Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני סתם פרנואיד אבל לאחרונה התיחלו לי מעין חריקות קטנות בהגה. (אימפרזה 99)

זה קורה כאשר לאחר פניה חדה כשעוזבים את ההגה ונותנים גז ,אז מעט לפני שההגה חוזר להיות יישר אני מרגיש סוג של חריקה מההגה עצמו.(מהמנגנון הפנימי ,לא ציפצוף או משהו כזה)

ממה זה יכול להיות?

פורסם

בבקשה אם מישהו יודע משהו בנושא זה מאוד יעזור זה מדאיג אותי ואין לי כרגע זמן ללכת לבדוק זאת במוסך עד אחרי חנוכה

תודה לעוזרים.

פורסם

חברים בבקשה עזרה מישהו אמר לי שזה יחסית נפוץ ברכב זה ושהחריקה הזו יכולה לנבוע מבועת אוויר בשמן הגה. קראתי מדריכם לסובב את ההגה ימינה עד הסוף ושמאלה עד הסוף שלוש פעמים עם המכסה פתוח (במדריך למילוי נוזל זה בחלק שבו הוא מסביר מה לעשות כאשר נכנס אוויר למערכת) וזה לא עזר.

בנוסף אני מציין שזה לא מורגש בכלל בעמידה. רק בנסיעה מעל 5 קמש מרגישים חריקה יישר אחרי התחלת סיבוב ההגה ובחזרתו לאמצע.

מפלס השמן תקין והשמן נראה צלול

פורסם

דיאגנוסטיקה עושים במוסך.

גם תיקון.

גש למוסך. עם הרכב. זו עלולה להיות תקלה בטיחותית, אל תדחה זאת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...