוניר מסדרה 7, אם בפיצ'רים ופוזה חשקה נפשך.

מגבר בסגנון ה JBL המפורסם, האינפיניטי המקביל, הפיניקס גולד שכבר די נדיר במחוזותינו.

רמקולים- יהיה קשה מאוד להמליץ, זה מאוד אינדיבידואלי, כפי שאתה בטח יודע, אך להגדרתך, הייתי ממליץ על ההרץ היי אנרג'י (שהם גם סבירים בתקציב), אם אין אפשרות ל- 6.5, הייתי שוקל קלארוס 5.25.

סאב- שוב, רצוי מאוד לשמוע, W3, הרץ אנרג'י, יהיו המלצות לסאב כמה שיותר איכותי אך עם באס רחב בתקציב ושיתאים לשאר הרכיבים. אם תה מחפש יותר עוצמה מהסאב ופחות דיוק, יש המלצות שאולי תהיינה טובות יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ,

ניגש לעיניין הרכב הינו פונטיאק גראד פרי , סגנון המוזיקה לרוב הינו ים תיכוני מזרחי ועוד נוסטלגיות , התקציב הינו 5000ש"ח +-

יש להוסיף שאני אוהב בס רחב ואת הטוויטר מורגש !

יש צורך בהמלצה לHU

כמו כן מידת הקומפוננט הדרושה מקדימה היא 5.25

מגבר או מגברים

סאב

המלצות דעות יתקבלו בברכה !

תסלח לי שאני אומר את זה אבל אתה כבר חבר פורום די וותיק ולמען האמת פתיחת השרשיר שלך נשמעת כמו סמבוסק רציני :-D

אם לא הייתי יודע שאתה כבר וותיק הייתי אומר לך על באס "רחב" ללכת על פיוניר VCCS או 306C ובמקרה של איכות "לרוחב" אולי ללכת על L5 - נו באמת... אה כן ותוסיף לזה עגילים ב30 שקלים של אוטודיפו ובניו.

סט קדמי - אימג'ן (אמרת תקציב כולל 5K), הרץ היי אנרג'י או פוקל פוליגלס (מוראל לא בא בחשבון אם אתה מחפש דומיננטיות בטוויטרים)

מגבר - יד שניה - מה שקודמי המליצו לך כאן - זה הכוון.

סאב - רוקפורד P3 עולה לי בראש, אם תמצא איזה אסאסין או כאוס יד שניה יהיה מעולה אבל כאן דווקא הייתי ממליץ לך להתעניין אצל אהובי שי בסאבוופרים של EARTHQUAKE אתה תופתע לטובה לדעתי - אני בונה על זה שיהיה להם משהו שיפול לך בתקציב. אולי גם סרווין ווגה VMAX יד שניה...

יחידת ראש - אם אתה לא מגביר אקטיבי אז יש לך יותר מבחר...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

srool - תודה רבה על דעתך

lanosforce - אני מודה לך גם מראש - רק שאת התוספות של הצחוק זה לא לעיניין אני שאלת ואתה עוזר ולא צריך להוסיף מה שלא צריך.

כן נכון אני חבר המון זמן והייתי בהמון מפגשם .

כמו כן כון בבית יש כ4 כלי רכב ובכל 1 ו1 מהם אם תעשה חיפוש בפורום תראה שהתקנתי מערכת וסטאפים שונים , למה?

להתנסות ולקבל חוויות שונות.

החלטתי שברכב הנוסף יהיה משהו שונה , למשל עוד לא עבדתי עם HU של אלפיין וסאב של EARTHQUAKE

בשל כך אני שואל ומקווה לשמוע על המלצות שונות וחדשות מתוך כך שאני בטוח שיש כמה וכמה אנשים כמוך למשל שמבינים קצת יותר ממני בכל הנוגע בדבר.

תודה בכל מקרה !

:roll:

פורסם

תשמע -

כשאתה פותח שרשיר בשאלה אתה צריך לנסות לפרט כמה שיותר פרטים בכדי שיהיה אפשר לעזור לך.

מה זה באס רחב??? מה זה טוויטרים חזקים??? באיזה מובן???

אתה מבין - אני ממליץ לך לפי מה שאני חושב שאני מבין ויודע אבל אולי אני אפילו לא מתקרב לכוון שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי בכל זאת אפשר לדעת על מה הוחלט? אולי אפשר לתת לך חוות דעת לפני הרכישה? :shock:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...